🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 255
  • 912
  •   1
Отговори
# 300
В тоя сезон на Сървайвър нямам фаворит. Почти всички са ми неприятни. И сега с тази игра съвсем неприятно чувство остава.

# 301
Имам чувството, че Анелия скоро си заминава.
Ганка не се подава на емоциите и мисли по-трезво. Анелия от чист инат ще гони Драго, та Драго.

# 302
  • София
Анелия е много зле.
Жалко,че е още там.

# 303
  • Другата България
Ама Ганка как направо ѝ каза на Ани - Драго ЩЕ СТОИ поне още два съвета!!!
Няма "може ли, да видим, да решим".....цъ, направо си каза кое, кога как! Ей така се командва, браво.

# 304
Анелия след края на няколко игри беше споменала, че иска да победи и да посвети победата на баща си. Според мен затова беше цялата драма. Иначе си мисля, че Ганка си беше фаворит в тази игра, тя е най-лекичка. В последните два епизода поведението на Анелия никак не ми допада, държи си се като 20 годишна пикла. Сякаш много си повярва и тя и си мисли, че е повече от останалите. Но може и скоро да си ходи.

# 305
Много са наивни с тези клечки при определяне на втори посланик.
Сега ще си умра от кеф, ако Драго и Кари не успеят да се споразумеят за арбитър. Но е малко вероятно де Simple Smile

# 306
малии  Джулиана  какви проблясъци прави...SmileSmile

# 307
Ганка, колкото и да не я харесвам, направо си заслужава да стигне много напред. И в игрите е добра и в стратегиите.

Ани избра Кари, защото са приятелки. С Ганка на наградата, а Кари да плюска в колибата.

Искам Джули да бие, но надали.

# 308
О, няма шанс. Драго и Кари ще се разберат. Ако бяха Драго и Анелия или Драго и Бо друго щеше да е.
Хайде да си ходи Джулияна. Достатъчно поседя.

# 309
И тая Карин пък съвсем нагла и нахална, бърка ми в здравето, сакън да не остане без храна, все една е отишла на ол инклузив.

# 310
Драго и Кари.. хм май пътници ще са Денис или Бо. Може би Денис.
Дано Ани каже на Бо, кога тя ще е пътник. Извади идолчето и хоп им обърка играта.

# 311
Най-вероятно сега Бо ще използва идола и ще отстрелят Драго и ако имат акъл Анелия, Зоран, Денис и Бо обръщат играта.

# 312
  • Другата България
Ама не е ли смешно това с колибата на преговорите!
Седят в кръг в лагера, после двама, които са седели един до друг до момента, се местят в една шатра, само за да се  нахранят!
Ама иначе крият от дугите....

Джулиана е рядко противно същество. Направо брутално противна.
А Драго да, иска да гони Бо. Голям смешник, от най-големите.
Изобщо не знае къде се намира, изобщо. Сега е момента Бо да играе с идола, ще спечели адмирациите ми, ако го направи.

# 313
Да, може да се наложи жертва на идола да стане Драго, а не Карин или Ганка.

# 314
Да предположим, че всички гласуват за Бо, но една Алекс дето не знае къде се намира гласува за Зоран. Бо гласува за Драго и вади идола. После ще има гласуване отново за Драго и Зоран и Драго си тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт