🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 117
  • 912
  •   1
Отговори
# 30
Дяволо, благодаря за темата.

Иска ми се Драго да спечели утре, защото смятам, че е застрашен, но гласувах за Ванко. Мисля, че има по-голям шанс.
Бо според мен няма да каже за идола, и няма да го използва.

# 31
На въпроса ми "Говорете за играта като стратегия, стига с тази храна и с тези тренировки" Ванко ми каза, че няма да интересно за останалите LOL. Но ми отговориха де Joy

Първи интересен факт от лайфа - Ванко е знаел, че Йо си тръгва. Ганка му е казала. Каза, че не виждал играта си с нея, затова е премълчал. Но си е удържал на думата и не е гласувал срещу нея.

Втори интересен факт от лайфа "А споделихте ли с Зоран информацията, че Йо си тръгва на този съвет ? Персонално Ванко, защото Гани е ясна." На този ми въпрос Ванко се измъкна, че не си спомня. Не отговори, под предлога, че не иска да излъже.

Трети интересен факт от лайфа - Гани каза, че ако не си е чула името за гонене, не биха се насочили към Йо за гонене на този съвет. Тяхната цел е била Джулиана, и комбинацията от имунитет и разбирането, че е мишена е сложило Йо на мушката.

Линк към лайфа

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 20:15 от Bengun

# 32
Дяволо, благодаря за новата тема.
Всичко ще започне при преговорите между Карин и Бо. Показателен ще е факта, на кого ще отнемат глас. Мисля, че двете дами ще се споразумеят арбитър да бъде Алекс/Драго, за да защити Драго/Алекс, а те да изгонят Джулиана. Според мен това е най-вероятния сценарий.
Анелия и Бо се разбраха, точно Анелия да  бъде предложена/избрана за арбитър. Дори се наговореха, Бо да не я предложи първа и така да не усъмни Карин, че имат уговорика. Мисля, че Бо ше успее лесно да наложи Анелия, защото Карин не би имала против нея.

# 33
Дяволо, благодаря за новата тема.
Всичко ще започне при преговорите между Карин и Бо. Показателен ще е факта, на кого ще отнемат глас. Мисля, че двете дами ще се споразумеят арбитър да бъде Алекс/Драго, за да защити Драго/Алекс, а те да изгонят Джулиана. Според мен това е най-вероятния сценарий.
Анелия и Бо се разбраха, точно Анелия да  бъде предложена/избрана за арбитър. Дори се наговореха, Бо да не я предложи първа и така да не усъмни Карин, че имат уговорика. Мисля, че Бо ше успее лесно да наложи Анелия, защото Карин не би имала против нея.
Аз мисля, че Бо няма да направи Анелия арбитър. Защото това ще е доста голяма грешка към този момент.

# 34
  • Другата България
На въпроса ми "Говорете за играта като стратегия, стига с тази храна и с тези тренировки" Ванко ми каза, че няма да интересно за останалите LOL. Но ми отговориха де Joy

Първи интересен факт от лайфа - Ванко е знаел, че Йо си тръгва. Ганка му е казала. Каза, че не виждал играта си с нея, затова е премълчал. Но си е удържал на думата и не е гласувал срещу нея.

Втори интересен факт от лайфа "А споделихте ли с Зоран информацията, че Йо си тръгва на този съвет ? Персонално Ванко, защото Гани е ясна." На този ми въпрос Ванко се измъкна, че не си спомня. Не отговори, под предлога, че не иска да излъже.

Както и предполагах, Зорката е знаел за Йо, просто е "пропуснал да ѝ каже", на нея и Бо, но пък е останал лоялен - не е гласувал срещу тях. Така за него хем вълкът сит, хем агнето цяло, само че на агнето брат му съм сигурна, че не е на това мнение. Така Зоран просто косвено елиминира опасен съперник, и той в кюпа. Сигурна съм, че му е дошло дюшеш.

