🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 211
  • 912
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Дяволче, има ли възможност да пуснеш анкета сега?
С възможни въпроси - за кой искате да използва идола Бо и за кой трябва... Ииии още нещо, за което не се сещам... Защото много четат, не пишат, но пък гласуват... Та са ми любопитни нагласите.

# 406
Коментара на Кари относно ситуацията с коментара й в играта за награда вчера:

Аз лично я разбирам, защото знам, че в определени ситуации и аз бих реагирал по-остро, въпреки че бих го отчел като грешка в играта и бих съжалил

# 407
Вчера видяхме как групата може да те смачка и да омаловажат победата ти и да те изкарат виновна, дори че си се зарадвала.

# 408
Коментара на Кари относно ситуацията с коментара й в играта за награда вчера:

Аз лично я разбирам, защото знам, че в определени ситуации и аз бих реагирал по-остро, въпреки че бих го отчел като грешка в играта и бих съжалил
И допълнение към казаното от Кари

"абсолютно съм съгласна - всеки си има мнение и всеки избира как да играе. В случая това беше моето мнение, то може  изобщо да не се взима в предвид. "Но намеса пряко или косвено в играта на другите никак не стои добре, погледнато отстрани" - също така не мисля, че е възможно да си мислиш кое как стои отстрани дори в 20% от времето. Може би трябва да си мислиш и кое как би било монтирано, но и това някак не можеш да измислиш? Тук си в играта - понякога се поддаваш на емоции, понякога взимаш грешни решения, понякога се дразниш."

# 409
  • София
Слаби два дни за Анелия, започна да истерясва, досега играеше много внимателно. Не трябва така да си затваря врати. Ето дори и Бо не зачеркна Карин, нищо, че ги предаде, да, ще иска да я махне, но не влезе в конфликт с нея. А използва това, че е гузна, за да определи тя арбитъра.

Да си в коалиция от трима е добре, защото ще има игри и можеш да стигнеш до тройката. Докато при четирима и с този от острова пет, едва ли. По-скоро първо ще изгонят още един и тогава ще е класирането за финала.

Анелия обаче трябва да играе много умно, за да има шансове, ако ги предаде откровено им губи гласовете, а вече няма и на Джули, Драго, Йо също, ако с Бо са на финал.

# 410
Анелия обаче трябва да играе много умно, за да има шансове, ако ги предаде откровено им губи гласовете, а вече няма и на Джули, Драго, Йо също, ако с Бо са на финал.

Аз това си мислех, ако евентуално разбере за идола на Бо, то само Зоран и Бо да гласуват правилно, а Анелия да гласува за Бо например с цел да остане с влияние и да може да получава информация. Разбира се това трябва да е съгласувано с Борислава.
Според мен това им е най-силния ход, защото след това Анелия ще е в мега ключовата ситуация да е между две коалиции и да може да избира на къде да тръгне.

Единствената причина поради, която това може да не стане е, че Анелия иска своя ход, а това би се разгледало от много хора като чужд ход

# 411
Аз съм от тези които само четат и гласуват 😁 сега и ще пиша.
Вчера ужасно много се издразних на държанието на Кари, а и симпатизирах до скоро.
А сега с това нелепо оправдание ми падна в очите съвсем.
Това, че тя е избрала за себе си да се откаже и да си пази силите за следващата игра не означава, че трябва да омаловажава решенията на останалите от племето.
Добър ход да говори с Александра, но супер егоистичен. Както и цялото ѝ държание напоследък.
Стана ми жал за Анелия след играта и я разбирам. Изкараха я виновна, ако беше някой друг на нейно място едва ли щяха да лаят по този начин. Разчитам, че е било стратегически ход да снижат Анелия и евентуално да ѝ покажат, че и нейното време скоро ще дойде. Дано да се усети и с Бо да обърнат играта, че иначе както казвате - скука.

