🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 230
  • 912
  •   1
Отговори
# 540
Адоралова май се оказа права за Анелия.
10 минуса и давам след тази седмица.
Оказа се едно момиченце с комплекси, което на тази база си нарочи Драго и не вижда голямата картинка. Жалко
Ами с право ги води за носа Карин. Те там хората с акъл се оказаха много малко.

# 541
Не съм убеден, че Анелия изигра информацията добре.
Анелия, Зоран, Бо, Карин и Денис са пет гласа, в това няма спор. Само че Карин няма да се обърне срещу Ванко. Зоран се върти както му е удобно, същото започва да прави и Анелия.
Но кой е на дъното е въпроса. И ако кажем Бо или Денис няма да сбъркаме според мен. Но това не поставя Анелия в много по-силна позиция, дава и някаква илюзорна сигурност за още две стъпки, вместо само за една.

Ще изгледам отново епизода, за да хвана ако съм пропуснал нещо.

# 542
  • Sofia
Нещо се съмнявам, че Анелия иска да привлече Карин с това, че й издаде плана. Според мен се презастрахова, щото яко я е шубе. При това положение да се изгони Ганка е пълен мираж. Бо и Зоран нямат друг ход, освен срещу Драго. Тъпо...
Разочарована съм от Анелия.

# 543
Анелия не мисли стратегически, поддава се на емоциите си и сама се саботира занапред.
Лошото е, че саботира други хора. Като и е толкова акъла - да се самосаботира.

Точно така - презастрахова се. Рева тука мяколко дена срещу Драго и накрая я хвана шубето.
Не вярвам да има някакви илюзии, че може да привлече Карин.

# 544
Ама тия верно са прости и под тия имам предвид Анелия в случая. Карин откровено се изходи по голяма нужда върху победата й вчера - тя я праща на гезме. Сега има брилянтна ситуация пред себе си да изгони неприятен участник и да гласува според истинските си предпочитания, а не каквото Ганко и Ванка й казват, тя ходи да снася информацията на най-близкия им човек - е, стига вече.

# 545
Аз се опитвам да си представя развитие при което гонят Драго,той бие Мила и след това на острова пристига Анелия.Драго сигурно ще я удуши с голи ръце:)Или тя ще го задуши с възглавница от палмови клонки,докато спят вечерта заедно на острова.

# 546
Няма да е Драго, момичета.
Сигурна съм.

Бо опитва да направи неутрализиращ вот към него ли? Т.Е. да накара Ани и още някой да гласува за Драго, тя да ползва идола и да изгони примерно Ганка?

# 547
Дано монтажистите , да са си свършили работа един път , както трябва и да има изненада на съвета, че иначе 🥱

# 548
Много съм разочарована от Анелия. Не ми е била фаворит, нито я забелязвах. Приемах я като даденост там. Обаче последните серии показаха, че мисъл не вирее в нея. Какво е това вторачване в Драго? Вместо да разбие коалицийките... Драго е единак почти, още утре може да го изгонят, ако решат. Права беше Ганка.
Другото ми разочарование е Бо. Някак жалка изглежда.

# 549
Отстрани изглежда много нелепо и даже вече не ми се гледа с това развитие. Анелия постъпи много тъпо.

# 550
  • София
Ванко нищо не разбра от тези принципи. И пригласящата също. Satisfied

# 551
Ванко по - добре да не си отваря устата. Много е прост горкия.

# 552
Много глупаво държание и на Борислава и на Анелия,финалната тройка е ясна,няма да успеят да разбият Карин,Ванко и Ганка уви.

# 553
Все едно даскал изпитва учениците си 🤣

# 554
Тоя Ванко пък да си затваря плювалника, че ми писна от глупостите му. Какво влияние може да има тоя с неговото инфлуенсърство? Пет думи не може да върже на кръст и се мисли за големия мъж, щото блъска анаболите. Аре, бегай. Като чуя точно такива да ми говорят за достойнство и ми иде да запаля моторетката 🤬

Общи условия

Активация на акаунт