🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 084
  • 912
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Защо да са организирани от бтв, след всяко предаване го правят, едни го правят, защото им е интересна играта, отговарят на въпроси, обсъждат си, нещо, каквото правим и ние тук, други, за да си развият акаунтите и станат инфлуенсъри /част от участниците от ИВ например/. Моя приятелка даже ми каза, че щяла да ес запише на кастинг за ИВ, точно заради това, да стане известна и да печели пари от инстаграм.

От Сървайвър трудно да се получи, нямат фенове, не виждам и някой да се опитва. Ванко и покрай него Ганка са друг случай, Ванко си е известен, а Ганка я тагва често Алекс Петканова, виждат се покрай него. Тя и Гани си има професия, така че не мисля, че и тя  го прави за известност.

# 46
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ганка в началото подхвана прословутата тема с бившите си съквартирантки, които сега били магазинерки и каза, че се е изразила много лошо, дори като се е гледала, хич не се е харесала.

Е,тя как точно да се изрази?! Идеята й беше " Къде съм аз,къде сте сега вие?" И да го обясни по друг начин,идеята си е същата и звучи високомерно.
Не я харесвам Ганка макар да ми е по-симпатична от Борислава и Йоана,последните взели се прекалено насериозно.Мислих,че Борислава ще е следваща,но сега с идола,ще си откара дълго необезпокоявана.

Не разбрах Анелия какъв й е проблема да играе с Драго? Не му имала доверие лол. Борислава е в пъти по-хитра и играеща играта така,че в даден момент да й забие нож в гърба без да се замисли.
А Драго..
Той човека дори не знае,че има идол за търсене,един такъв отвеян и далеч от стратег и хитрец.Аз точно с такива "глупаци"(говоря за ниво играта) бих се съюзила,че са лесни за манипулации и ще гласуват,за който намекна.

# 47
  • София
На Анелия "пробелът й" да играе с Драго е, че той вече гласува срещу нея и искаше да я изгони, след това пък Драго реши да пробва Ганка да гони, в момент, в който двете са коалиция. Никакъв шанс да му имам доверие аз след като вече два пъти е искал да ми провали играта. Него се опитваха да му внушават за кого да гласува, но той избираше да е срещу тях. Трети шанс аз не бих дала.

Анелия не искаше да играе с Бо и Йо, защото са силни, сега Бо е по-слаба, без много хора зад гърба си и въсщност тя има нужда от Анелия. Това е в плюс за Анелия, защото ще й снася информация какво са решили да правят другите и да не е тя мишената.

За Анелия би било от полза, само ако не играе явно с Бо, не трябва да си загърба рано собствената коалция, защото и да стигне финал,   ще са срещу нея.

Друга причина според мен да не иска Драго е, защото стават широка коалиция и така няма да отпадне никой от Ванко, Карин, Зоран, Ганка преди нея, а от тях четиримата плюс нея, тя е на дъното и ще я изритат. Трябва да се промени ходът на играта, за да отпаднат поне двама от тях преди нея, за да има шанс.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 21:41 от Niya-

# 48
  • София
==> Лайф с Йо, Бо и Неделчо от Игри на волята <==

Не са се наговаряли да гонят Мила. Били са изненадани всички на този съвет след купона по обединението. Разбрали са се с поглед общо взето.
Но са подочули, че Мила е в обръщение от останалите от Безименните и за да не стане някой гаф (Йо е мислела да гласува за Алекс) са гласували срещу Мила, за да има повече гласове срещу нея и да не изгори някоя от тях, защото на този явен съвет, абсолютно никой не се е чувствал сигурен. Всички са били застрашени.

Йо и Бо не са пуснали ‘лъжата’ в пространството за фейк гоненето на Ганка. Т.е. да повторят номера с Ивайло и Марга. Значи монтажистите от bTV пак са ни заблудили. В дъното на този пъклен план била Джулиана. Така че какво излиза, че Джулиана стои в дъното на изгонването на Йоана. Джулиана е дошла при тях с идеята да гонят Ганка, уж са се разбрали вече и после, хоп тя се извъртяла и ги наклепала на Ганка. Това е станало след като е спечелила огърлицата за имунитета.