# 412
А видяхте ли някой да е с огърлица или по-скоро кой не е?
Скрит текст:
Това което, аз видях от промото е ,че Драго, Денис и Кари нямат. При Александра, Зоран, Ванко и Бо ми се струва , че също не се вижда нищо, но може да е от монтажа. Само Ганка и Анелия не се виждат от главата надолу.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:46 от andota

# 413
Анелия трябва да я изгонят при първа възможност. Една игра и се падна, като за нея и се взе много насериозно. Тя за момента е най лицемерния човек, обещава и забива на всеки нож в гърба. Направи го с Жоро, Драго и с всеки би го направила, само и само да се намърда на финала. С тази си игра, накрая ще изпита негативния вот на отпадналите, ако стигне до финал. Най-добрата стратегия в такава игра е да играеш със силните, слабите винаги влизат в коалиции и правят уговорки, а какво по-хубаво от финал с играчи от твоя ранг, като Драго, Кари, Мила, Ганка и Ванко.

# 414
  • София
Пусната е нова накета!

Кари поне си признава за глада, което е очевидно.

Аз все пак ще контрирам Драго и Кари, а и други мислещи като тях. Това е Сървайвър. Най-великата игра. По този начин удрят шамар и на Занев и Йори и изобщо на всички проявили истинска воля през годините. Всяка игра е важна. Това е игра, която се играе веднъж в живота. Не се отказваш, не търсиш лесния изход, защото после ще съжаляваш.
А, Алекс освен неориентирана се прояви и като послушна кукла на конци. Без мнение. Безлична.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 13:18 от Diavolo

# 415
Ганка, Карин, и на двамата от мен в анкетата.
Надявам се Денис да подсигури blindside, а Анелия да гласува срещу Бо.

# 416
  • София
Ани как може да награди Карин,не е истина.Драго най-черен,а всичко тръгна от нея.Като почне да ни се обяснява за кой ли път,че не се и появи и с лицето си на лайф.Това много лоши неща ми подсказва...
Тръпна за довечера Simple Smile Има и лош сценарий,ако Ганка е с имунитет,Ванко е арбитър и той окичи някой между Зоран и Денис,по-скоро Зоран.
Така че Бо при всички случаи трябва да сподели за идола с Денис,защото той знае за писмото-следа.С Ани-също,но преди съвета,за да може тя да си гласува за Драго и да остане бяла и добра за Ганка.
Карин,Ганка ,и на двамата-в анкетата.

# 417
Аз продължавам да не разбирам какъв е смисълът 10 човека да седят на жегата с часове, за да може едно момиченце да си начеше крастата, при положение, че даже вече е решено как ще се разпредели наградата. Да беше битка за имунитет и една от тях да е застрашена от коалицията на другата - окей, но ставаше дума за награда, която е просто хапване.
Не ме мразете, но ако нехаресваната тук Ганка беше на мястото на Анелия, настроенията щяха да са съвсем различни 💋

Аз съм с добри надежди за довечера и това, което ще направи Бо. Дори Ганка/Драго/Ванко да се спаси на играта, а арбитърът да лиши Зоран или Денис от глас, голямата коалиция трябва да раздели гласовете между Бо и неспасеният, за да си гарантират win/win. А мисля, че те изобщо няма да се сетят. Все още играят твърде много на “сила и чест”.

# 418
Ганка ще си тръгне май. Обаче не смятам, че Бо ще каже на Анелия за идола.

А за играта за награда, ами можеше да спечели Алекс например или Ганка и да отиде с Ванко?
Това си е игра, който иска и 30 часа ще седи, който не му е важна наградата или победата, то се видя.
Аз ако бях на мястото на Алекс и можех да издържа още дълго, нямаше да се откажа. Кой бяга от едно обилно хапване?
Пък и Анелия яде скоро с Бо..Можеше тя да се откаже благородно, че Алекс и Ганка да отидат да хапнат например.

# 419
  • София
Трябва да й каже,защото тя не иска да играе с нея само на един съвет.

Общи условия

Активация на акаунт