🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 244
  • 912
  •   1
Отговори
# 570
И какво махнаха Драго и само се набиха на очите...

# 571
За тая "силна" коалиция само другите явно имат ангажимент към тях:
- Ганчето към Зоран - що не ни каза за идола (ама те може да му сложат 2 гласа да го стреснат само)
- Анелия не само й каза, че иска да гласува за Драго, но даже й каза, че не иска да гласува за Зоран. Просто Ганка не я слуша.

И да, тъпо беше да махнат Драго, а не Ганка, Карин или Ванко, но не мисля, че можеха да убедят Анелия да е с тях в тоя вотове, още й беше рано така рязко да се обърне. Сега вече е друго.

# 572
Пропуснаха голям шанс за директен огън по по-голяма мишена. Това се случи тази вечер. За съжаление.

Анелия с гласа си към Драго няма обратен път към Ганка. Но запази такъв към Кари, а безмозъчния ака където му кажат, така че към момента има пътечка и към Ванко. Това е добре като резултат. Ако беше гласувала за Ганка без да каже на Кари това и затваряше вратите към Канко.
Не очаквах Бо да се насочи към Драго. Всъщност, преди два дни очаквах, но мислех, че ще се пренасочи към Ганка. Тя се спаси тази вечер и позицията и е по-добра от преди десет минути. Но остана разочарование от хода и. Успешен е, няма спор, но можеше да е още по-успешен.
Зоран запази отношенията си, неговата позиция също не се промени особено много.

Само с двата гласа на Зоран и Бо можеха да изгонят Ганка, ако Анелия беше пуснала празен глас за Алекс. Според мен и двете не се усетиха за тази възможност. Йо съм сигурен, че нямаше да пропусне да я надуши. Защото Анелия и Бо знаеха разпределението на Ганка за вота, че е 4 за Бо и 2 подсигуряващи за Зоран от Анелия и Ганка. Ако бяха стоплили, че с отказа на Анелия да гласува за Зоран осигуровката на Ганка отпада ...
Златен шанс беше това, но пропуснат.

Позитивите за Бо са все пак и че разруши алианса Ганка - Анелия.

Ганка е във видимо по-слаба позиция след съвета.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 22:56 от Bengun

# 573
  • пустинен пъпеш
Жалко!А можеше само с гласовете на Бо и Зоран да изгонят Ганка!

https://www.standartnews.com › nag...
Нагласена драма? Истината за "Сървайвър" - Любопитно — Стандарт Нюз

# 574
Ванко много нагъл. Не стига че беше с 1 крак навън Ами и сега извърта случая че Зоран го бил спасил. А Бо хем се усети, хем не го изигра.
След този съвет единствено си мисля, че не всичко се предава на зрителя както скриха от нас това, че Зоран играе с Бо повече отколкото с Кари. И ни липсва информация за Драго, може наистина да е някакъв властен, кой знае. Те като ни спестиха такава информация тогава за Зоран, вече всичко очаквам от тях.

# 575
  • София
Ахх, Ганка колко нагло започна да държи сметка на Зоран защо не и е казал. А ти защо си мислиш, че някой ти е длъжен бе?!??.... Боже господи, ела си прибери вересиите!

Такаааа, еми браво на Карин ще кажа аз. Замълча си.

И не, не исках да е Драго, но е факт, че нямаха друг начин заради Анелия. Както виждате, дори и така тя отиде и изтропа на Кари. Какво оставаше ако беше друг.
А  Ганка да и беше зачела тя молбата да се изгони Драго, вместо да тропа с кралския жезъл.

Интересното е обаче, че сега стрелите ще се насочат към Анелия, така че в крайна сметка може би Бо не сбърка с избора си на Драго Blush

# 576
Стискам палци на Ганка да намери новия идол. Трябва човек с акъл да е, че иначе мъка. Анелия се закопа. Загуби Ганка. Карин не е толкова тъпа да остави Ванко и Ганка, а в брънката Зоран-Бо-Денис май и на последно място ще е, понеже е хлъзгава и ще я усетят, а Денис не е. Няма да се учудя Карин и Зоран да и спретнат лично гоненето.

# 577
Мисля,че доста понадценихме 'стратезите"-доста елементарно и очаквано изиграха ситуацията.
Анелия сега е в по-лоша ситуация,защото се разкрачи между два стола.Бо успя да разбие съюза Ганка-Ани,но никой от групичката и не е особено силен в игрите.А на острова чакат Мила и Драго-и двамата силни играчи.Според мен Анелия е задължителния следващ таргет за Ганка ако иска да запази коалицията си.А и за Карин и Ванко ако искат да продължат напред.

# 578
Много шум за нищо.Очаквах,четох,смятах и то за един Драго.
Анелия само се наби на очи,то вчера беше ужасно сервилна с Джулка.....е няма да има неиния глас,каквото и да говори.

# 579
  • Другата България
Толкова ме е яд на тия двете, че в знак на протест утре нито ще пиша, нито ще чета темата.
Признавам си, не го очаквах. Наистина за мен беше изненада. Обаче, в лошия смисъл на думата.
Тъпо, чак вдлъбнато. За пореден път доказаха, че Ганка е в пъти по-мислеща от тях двете, що се отнася до играта. Зоран също.
Визирам Бо и Анелия.
По същия начин, по който изгониха Драго, можеха да изгонят един от участниците, които са им реална конкуренция. Толкова е заслепена Анелия от личните си чувства към Драго, че не вижда, или не осъзнава кой реално е заплаха. КоИ по точно СА. Със същата сила можеше да отстрани Ганка, или Кари - както очаквахме - както и се предполагаше, тя вече е никоя в очите на доскорошната си приятелка, която ѝ вярваше на 100%. Вече нито един от тримата няма да ѝ повярва, и си спечели враг. Истински, умен враг. Нищо общо с мечока-стратег, който живееше в свой собствен свят. Много, много тъп ход от страна на Ани, първичен, детски.
Бо също, защо Драго??? В нея ми беше надеждата....
Остана ми един Зоран. Това е.

# 580
На мен пък не ми харесва това момиче Анелия. Хем го играе хитра, хем в синхрона преди няколко епизода се оплакваше, че не може да вярва на Ганка (иронията), хем има и емоционални изблици.

# 581
Колко сглупи Борислава да се води по акъла на Анелия. Worried Много глупав ход. Бо е умна, но видя някаква подкрепа от Анелия и забрави всички стратегически ходове.
Ганка също е умна, но същевременно и ужасно хитра. Следващата седмица предполагам, че ще се насочат срещу Ани, на която й е време да си ходи. Нищо интересно не виждам в нейната детска игра. Neutral Face

# 582
Обаче признавам, че промото за пръв път ме подведе и изненада - очаквах интересен, ключов епизод, а то изгониха отново най-предвидимия Joy

# 583
Ако беше една идея по витална и подвижна Бо/ като Йо/ щеше да прави по силни ходове.

# 584
Щеше да е супер, ако бяха изгонили Ганка, но Анелия не беше готова за такъв ход. А трябваше да е, защото така или иначе беше ясно, че ще я изгуби като съюзник в момента, в който и се опълчи. 
Борислава и Зоран можеха да изгонят Ганка с 2 гласа, но пък щяха да изгубят доверието на Анелия, пък те и така са малцинство.

Общи условия

Активация на акаунт