🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 208
  • 912
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И кой е сигурния гръб на Бо? Няма такъв. Зоран, който я клепа пред другите, че му забивала нож в гърба? Плахия Денис?
Анелия ок, но не може да си мислиш, че имаш гръб с човек с който прекарахте добре на масажите, само че този човек преди това е в силна коалиция от над 20 дена с други хора. Не става така, хайде бам бам и действаме. Може да стане, но по-бавно. Не веднага.
Ако Йо беше останала в играта щеше да е далеч по-интересно и нищо чудно да се беше бутнала четворката. Просто не стана, това е. А че са силна четворка, ами ок, ама това е било проблем на Ифугао, че са го допуснали. Йо и Бо бяха в Бонток, не могат да контролират от там положението. Щеше да се стигне до мерене на шпагите, но преди Йо и Бо да извадят своите, един индивидуален ход на неориентиран свободен електрон на 70, 80% постла цялата игра в полза на едните срещу другите.

# 256
Съгласен съм с Дявола, че нямаше на вчерашния съвет как да тръгне срещу Ванко или Карин Бо. Никакъв шанс. Това, което направи е максимума в тази ситуация - да гласува с мнозинството. Шанса на Бо е в консолидация на вота срещу нея и идол, за да изгони един от двамата, по-вероятно Карин. Но и това не е толкова лесно, защото трябва да се мисли и за следващ съвет, на който изгонването на играча на предходния да има значение за хода на играта. Тоест, за да преобърне хода на играта освен от Анелия и Денис ще трябва да си подсигури още един глас, предполагам този на Зоран, за да е максимално уверена, че няма да напусне играта веднага след Карин. И в тази цялата схема ама никак не се вписват и Алекс, и особено Драго. Така че те са пречка, и има много голяма вероятност и следващия съвет да е абсолютно предвидим с жертва Драго в него. Лично не очаквам от Бо ходове срещу Карин, Ванко или Ганка поне на още един съвет, така да го кажа. Но това не означава, че не би се възползвала от възможност, ако такава се появи. Просто няма да я инициира тя, поне не все още.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 17:02 от Bengun

# 257
  • София
Еми то не става така, айде ти, ти и ти сте с мен… Много сме, силни сме! За нула време ги бутаме онея дето играят отначало заедно 😵💫
Вижте, че Зоран се отдръпна. Денис се сниши… Анелия, въпреки желанието й да се отдели от Ганка, все още не смее нещо да направи и го докарва само на приказки.
Бо е буквално сама! И започва буквално от нулата…. Всеки грешен ход и… хайде компания на Йоанна.
Както казва Дяволчето - лесно ни е на нас отнавън акъл да даваме. А какво й е на нея… само тя си знае. Достатъчно е, че не падна духом и се изправи много бързо… Сега и трябва време. Да, знам че няма за кога, но бързата работа… нали знаете приказката 😉

# 258
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо да не може? Събираха гласовете и ставаха мнозинство срещу 4-мата.
Драго,Алекс,Джу(която откровено иска да маха Кари или Ванко) + Денис(който пък си върви с тях) си знаят,че са на пангара и както се вижда ги отстрелват един по един под ред.
Ако Бо и Анелия им бяха предложили атака срещу 4-ката,сериозно ли си мислите,че нямаше да се съгласят?!
Че те само това чакат.

Анелия ни наду главите как се дразни на Ани и Гани.Поредната с високопарни слова и никакви действия.И като се дразниш драга,какво правиш по въпроса,освен да елиминираш потенциални съюзници,които да те откъснат от Ганка и съответно четворката?!

Ако ни гледат американците,ще се умрат от смях.
На финал ще отидат поне 2-ма от четворката.Просто няма начин.Те всички участници и без това играят за тях.

Защо все казвате "лесно е отстрани"? Това,което аз го казвам,си го знаят и участниците там,обаче просто не им стиска да направят хода.
Няма време.Колкото по-малко остават,толкова по-силни са 4ката.Е,колко още възможности да чака Бо? Smile Тя изпусна вече една на вчерашния съвет,който беше перфектният момент за blindsided vote.

# 259
Защо да не може? Събираха гласовете и ставаха мнозинство срещу 4-мата.
Драго,Алекс,Джу(която откровено иска да маха Кари или Ванко) + Денис(който пък си върви с тях) си знаят,че са на пангара и както се вижда ги отстрелват един по един под ред.
Ако Бо и Анелия им бяха предложили атака срещу 4-ката,сериозно ли си мислите,че нямаше да се съгласят?!
Че те само това чакат.
Скрит текст:
Анелия ни наду главите как се дразни на Ани и Гани.Поредната с високопарни слова и никакви действия.И като се дразниш драга,какво правиш по въпроса,освен да елиминираш потенциални съюзници,които да те откъснат от Ганка и съответно четворката?!

Ако ни гледат американците,ще се умрат от смях.
На финал ще отидат поне 2-ма от четворката.Просто няма начин.Те всички участници и без това играят за тях.

