🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 252
  • 912
  •   1
Отговори
# 285
В храната е причината Каlista според мен.
Карин се изнерви, че няма да папка.

# 286
  • София
Дамм, никой не се сети нея да вземе за +1

# 287
Леле, за какво така ѝ опорочиха победата? Много гадно държание от Кари, Алекс и Драго. Били я спасили от нея самата, ебаси ш******та награда и тем подобни гнусни изказвания. Айде малко уважение към човека с хъс за победа!
Тя не трябваше и да се хваща за подобни изказвания, но явно ѝ е станало тъпо. Ще се извинява, че може да държи по-дълго от останалите?!

# 288
  • Другата България
Абе тия нормални ли са? Защо омаловажават победата на Анелия, защото "ги мъчила"? Къде си мислят, че се намират? Да се спасяват, това да не е курорт? Че и другарски съд ще ѝ спретнат, "спасили я от самата нея"!
Егати мрънкалника Карин, тя не е свикнала да губи, не можа да преживее загубата, загуби храната, за която ѝ светнаха очите като я видя, и реши, че може да коли и беси!!! Седнала да нарежда кой кога да се отказва!!! Направо не можах да повярвам на това, което виях!
А безхарактерното Алексче веднага се подчини!
Поредно потвърдение, че Карин върти всички на малкия си пръст!

# 289
Мале, този епизод много ме дразни Анелия. Едно надменно изражение доби, и тя се взе за велика. Никога не бих си дала толкова зор в такава игра за награда. Ама нали не се чувстват застрашени Ани и Гани.

# 290
Леле, изумена съм от държанието на Карин! Изглежда изобщо не умее да губи.

# 291
Мале, този епизод много ме дразни Анелия. Едно надменно изражение доби, и тя се взе за велика. Никога не бих си дала толкова зор в такава игра за награда. Ама нали не се чувстват застрашени Ани и Гани.
Анелия не опорочи играта.
Играта я опорочи Карин. Но получи помощ от Алекс.

# 292
Какво каза Кари на Алекс?

# 293
Анелия не се спря да реве, че другите не решили да седят още часове, че да се кефи тя как ги е била, докато им се скапват краката преди най-важните битки . Драго е прав. Като дете се държи и на 20 наистина не е дорасла.
Карин помоли Александра. Тя се съгласи. Драма няма.
Пък и тъпа Анелия. Пак Кари посланник...

# 294
Кари пак в колибата!!!????😡😡😡😡😡😡

# 295
Стратегически и дава достъп до храна Joy

# 296
  • Sofia
Абе Карин по договор ли има всяка седмица плюскане в колибата?!

# 297
Кари пак в колибата!!!????😡😡😡😡😡😡
Не мога да повярвам. Анелия ме разочарова.

# 298
  • Другата България
Стратегически и дава достъп до храна Joy
Ооооо, моля ти се, аман.
Ама познах, нали? За Карин? Че все тя ще си е там при храната, аман, аман, аман!!!

# 299
Кари направо да се мести да живее в тая колиба за преговори 🥱

Общи условия

Активация на акаунт