Подценили са ситуацията с Ганка и съвета. Наистина не са го очаквали това изгонване на Йо. Трябвало да подходят по-агресивно още в началото. На първия съвет още, с явния вот е трябвало да изгонят Ганка.
Отчитат и грешка, че не са се опитали да се социализират повече с Джулиана и да и отворят очите, че тя е на дъното от старото Ифугао и че нейния шанс в играта са били те.

В началото са се формирали на групички по симпатии (нормално).

Бо каза нещо много важно. Едно нещо е стратегията, съвсем друго неподправената емоция там. Почваш да усещаш едни хора много по-близки и наистина е много трудно да не направиш грешки, защото емоцията е много силна. Така че Бо чисто емоционално е решила да остане лоялна към Зоран и личното му желание да запази Ванко.

Бо смята, че са били предадени от Ванко, защото не смята това, че това от Ванко е лоялност. Знаел е, че Йо е на прицел, а не е споделил. Голяма работа че ще гласува срещу някой друг.

За Бо най-силния мъж на Арената е Драго

От продукцията не са им разрешили да използват стария идол на Йо да го таргетира като фалшив и да блъфира.
Йо и Бо са мислели да използват дори старото писмо като фалшиво, но и това не са им разрешили

Много хубав лайф. Говорят с лекота и естествено, и не се усещат заучените фрази от многото лайфове на други хора...

# 49
Някак все още не мога да повярвам, че Джули е велик стратег, дали просто, защото и се четкаха другите, ооо браво, спечели, достойна сии, та затова да е гласувала и изпортила Йо?

Не гледам лайфове, но ми е интересно да ви чета.
Ама какъв е този Неделчо? И какво общо има Игри на волята (скучно за мен предаване с тъпи игри) с най - великото предаване Сървайвър?

Аз не бих издържала да не си мия зъбите, да ползвам дупка за 00 и да се къпя в морето. На палатка издържах 1 ден. 😁 Не ставам за Сървайвър. 😄 Браво на всички тях, дори самото пътуване 3 дни и 10-20 часа с автобуси.. не на всеки би понесло!

# 50
Ама какъв е този Неделчо? И какво общо има Игри на волята (скучно за мен предаване с тъпи игри) с най - великото предаване Сървайвър?
Неделчо е голям, истински и запален фен на Сървайвър. Познава играта.
Една от причините за участието му в ИВ е защото не е знаел за новия сезон на Сървайвър Joy

# 51
Благодаря за темата, Дяволо!
Нямам търпение за утрешния епизод! Мисля, че Карин ще спечели имунитет, а Драго и Алекс пак ще са най-застрашени. Идолът няма да се използва сега, а Бо ще си премълчи.

# 52
Не се изненадвам, че аз-ът е доминирал в речите на Ванко. Той дори играта си в "Сървайвър" играе основно базирано на чувствителното си его и отчаяно желание да е център на внимание. За това и набеждава всички мъже един след друг. Първо беше Илиан, после Драго, не харесваше и Доктора, Жоро също изгони, а сега и Денис попадна под неприязънта му. Единствено със Зоран не е търсил конфронтация, защото му е авер отвън.

Особено искам да наблегна на ситуацията с Жоро. На Жорето му бяха вдигнали мерника, още преди да започне да лети с голямото споделяне на плановете си и не, ключовият момент според мен не беше провала му с огъня в онази игра, а нощта преди това, когато си позволи да постави ръка пред Ванко, когато въпросният се правеше на голям мъж и искаше физически да предизвика страхопочитание, защото Александра си позволи да постави под въпрос неговото любимо нещо - достойнството.

Като цяло доста фокус можеше да се постави над неговото желание да гони мъж след мъж и как все нещата се случват базирано на неговото желание да е лидер и център, но понеже е човек на Иван Христов силно се съмнявам да получи някакъв монтаж и анонс зад кадър, който би го поставил в по-неприятна светлина.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 22:12 от Oliboo

# 53
Нямам инстаграм и не гледам лайфове. Благодаря за споделеното тук.

За Джу ми е интересно. Дали пък не и' се е получило случайно? В смисъл без да иска да е изпортила Йо. Малко ми е странна, както я нямаше никаква в играта, така изведнъж спечели имунитет, че и стратег го играе, не ми се вярва. 🤔

# 54
  • София
Според мен не е стратегия, а някакво лутане. Поникнали са и криле от спечеления имунитет и може би комбинация от два фактора. Не е искала да се разграничи от Алекс и Драго, които са държали да се държат към Ганка и някакъв респект/страх от Йо/Бо като интелигентни и силни играчи.

