🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 227
  • 912
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ами не мисли Драго за това и ще си изпати. И аз нямам търпение да излети някой от Г и А, особено Г. Relaxed

Аз смятам, че Драго се опитва да мисли относно играта, просто никак не е наясно точно с тази конкретна игра. За него съм склонна да повярвам, че не е гледал нито един сезон на Survivor, дали наш или чужд. Това си го помислих още на един от първите съвети, когато с Пейо високо заявиха, че не само се познават, а и са си  близки приятели даже. Иначе и това да се подкрепят силните физически играчи, как той щял да опита да играе с Анелия и Ганка?! и даже и с Ванко, който пък щял виновен?! да се чувства спрямо него, съвсем ме убеди, че този човек никаква идея си няма за това предаване и как се играе тази игра.

# 271
Best Survivor Blindsides Of All Time - Compilation

https://www.youtube.com/watch?v=chy84PQiajE

# 272
  • София
Александра очаквано събира плодовете от двете думи, които каза по време на съвета вчеа.

# 273
Дано, Денис спечели нещо вече

# 274
  • Другата България
Ауууу, как лъже Джулиана!!!
Като някоя от ромките на Централна гара, ама то май никой не ѝ вярва вече, това е егати съществото!

Хайде играта на Парвати!
Залагам на една от най-леките жени, защо не на Ганка, която ще вземе Ванко със себе си, а той ще донесе храна за аверката си......

# 275
Голямата игра на Занев срещу Йори, леко видоизменена от предходния сезон, на която двамата откараха пет часа Simple Smile
99% жена победител днес.

# 276
  • София
От вчерашния лайф на Ванко и Ганка. Мои си мисли, но възможен спойлер
Скрит текст:
Ванко два пъти каза, че е перфектен играч. Подчерта казаното, като се аргументира, че има само един глас срещу себе си до момента. И между всичкото това АЗ, АЗ, АЗ някакси се прокрадва едно такова усещане - слушайте ме какво Ви говоря, защото съм в тройката. Това си е изцяло моя интерпретация, но определено остави такова впечатление в мен.
Скрит текст:
Той е едно от трите ми предположения за победител може би от втората седмица.

# 277
НО играта е доста опростена с това, че не ги оставиха сами да слизат с позиция надолу когато решат. Отпадането на 29мин на Денис означава, че до последна позиция са стоели само около може би 25мин преди Владо да ги накара да слязат на трета позиция.

# 278
  • София
Драго няма как да иска да маха Ванко или Кари, защото нали уж казва, че иска силни играчи да стигнат до края, а те определено са му в топ играчите.
За мен това е малко абсурдна стратегия, но вероятно това е в главата му, в предвид, че гласува за Борислава, която той мисли за слаба.
Това беше стратегически ход. Bowtie

# 279
Голямата игра на Занев срещу Йори, леко видоизменена от предходния сезон, на която двамата откараха пет часа Simple Smile
99% жена победител днес.

Тази игра си е американска, тази на Занев беше неква  побългарена  - там седяха в нещо като дървена кутия комин и се държаха с гръб и крака.

# 280
Скрит текст:
99% жена победител днес.
Тази игра си е американска, тази на Занев беше неква  побългарена  - там седяха в нещо като дървена кутия комин и се държаха с гръб и крака.
Вярно е.
Но побългарения вариант ми се струва по-труден в интерес на истината.

# 281
Не мога да разбера защо останалите не се съберат и не разкарат Зоран, Ванко и Кари в някакъв ред. Не виждат ли, че точно тези най-вероятно ще съберат вота накрая? Много разочароваща стратегическа игра от почти всички. Никой не смее нищо да направи. Очаквам Денис и Александра да са следващите изгонени както е тръгнало.

# 282
Твърдо искам Карин вън от играта.
Как само се размрънка, че останалите се борят не е истина.
А тя отпадна втора. И после мрън-мрън.
Много лош вкус остави тази битка. Анелия е права, че подарена победа е обезценяване на тези час и четиридесет минути, които прекараха на конструкцията.

# 283
  • Sofia
Много грозно ще тормозят Анелия.

# 284
  • София
Да, много странно, явно има много ниска граница на търпимост....

Общи условия

Активация на акаунт