🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 092
  • 912
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за новата тема!

Да и се ненадява човек на Джулиана - никога не бих предположила, че тя е насочила събитията в тази посока.
Голям минус за монтажа, който пропуска такива ключови моменти.

# 61
  • София
Неделчо е голям, истински и запален фен на Сървайвър. Познава играта.
Една от причините за участието му в ИВ е защото не е знаел за новия сезон на Сървайвър Joy
Той беше моят любимец в последния сезон на "Игри на волята", но това, че не е в "Сървайвър" е истинска загуба за зрителите и за феновете на играта. Дано някога, дори и да не е в близко бъдещо, имаме възможността да видим играта му в това предаване.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:07 от La Vikinga

# 62
  • София
Bengun, понеже сега La Vikinga ме подсети за нещо, което ти каза преди няколко страници....
Ти сигурен ли си, че Дечето просто не е разбрал за Сървайвъра? В един от Надкастите им останах с впечатление, че всъщност се е явил на онлайн-кастинг, но не са го взели.... Преди ИВ...
Сега, за съжаление, се съмнявам да може да отиде. Нали подписват договори и се съмнявам да има право да участва. След няколко години... може би.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 20:52 от Каlista

# 63
  • София
Докъде стигнахме. Да разбираме за ключови моменти от играта в лайфовете, а не от излъченото по телевизията.
Кой всъщност отговаря за монтажа на bTV? Може ли такава некадърност?

# 64
  • Sofia
Ганка се записала за Сървайвър, защото обича да се състезава. Обаче не кандидатствала в други формати, защото й харесва и социалният елемент, и затова предпочела това шоу.
Понеже не гледах нататъка, се чудя откъде е била толкова запозната какво е Сървайвър щом всъщност никога не го е гледала ?!? Не ми е искрена тая жена и това е...

# 65
  • earth
Защо на Доктора му викат Доктора, а на Борислава не и викат Докторката?

# 66
И за мен това беше лайф на любимци Heart

Според мен целенасочено е говорила с тях за Ганка, и това е било преди да спечели имунитета мисля. Вече след като го е спечелила мисля, че също целенасочено е споделила инфото за таргетирането на Ганка с Алекс и по-късно с Ганка. Като удобно е пропуснала да каже, че е нейна идея. Тук има още един сериозен момент - защо всичко това е останало извън монтажа, особено предложението на Джулиана към Йо и Бо с Ганка като цел. Утре ще погледна отново епизода преди битката за имунитет и след нея.

Излиза, че малко случайно опитвайки в началото чисто да се спаси от изгонване Джулиана ( с таргетирането на Гани пред Йо и Бо ) е завъртяла едно колело, довело до премахването на Йо от играта. Но не може да се отрече, че колелото го засили именно Джулиана, като каза на Ганка, че е цел.
Мисля, че имаше нещо на партито за обединението. Или след него.
Джулиана го говореше и пред камерите...
Джулиана е търсела съюзници да изгонят Ганка, защото тя самата щеше да е на пангара. След, като е спечелила имунитет е решила да играе със стария си отбор и е накиснала Йо, че идеята е нейна.
Джулиана е нагледен пример как някой посредствен ум с малко хитрост може да просперира.
Примитив е, но има много силен инстинкт за оцеляване, затова успя да се промуши дотук.
 Няма скрупули да се върти и отмята, а явно и да лъже. Но това е лимита й.
 Жалко, че толкова атрактивен играч, като Йо стана жертва на селските й номерца.
Йо правеше играта красива.
Много ми липсва нейното ярко присъствие.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:39 от sineva 1

# 67
  • София
Аде, интересен въпрос. Още повече, че тя е офталмолог, за мен това е много повече доктор от пластичен хирург...

# 68
Сигурно не е пожелала, докато Докторът е.

# 69
Неделчо е голям, истински и запален фен на Сървайвър. Познава играта.
Една от причините за участието му в ИВ е защото не е знаел за новия сезон на Сървайвър Joy
Той беше моят любимец в последния сезон на "Игри на волята", но това, че не е в "Сървайвър" е истинска загуба за зрителите и за феновете на играта. Дано някога, дори и да не е в близко бъдещо, имаме възможността да видим играта му в това предаване.
Дано!
Ще направи запомнящо се участие, вън от всякакво съмнение.
Дори в оная пародия ИВ , при толкова манипуллации от страна на продукцията, успя да си направи играта.
Още, като почна Сървайвър си го мислех, колко на място би бил Дечето в този формат. Това си е неговата игра- социалниалния момент, стратегиите. Щеше да е култов участник за Сървайвър.
От всички сезони на ИВ той ни е любимец № 1  и на мен, и на съпруга ми.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:43 от sineva 1

# 70
Не вярвам на никой, който казва, че никога не е гледал Сървайвър и се записва да участва.
Това е все едно да отидеш на важен изпит, да имаш учебника пред теб и никога да не го отвориш, поне да видиш горе долу за какво иде реч. Хайде, моля.
Откъде знаеш, че те влече, че ще е готино и т.н ако хал хабер си нямаш? Поне 1 стар сезон ще си пуснеш, да видиш какви игри им дават и т.н.
Не им вярвам!

# 71
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дали офталмолог или пластичен хирург,и двете професии са супер отговорни и трудни.Какво ще рече офталмолог е повече доктор от пластичния хирург?
Дори бих казала,че второто е още по-сериозно,защото не се лимитира само до слагане на силикони и къртене на носове.

Да,Йо и Бо се взеха много насериозно като си мислиха,че контролират играта,че знаят всичко и могат да предвидят всякакви ситуации като топ стратези.Е,видяхме,че дори "смотаната,спяща" Джулиана може да ги изиграе с лекота.

Аз разбирам Анелия,че не харесва Драго,защото веднъж е гласувал за нея,но това беше на много по-начален етап и сега смятам,че нещата стоят по много различен начин,най-малкото Драго те първа се ориентира към коя коалиция да се закрепи.
И ето,Анелия можеше да го дръпне,а заедно с Драго щеше да има автоматично на нейна страна Александра и Джулиана.Денис също щеше да се включи и ето ти стабилна петица.
И така,биха бутнали великата коалиция на Гана,Карин,Зоран и Иван,които аз намирам за много опасни.
Бо без Йо я броя за плаваща единица.

# 72
  • earth
Или може би много хора не знаят какво е офталмолог?

# 73
Не са съпоставими двете професии. Единия може да ти изпише едни очила за 30мин преглед, може и сложна операция да ти направи. Другия може да ти сложи за 10мин ботокс, може и 5 часа да те оперира. Няма по-важна, няма по-сложна.

Липсва ми Йо, определено. Искам Алекс да си ходи и да бие Мила.

# 74
  • София
Защо на Доктора му викат Доктора, а на Борислава не и викат Докторката?
Поради същата причина, по която наричат Иван - Иван, а Ванко - Ванко. Не може да има (а и в случая няма нужда) двама души с еднакви прякори в сезона - телевизионно правило.

Да,Йо и Бо се взеха много насериозно като си мислиха,че контролират играта,че знаят всичко и могат да предвидят всякакви ситуации като топ стратези.Е,видяхме,че дори "смотаната,спяща" Джулиана може да ги изиграе с лекота.
По сщата логика всеки, който някога е бил 'blindsided' в тази игра, се е взел на сериозно. Не мисля, че това е значението на този идиом.

Общи условия

Активация на акаунт