🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 215
  • 912
  •   1
Отговори
# 585
Единственото хубаво нещо в този епизод беше колко се зарадва Йо Simple Smile

# 586
За мен развитието на играта е страхотно. Много хитро  Бо се измъкна и най-неочаквано за противника падна Драго. За мен той е интригант и стратег в коалицията.
Беше голяма изненада за противника.
Анелия не би гласувала за никой друг освен за Драго. Сече му пипето на Зоран. Той е моя фаворит.

# 587
Утре лайфа на Бо и Анелия обещава да бъде много интересен, поне ще има много смислени въпроси, които трябва да се зададат на двете Simple Smile

# 588
  • София
Все пак Ганкината коалиция е разклатена.
В момента са 4 на 4.
Идолът е отново в играта.
Така чеее, нищо не се знае. Аз лично гледам да съм позитивна.

# 589
  • Другата България
Аз още снощи писах, че не съм гледала промото.
Направих си изводите /грешни/ по играта на Бо и Анелия до снощи, това, което говореха, което явно /уж/ искаха негласно. Наистина от Бо очаквах повече, явно я надцених. Не знам Йоана как щеше да отиграе ситуацията, тази, сегашната, но това да не виждат какво се случва с тримата, вече дори четирима човека, държащи се здраво един за друг....
Сега, за мен, единствения шанс на Бо и Ани не е Кари, а според мен именно Александра.
Която е умалено, тоест, женско копие на Драго. Ако някак успеят да убедят Алекс, че е в коалицията на Канко&Га само защото им е глас, и защото им е удобна, и че при една заплаха тя ще е първата, която ще изхвърчи от тримата, изгонена и жертвана от тримата имам предвид, това им е хода. Кари никога няма да предаде Ванко, в това вече съм убедена, и опитите на Анелия да я "вербува", като ѝ снасяше това-онова, бяха нелепи.
Стреля в грешната посока тя, въпросът е как ще подходят именно с Алекс. Защото тя не харесва никой от тях. Но не е като да не сме виждали такива обрати.

# 590
За Бо пак е плюс, че изгониха Драго, тъй като сега Анелия се наби на очи и ще е следващата мишена, ще оставят Бо малко да почива. Анелия нямаше да се съгласи да гонят Ганка или Карин, та тя дори отиде да порти на Карин за идола на Бо. Много слаба игра на Анелия. Води се изцяло от личното си отношение към играчите. За мен Драго не беше никаква заплаха в играта, главата на змията е ясно коя е. Анелия дори и да успее да се задържи в играта, едва ли ще успее да събере гласове от журито. Добрият й ход беше да се държи стабилно с Ганка, както се държаха Йо и Бо, да бъдат силни като двойка, винаги с гарантирани два гласа. А тя не се възползва от ситуацията, подвластна на емоцията.

# 591
  • София
Стискам палци Борислава да намери и следващия идол. Bowtie Не е невъзможно коалицията на малцинството да надделее, особено ако играч като Александра е част от мнозинството. Изгонването на Ганка щеше да предизвика много голям раздор и желание за отмъщение у Ванко (по асоциация и у Карин) и Анелия или Борислава щяха да са следващите изгонени на 100%, не че сега е невъзможно това да се случи, но поне не е 100% сигурно, защото, както виждаме на Карин не ѝ пука особено за Драго и изгонването му не я мотивира да гони някого. Тя всъщност на никого не е сложила мишена.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 23:09 от La Vikinga

# 592
А защо не решиха да гонят Ванко? Там Анелия нямаше да има против.

# 593
  • София

Survivor - епизод 21 (06.04.2022)

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 23:03 от Mari_Mar

# 594
  • София
Затова пък смятай като кажеше на Карин какво щеше да се случи.

Всъщност това наистина беше най-правилния вот ЗА МОМЕНТА.
Онзи ден ви казах, че първият таргет на Бо ще са непредвидимите- Драго и Алекс .
Да, предположих, че когато стане на въпрос за идола, ще го изиграе за някой друг.
Но, може би смята, че този път е по-сигурния. А и на нея наистина и трябва по-голяма коалиция. Днес Анелия... утре може би Карин... Знае ли човек Grinning

# 595
Пуснах си отново епизода и Бо два пъти подчерта, че е по-добре да въвлекат Анелия в плана си, за да може да се превърне тя в мишената занапред. Може би ние реагираме емоционално в очакванията да пада някоя от главите на ламята, а не леко да ѝ се скъси опашката. След 3 седмици ще знаем дали е било грешка да е Драго или не Simple Smile

# 596
Стискам палци Борислава да намери и следващия идол. Bowtie Не е невъзможно коалицията на малцинството да надделее, особено ако играч като Александра е част от мнозинството. Изгонването на Ганка щеше да предизвика много голям раздор и желание за отмъщение у Ванко (по асоциация и у Карин) и Анелия или Борислава вероятно щяха да са следващите изгонени на 100%, не че сега е невъзможно това да се случи, но поне не е 100% сигурно, защото, както виждаме на Карин не ѝ пука особено за Драго и изгонването му не я мотивира да гони някого. Тя всъщност на никого не е сложила мишена.

Каква мишена като всички я бутат  напред -  и искащите и не
искащите.

# 597
  • София
Защото коалицията има шанс да привлече единствено Карин да гласува с тях на някои съвети (което може да се окаже достатъчно) и ако атакуват най-добрия ѝ приятел, това е невъзможно. Следващата лесна мишена за коалицията на малцинството е Александра, ако успеят, след това те ще са мнозинство.

# 598
  • Sofia
Анелия не е хитра. Да, не е глупава, но е доста далеч от стратегическо мислене и най-вече емоциите й развалят играта.
За хода на Бо и Зоран обаче не ги упреквам, постъпиха разумно. Да, можеха да гръмнат друг с два гласа (примерно Ганка), при положение, че Анелия си гласува за Драго, но това дългосрочно не е ок. Защото трябваше да заблудят Анелия и така да загубят и малкото, което са изградили с нея. С Драго хем й угодиха, хем и по-нататък е вероятно тя да се зачисли към тях, щото Ганка не ми се вярва да й прости. Само се надявам Анелия сега да не хукне да търси помилване, че се видя колко й е слаб ангелът...
Ганка и Ванко са супер нагли и лицемери. Иначе Ганка има капацитет за добра игра, но ще отблъсне другите с поведението си.
А Кари продължава да е супер хитруша. Ми... всички я обичат и добре си върви момичето. Ако финалът е утре например, направо ще ги издуха Smile

# 599
Можеха да махнат Ванко и да привлекат Алекс и Драго. Сега нямат шанс за Алекс

Общи условия

Активация на акаунт