🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 226
  • 912
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ванко по - добре да не си отваря устата. Много е прост горкия.
Обаче виж как може да превърне всичко в спортна метафора. Laughing

Чухте ли, че Драго е най-големият стратег? Sob

# 556
всичко снасят  на тая  Кари-  тъпотия
Всички пък какво толкова я харесват и й се доверяват … толкова е хлъзгава, неистинска !!

# 557
Ванко по - добре да не си отваря устата. Много е прост горкия.

SmileSmileSmile

# 558
  • Mediterraneo
Драго и стратег е оксиморон. Просто му виждам физиономията като на Жорето, която ще придобие, когато го изгонят. Няма да разбере изобщо откъде ще му дойде.

# 559
И между другото грешката, която Борислава направи за пореден път доказва, че й липсва злобата и ако щете себелюбието нужно, за да играе играта така, както има желание. Прекалено е мила и приятелски настроена, за да развие успешно игра тип Парвати, или за негледащите американските сезони - да играе като кучка с извинение.

Само я вижте как щастливо се изповяда на Анелия. Така беше щастлива като й сподели, че още малко щеше да я завърти в щастлив танц по средата на джунглата. Дори не беше злорадство, че ще изгонят някой , а щастие да сподели с някой откритието си и да има още един (предполагаемо) близък човек. Бо ми е повече Мечо Пух, отколкото Парвати/злодей.

# 560
  • София
То Драго и да го изгонят ще го видят на полуфинала.

# 561
Тоя Ванко пък да си затваря плювалника, че ми писна от глупостите му. Какво влияние може да има тоя с неговото инфлуенсърство? Пет думи не може да върже на кръст и се мисли за големия мъж, щото блъска анаболите. Аре, бегай. Като чуя точно такива да ми говорят за достойнство и ми иде да запаля моторетката 🤬
За пръв път го чух тук … какво инфлуенсва ?

# 562
  • София
Лелеее физиономиите на Ганка и Ванко, колко бяха сигурни, че водят парада. Кари явно си е замълчала.

# 563
Едно скандалче между Анелия и Ганка ще бъде единственото интересно нещо което може да последва от този съвет.

# 564
Охохоооо... мед ми капе на сърцето!
Двамата топ стратези, които пляскаха ръчички, останаха като гръмнати!
Анелия да се благодари на Карин, че не я изтропа.
Ганка пък какво толкова се изненадва? Анелия няколко пъти и казва, че иска да изгони Драго.

# 565
Защо бе хора,такъв шанс имахте да махнете змията или ламята Спаска,защо така сглупихте.Според мен Анелия натисна за Драго и за да и спечелят гласа Борислава и Зоран се съгласиха.Детинско задоволство имаше в нея,не вижда по далеко от носа си горката.

# 566
  • София
Радвам се, че Карин всъщност не взе крайно решение, нямаше причина да казва на Ванко, защото никой не подозира, че тя знае.

# 567
Не мога да повярвам как може да не се възползват от тая ситуация. Да си стоят там с Карин, Ванко и Ганка и не мислят в дългосрочен план. Трагедия.

# 568
Следващите епизоди ще съм на тръни. Коалициите са 4 на 4 и дори да привлекат Кари, имат само няколко хода. Спечелили някой от “силните” играта за награда, нещата стават сложни. Дано да има някакво клише при тези търгове къде е най-голямата награда (в случая - правото да избереш арбитър) и Бо да се досети.

Като гледам какво ще е журито, ако Драго е на финал, ще спечели - нищо, че е гонен два пъти.

Ганка почна да чете морал на Анелия още на съвета. Много нерви ще ѝ трябват да изтърпи разговорите до следващия съвет.

# 569
Радвам се, че Карин всъщност не взе крайно решение, нямаше причина да казва на Ванко, защото никой не подозира, че тя знае.

Хитра е Карин като хлебарка!

Общи условия

Активация на акаунт