# 35
Благодаря за темата, Дяволо, чудесна както винаги!

Най-застрашени от изгонване са Джу и Алекс според мен. Кари е силен играч, би трябвало към нея да е насочен вота, но вероятно няма да се случи на този съвет, защото има силна коалиция зад себе си.
Като гледах в промото каква е играта предполагам, че Драго ще спечели имунитет. НО нищо не се знае. Подобна игра мисля че имаше в първия сезон и там жените отвяха мъжете.
Мисля че Бо няма веднага да сподели за това, че е намерила идола , дано наистина го запази в тайна.
Мисля че няма да бъде използван идола на този съвет.

# 36
  • София
==> Лайф с Ванко и Ганка

За тоалетна и хигиена:
дупка в гората от Пейо и Драго в Ифугао и от Драго в Мапурондо.
Не са имали хартия и пр. Хигиената - в морето. Хранели са се с ориз, така че не е била чак такъв проблем липсата на четки за зъби
Кари била пропаднала в тоалетната, блякккк :о
-
Потвърдено и от двамата за храната:
по една купичка ориз на ден. Не споменаха за мекичките, които ме навежда на мисълта, че са били малки и не всеки ден.
-
Ванко похвали много каста. Всички били силни и достойни. Били готини.
Не поддържа връзка с останалите, защото просто е много зает. От тренировка в тренировка и много клиенти.
Ганка се разграничи обаче и каза, че има хора, които са и по-симпатични и които са и по-малко симпатични, както е и в живота.
-
Ганка не е гледала нито един Сървайвър. Подготвяла се е предимно физически.
-
Пътуването за Филипините е било три дена. И са се породили първите симпатии. НО, било е забранено да си говорят помежду си!
-
Ванко не съжалява за нищо, той се чувствал всеки ден като победител!
Пречистил се и т.н. И каза всеки един да направи нещо такова в живота си. Да отиде някъде и да се пречисти...
-
Не знаят кой е крайния победител!
-
Ганка е имала спорове с Ани за това кого да гонят, но не е излъчено. Но това са нормални неща. До този момент от играта и вярва на 1000%
-
Разбират се добре с останалите. Не знам дали е искрена или не, но така каза Ганка. Били се разбрали в самолета на връщане - каквото било-било. Това е само игра. Браво за което!
-
Ганка не е имала никаква стратегия в началото. И отново повтори, че не е гледала нито един Сървайвър, дори и български.
Ванко също не е гледал нито един Сървайвър. Неговата стратегия била да влезе и да се заяви веднага като лидер. Да бъде лидера на племето. И другите да го следват!
-
Ганка се въртя и най-накрая индиректно си каза, че не харесва Йо и Бо и не би играла с тях, дори и в нов Сървайвър.
Но пак подчерта, че не таи лоши чувства към никой.
Била моралист и все още се чувства такава и пак би го играла такава.
-
Ванко се оправда с изгонването на Драго. Имало вече женска коалиция и че ако той на прегласуването не е гласувал срещу него е щял да бъде следващия. Не мисли, че това е предателство.
-
Ванко си призна, че е знаел, че ще изгонят Йоана, но нарочно не и е казал. И не смята, че това било предателство, защото и бил обещал, че няма да гласува срещу нея, но не и да я предупреждава, че е заплашена. Хах...
-
Култово:
Жорката отишъл в горичката при Ванко с тетрадката си, където бил начертал страшни схеми и му казал, ‘’Ванко, ти си дотук, излизаш от играта, достатъчно си популярен и следван и така’’
хахахахахха, паднах 😃 И после как да не иска Ванко да го изгони???
-
Зоран не е знаел, че ще гонят Йо. Ганка не говори с него изобщо. Както и той с нея. Говори си с Анелия, но не и с нея. Явно не я харесвал.
Ванко каза, че не помнел дали е споделил със Зоран (?!). И си замълча, за да не излъже.
-
Стратегията е била от съвет на съвет (да оцелеят). Не са мислели за нещо повече в играта.
-
Целта на прословутия съвет с изгонването на Йоана е била Джулиана. Изобщо не са мислели да гонят Йоана. Но когато Ганка е разбрала, че ще е мишена са се задействали.
-
Не отговориха на най-задавания въпрос: дали са заедно.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 20:14 от Diavolo