Защо все казвате "лесно е отстрани"? Това,което аз го казвам,си го знаят и участниците там,обаче просто не им стиска да направят хода.
Няма време.Колкото по-малко остават,толкова по-силни са 4ката.Е,колко още възможности да чака Бо? Smile Тя изпусна вече една на вчерашния съвет,който беше перфектният момент за blindsided vote.
Adoralova , защото има и следващ съвет.
Да кажем, че си права и са изгонили Карин или Ванко.
Бо става цел поради инициирането на изгонването.
На следващия съвет тримата от запаса гласуват срещу нея, защото ще им е определено по-удобно. Драго откровенно не я харесва, Джулката "върти гъзицата" за да оцелее, Алекс не я знаеш в какво настроение ще е след три дни. С такива хора, на които нямаш доверие в играта няма как да играеш. Можеш да ги използваш един-два пъти, но не и да играеш с тях.

Каква е ползата за Бо от такова развитие. Това, което си начертала е пътя на Джулиана - донякъде случайно инициира изгонването на Йо, след което веднага си замина, защото нямаше дългосрочен план.

# 260
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Този риск също го има,да.Но не мисля,че тримата ще гласуват за нея.Зоран например след изгонване на Кари или Ванко няма да тръгне да играе с Ганка и съм на 100% сигурна,че ще стои с Бо,с която вече многократно са играли заедно и си имат доверие.
И ето ти:  Бо + Анелия + Зоран + Джу(която със сигурност иска 4-ката да ги няма). С Джу пък идва Драго,пък с него си върви Алекс,която е хаотична,но за гласуване мисля,че щеше да ги подкрепи.
Този риск не е чак толкова страшен колкото изглежда.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 18:59 от Adoralova

# 261
Въобще не е ясно дали е било грешка Зоран да предпази Ванко. Може да са гъсти отпреди шоуто и тези театрални съмнения които Ванко разиграва вчера да са само за пред нас.

Всякакви коалиции с Джу бяха безмислени, тъй като е от породата "Ни се води, ни се кара".

Хареса ми че показаха прането на дрехи и маратонки в морето като един елемент на реализъм.  Но много дълго са го отлагали и силно недостатъчно са такива моменти.

# 262
# 263
  • София
Изобщо не ми допада тенденцията,очертана в последния епизод.Аз финал "Сила и чест" не желая да гледам.
Първо бих изпратила Драго чая Simple Smile на острова с ясното съзнание,че той ще се върне-но отстранен два пъти-дано журито да отчете това,ако е финалист.
После главна цел ми стават Карин и Ванко..по-скоро Карин,защото тези вътре искат да й дадат наградата повече,отколкото на Ванко.
И не знам каква дипломация и финтови движения трябва да се осъществят, но Ганка трябва да го разбере.
Не казвам Ани,защото тя за съжаление е да кажем плаха Simple Smile Ганка е серт и е хубаво да й се изясни,че стигне ли се до Карин или нея,Ванко ще избере първата.
Дано още днес стартира някакво приземяване и осъзнатост на участниците и кой-кой- от Зоран трябва да тръгне,а за жалост Бо трябва да сподели за амулета с него.

# 264
Въобще не е ясно дали е било грешка Зоран да предпази Ванко. Може да са гъсти отпреди шоуто и тези театрални съмнения които Ванко разиграва вчера да са само за пред нас.
За играта на Йо и Бо беше грешка.
За играта на Зоран и Ванко по-скоро не е грешка.

# 265
Драго никога нямаше да подкрепи гонене на Ванко или Карин. Много ме е яд, ама е адски заблуден човека в "приятелството" на Ванко. Мисли си, че играе с него и Зоран, ама ще е първия изгонен сега. Алекс и нея я няма никаква в мисленето. Джулияна сама се оплете дето уж Кари, ама Зоран. Зоран след чутото никога нямаше да играе с нея. Та Бо нямаше какво да сформира. Анелия пък се вижда, че иска да излезе от сянката на Ганка, ама я е шубе. Понеже с Ганка ще добута до топ 5, а с другите, не е ясно. Риск голям е. Всеки отлага с надеждата да се разбъркат картите. Тези, които имаха интерес да действат умно бяха Джу, Алекс и Драго. За жалост сървайвърски акъл в нито един от тримата.

# 266
  • Sunshine state
Аз пък смятам, че Драго щеше да хвърли едно рамо в изгонването на Ванко или Карин, особено на първия, понеже знае, че е силен в игрите физически. Но наистина не обмисля добре нещата и скоро ще му резнат главата.
Ганка взе да ми лази по нервите - помисли се и тя за тартор там и взе да тропа с краче. Анелия да спре да й ходи по Д-то, че съвсем ще ми изпадне от класациите.

# 267
Драго няма как да иска да маха Ванко или Кари, защото нали уж казва, че иска силни играчи да стигнат до края, а те определено са му в топ играчите.
За мен това е малко абсурдна стратегия, но вероятно това е в главата му, в предвид, че гласува за Борислава, която той мисли за слаба.

# 268
  • Mediterraneo

Ганка взе да ми лази по нервите - помисли се и тя за тартор там и взе да тропа с краче. Анелия да спре да й ходи по Д-то, че съвсем ще ми изпадне от класациите.

Тези двете се превръщат в Гъ-то и А-то, по аналогия с Йо и Бо. Ще се надиграят сами. С удоволствие ще видя този момент.

# 269
  • Sunshine state
Ами не мисли Драго за това и ще си изпати. И аз нямам търпение да излети някой от Г и А, особено Г. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт