🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 756
  • 912
  •   1
Отговори
# 135
Добре че и го наредиха,иначе физически им скри шапката ще си трошат сега главите.

# 136
Познах за Кари. Да видим сега Драго, Джу или Алекс.

# 137
Интуитивна е обаче Джулиана, нещо което остана скрито първите три-четири седмици.

И ето защо я бях закотвил в двата минуса - отново започва да проявява трите ми любими черти - първосигнална, проста и агресивна.

# 138
  • София
Перфектно изпълнение на Карин с постоянна преднина в многокомпонентна игра. Условия за подобно изпълнение не съществуват в съседното предаване по NOVA.

Много забавни последни "предсъветни" думи от Джулиана - "хем силна в игри, хем в стратегии". Да се чуди човек как не са я изгонили по-рано, с тази мишена на гърба ѝ. Smile

# 139
Защо въобще и казва,така не се печелят гласове.Имаш ли коалиция стой си с нея,кво се обесняваш?!Анелия се опитва да лавира ама хич не и се получава.

# 140
Джулиана е по-умна, отколкото изглежда. Може би умна, дори не е точната дума, но доста прозорлива и интуитивна. За нейно съжаление е прекалено емоционална в много негативен аспект. Скандалът с Ивайло преди седмици, сега и колко лесно се разклати и влезе в тази детинска полемика с Анелия го доказват.

Друг е въпросът, че е смешно точно Анелия и Ганка да се възмущават, че Джулиана повишила тон (преувеличено да се говори за повишен тон), при положение какви странни нападки отправяха срещу нея наскоро, дето бяха ни в клин, ни в ръкав.

# 141
Защо въобще и казва,така не се печелят гласове.Имаш ли коалиция стой си с нея,кво се обесняваш?!Анелия се опитва да лавира ама хич не и се получава.
Няма лавиране. Просто и каза, че ще я изгонят. Беше достатъчно честна с Джулиана, но тя не го оцени. Друг въпрос е, че с тази искреност Анелия вероятно загуби гласа на Джулиана в журито.

# 142
  • София
Интуитивна е обаче Джулиана, нещо което остана скрито първите три-четири седмици.

И ето защо я бях закотвил в двата минуса - отново започва да проявява трите ми любими черти - първосигнална, проста и агресивна.
Не мисля, че е интуитивна, седят трите и обсъждат за кога ще гласуват, идва тя и пита, те дори не пробваха да я излъжат. То е ясно, че щом не ѝ казват и не я гледат, е тя. След толкова съвети заедно ѝ е ясно, че този, път в оставиха извън схемата.

# 143
  • София
Няма лавиране. Просто и каза, че ще я изгонят. Беше достатъчно честна с Джулиана, но тя не го оцени. Друг въпрос е, че вероятно с тази искреност Анелия вероятно загуби гласа на Джулиана в журито.
Аз съм в шок от това, че монтажът и активността на Джулиана в рамките на 24 часа (от 28 дни?) успяха да създадат представата, че тя има каквито ѝ да е комуникационни умения или умее да "разчита" хората. Тя дори не може да ги изслушва и реакцията ѝ в разговова с Анелия, го доказва.

# 144
За мен си е лавиране.Знае че ще е първата изхвръкнала от нейната коалиция и Ванко,Карин и Ганка,че дори и Зоран ще се задържат повече от нея и затова се опитва от сега да печели гласовете на журито.Хич не и се получава.

# 145
Не съм от хората, харесващи Зоран и сега ми се потвърди мнението, че няма място на финала.
Че се влачеше по терена като чорап без ластик - как да е. Но това, че буташе и се увисваше на Ванко /?/ на дрехите, ми беше в повече. И паричните му амбиции ги разбирам - не е отишъл там да събира тен, но натякването им е пошло.
А Джу си заслужава мястото във финалното жури. Брях, че нервнаааа!

# 146
Няма лавиране. Просто и каза, че ще я изгонят. Беше достатъчно честна с Джулиана, но тя не го оцени. Друг въпрос е, че вероятно с тази искреност Анелия вероятно загуби гласа на Джулиана в журито.
Аз съм в шок от това, че монтажът и активността на Джулиана в рамките на 24 часа (от 28 дни?) успяха да създадат представата, че тя има каквито ѝ да е комуникационни умения или умее да "разчита" хората. Тя дори не може да ги изслушва и реакцията ѝ в разговова с Анелия, го доказва.
Когато са против нея и засягат интересите и много бързо губи контол над емоциите си Джулиана и проявява много неприятни качества. Даже и в момента на съвета е така.

# 147
  • София
А, тя мисли, че от два дни искат да я изгонят, а не от двадесет+. Smile Jesus, be some self-awareness. Другата участничка, която също не знае къде се намира, реши да защити тази, която е на път да бъде изгонена. Супер ход, Зина. Purple Heart

# 148
При Зина е диагноза социалната и игра.

# 149
Много тъпо от Джулияна. Особено срещу Анелия, която е арбитър

Общи условия

Активация на акаунт