За мен много фактори се натрупаха все в техен ущърб. Чак пък такъв малшанс не знам дали има. Хем подцениха ситуацията и сбъркаха, хем ги подковаха други хора и за капак и неоринтерината Джулка едно мисли, друго премисля и трето прави.

# 55
  • Варна
Благодаря за темата. Надявам се Алекс или Драго да вземат имунитет.

# 56
Според мен целенасочено е говорила с тях за Ганка, и това е било преди да спечели имунитета мисля. Вече след като го е спечелила мисля, че също целенасочено е споделила инфото за таргетирането на Ганка с Алекс и по-късно с Ганка. Като удобно е пропуснала да каже, че е нейна идея. Тук има още един сериозен момент - защо всичко това е останало извън монтажа, особено предложението на Джулиана към Йо и Бо с Ганка като цел. Утре ще погледна отново епизода преди битката за имунитет и след нея.

Излиза, че малко случайно опитвайки в началото чисто да се спаси от изгонване Джулиана ( с таргетирането на Гани пред Йо и Бо ) е завъртяла едно колело, довело до премахването на Йо от играта. Но не може да се отрече, че колелото го засили именно Джулиана, като каза на Ганка, че е цел.

# 57
Бо смята, че са били предадени от Ванко, защото не смята това, че това от Ванко е лоялност. Знаел е, че Йо е на прицел, а не е споделил. Голяма работа че ще гласува срещу някой друг.
Е каква лоялност, какви пет лева. Чисто предателство си беше.

От продукцията не са им разрешили да използват стария идол на Йо да го таргетира като фалшив и да блъфира.
Йо и Бо са мислели да използват дори старото писмо като фалшиво, но и това не са им разрешили
Ей много идейни моите любимки, браво.
Продукцията жалко , че са отказали. Ама, че са консерви и задръстени, трябва да са по-отворени за такива провокации.
Много хубав лайф. Говорят с лекота и естествено, и не се усещат заучените фрази от многото лайфове на други хора
Нормално най-интелигентните жени във формата, имат и дар слово, а и какво да кажат.
Много ги харесвам и двете. Надявам се Бо да стигне финал и да победи, а Йо да има важна роля при избора на победител от групата.
Смятам, че ще останат сред най-култовите участници във формата, не само в този сезон.
 Незабравима двойка играчи.
П.П. Тримата ми любимци Неделчо , Йо и Бо . Smile

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 22:52 от sineva 1

# 58
  • София
Изобщо не виждам как може да се каже за Йоана и Борислава, че "са се взели на сериозно". Нито извън предаването, нито в него. Хора, действащи логично и невлизащи в излишни конфликти, са нормални играчи, т.е. това би трябвало да е стандартът. В един от последните синхрони на Ганка ме подразни, че се чуди как Йоана е стигнала до "този" етап на играта и създава за нея впечатлението, че е слаб физически играч (сравнявайки я със себе си?). Това си беше чиста демагогия. Smile

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:00 от La Vikinga

# 59
  • София
И за мен това беше лайф на любимци Heart

Според мен целенасочено е говорила с тях за Ганка, и това е било преди да спечели имунитета мисля. Вече след като го е спечелила мисля, че също целенасочено е споделила инфото за таргетирането на Ганка с Алекс и по-късно с Ганка. Като удобно е пропуснала да каже, че е нейна идея. Тук има още един сериозен момент - защо всичко това е останало извън монтажа, особено предложението на Джулиана към Йо и Бо с Ганка като цел. Утре ще погледна отново епизода преди битката за имунитет и след нея.

Излиза, че малко случайно опитвайки в началото чисто да се спаси от изгонване Джулиана ( с таргетирането на Гани пред Йо и Бо ) е завъртяла едно колело, довело до премахването на Йо от играта. Но не може да се отрече, че колелото го засили именно Джулиана, като каза на Ганка, че е цел.
Мисля, че имаше нещо на партито за обединението. Или след него.
Джулиана го говореше и пред камерите... Дали пък не е било само пред камерите.Weary
Мисълта ми е, че ако ще връщаш епизоди наистина, по-добре пробвай с този от обединенито...
Знам ли и аз, но някакъв смътен спомен за такива уговорки като че ли имаше. Но не останах с впечатление за нещо конкретно....

Общи условия

Активация на акаунт