# 37
Скрит текст:

Както и предполагах, Зорката е знаел за Йо, просто е "пропуснал да ѝ каже", на нея и Бо, но пък е останал лоялен - не е гласувал срещу тях. Така за него хем вълкът сит, хем агнето цяло, само че на агнето брат му съм сигурна, че не е на това мнение. Така Зоран просто косвено елиминира опасен съперник, и той в кюпа. Сигурна съм, че му е дошло дюшеш.
Да, аз също смятам, че е много вероятно Зоран да е бил наясно с плановете за изгонването на Йо след начина, по който Ванко ми отговори. Другото което си написала също го мисля - и вълкът сит, и агнето цяло.

Иначе хубав ден за Сървайвър феновете - страхотен подкаст, следван от много хубав лайф на Йо,Бо и Неделчо и завършен с лайф от Ванко и Ганка, който отстъпва доста по качество на останалите две "предавания".

# 38
Ганка в началото подхвана прословутата тема с бившите си съквартирантки, които сега били магазинерки и каза, че се е изразила много лошо, дори като се е гледала, хич не се е харесала. Каза, че няма лошо в никоя работа и дори самата тя 4 лета е била сервитьорка, нито пък, че е супер успешна като е програмист, защото има хиляди програмисти.

# 39
  • София
Благодаря за темата!
Стискам палци на Драго да спечели имунитет и да се спаси.

# 40
Благодаря за новата тема! И за интелигентните,тактични и възпитани коментари! Че във фейсбук е ужас....

# 41
  • София
Не ми хареса много настроението в техния лайф, някак от Йо и Бо струи уважение към другите, за тях това е игра, докато от Ганка и Ванко не е така. Усещаше се едно превъзходство, колко клиенти имал, пък на тях все едно това им е целият живот. Как му било едва ли не досадно като го питат за стратегически въпроси, важното било пречиственото. Той какво си мисли, че някой е умрял да гледа той как се пречиства и си почива ли. Хората гледат играта, не могат да усетят какво им е на участниците, защото ние не сме откъснати от света. Много удобно пропускат факта, че Ванко стига толкова надалеч, защото се познава с хора отвън.
При Ганка положението е много по-реалистично, усетила е играта, на нея й идва отвътре, не обиди зрителите, но се показа като повече от Бо и Йо. С нищо не е по-достойна от тях да продължи напред. Играч като играч, не знам защо се слага в героите, героите трябва поне и в игрите да са добри, с нещо да допринасят в игрите, докато виждаме, че Бо взе игра, тя все още не е. Тя е добра в социалната игра и си заслужава мястото, те пък в стратегиите, но изпуснаха социалната за момент и Йо отпадна.

В лайфа на Йо и Бо, признаха, че са ги надиграли, грешките си и че са си повярвали в този момент повече.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 21:28 от Niya-

# 42
  • София
Тези така наречени лайфове от БТВ ли са организирани, или са инициатива на участниците в тазгодишния Сървайвър?

# 43
Тези така наречени лайфове от БТВ ли са организирани, или са инициатива на участниците в тазгодишния Сървайвър?
Сами решават да ги правят. БТВ няма как да се сети за такова нещо Grinning

# 44
Не ми хареса много настроението в техния лайф, някак от Йо и Бо струи уважение към другите, за тях това е игра, докато от Ганка и Ванко не е така.
Много АЗ, АЗ, АЗ имаше от Ванко в лайфа. Лъв е все пак, но на мен ми дойде в повече. Много в повече. Също като цяло не ми допадна настроението в лайфа, особено в първата му третина.

Общи условия

Активация на акаунт