🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 166
  • 912
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Още на рекламите я съжалих Анелия като я захапаха за играта, но веднага след това и тя самата се изложи бая. Седнала да им реве моля ти се! Защо?! Вместо да им се сопне, тя им се обяснява и пак на чувства го избива.. А цялата интрига я завъртя Карин. Щото като отпадна рано рано и вече не й се висеше залудо на 40 градуса пек, както и Драго сам си го каза, а после и другите запяха в хора, че то за доброто на Анелия било уж... Според Кари пък човек хем трябвало да си избира битките, хем излезе, че не може да уважи избора на съперника си в случая. Да, играта беше на Ани, да малко надменно го показа и се заяви и какво от това. Трябва ли да я нападат, че играе и се бори?! И ги е надвила. Много грозно беше. Не им се стояло на жегата, ами стой си у вас на дивана тогава. Освен това съм убедена, че ако примерно Ванко беше на мястото на Анелия, никой нямаше да скочи срещу него и решението му да гони победа.
Театърът на Зоран за ножовете в гърба (а и заяждането с Денис май ще излезе партенка) е ок като ход. Обаче категорично не съм съгласна, че беше тайна от зрителите! Не се прави така. Не знам дали е било негова идея да не го каже в синхрон или продукцията е решила да не ни го покаже, но е тъпо, щото целта не е да надхитриш тоя, дето те гледа.
Ако Зоран, Борислава, Денис и Анелия не се консолидират още за сл. съвет да разбият триото на Ванко после много ще съжаляват. Даже най-добре ще е да стрелят по някоя от жените, може би по Ганка. То даже това могат и без Анелия да го направят, а само с идола. Дано Бо да действа. Анелия се е запънала на тоя Драго и съвсем си е изключила мозъка май...

# 361
  • София
Доста по-скучен за мен епизод от този вчера, отдавам го на това, че по-голямата част беше посветена на Острова на изкуплението. Нито една от драмите не ме впечатли, съдейки само по монтажа, бих казала, че хората извън коалицията на Борислава, Зоран и Анелия (+/- Денис) ще гласуват за Борислава и тя ще използва идола, за да изгони Драго. Ако Карин не беше толкова предана на Ванко, щеше да осъзнае, че е на дъното на многобройната коалиция и че е много по-добре да се присъедини към малобройната такава, където ще е равен член. Мисля, че това беше целта на Анелия, когато я избра за посланик - да ѝ покаже, че иска да я направи част от тяхната коалиция.

# 362
Спаска не уважи играта като такава и съперниците си. Думите и в края на играта бяха махленски от една страна и плитко дъно от друга. Това за мен не е ок, не го приемам за редно. Всеки има право сам да си избира битките, които да води. Директно я вадя от плюсовете Спаска в равното след този епизод.

# 363
Добре де, хем че не харесвам Карин, но какво толкова лошо направи в играта за награда? Писна и да седи на пек, чу че Анелия и Ганка се спогодиха, ако падне Алекс да прекратяват и да ходят двете на награда и помоли Алекс ако не и е важна наградата да слиза и да приключи играта. Нищо драматично. Разбирам да беше битка за имунитет да е гадно вмешателство. Но тук просто се засегна егото на Анелия, че видиш ли някой и отнел рекорд и велика победа. Ганка постъпи умно и зряло, Анелия детински.

# 364
Върни момента в края на играта и чуй думите на Спаска.

Скрит текст:
Анелия - Кари,ок ли си ?
Кари - Не, не съм. Ши**на награда !

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 00:03 от Bengun

# 365
Добре де, хем че не харесвам Карин, но какво толкова лошо направи в играта за награда? Писна и да седи на пек, чу че Анелия и Ганка се спогодиха, ако падне Алекс да прекратяват и да ходят двете на награда и помоли Алекс ако не и е важна наградата да слиза и да приключи играта. Нищо драматично. Разбирам да беше битка за имунитет да е гадно вмешателство. Но тук просто се засегна егото на Анелия, че видиш ли някой и отнел рекорд и велика победа. Ганка постъпи умно и зряло, Анелия детински.

Аз много пък харесвам Кари, но тук съм леко критичен.
Това е Сървайвър и много суперфенове биха дали много да седят на пек 40 градуса хах.
Не знам защо така си изпусна нервите, но тук прояви слабост за мен, дано не се отрази негативно на играта й по натам, защото искрено я харесвам като персонаж и играч. Просто тук преценката й за ситуацията беше малко емоционална.
Иначе факт Ганка постъпи много разумно, няма нужда да стоят още 1 час при положение че са двете накрая

# 366
  • София
Така си е, Карин беше меко казано злобна... Затова и не разбрах защо Анелия я прати отново в колибата. Ясно че за да се нахрани, но откъде накъде?!?

# 367
Така си е, Карин беше меко казано злобна... Затова и не разбрах защо Анелия я прати отново в колибата. Ясно че за да се нахрани, но откъде накъде?!?
Ако Карин не беше толкова предана на Ванко, щеше да осъзнае, че е на дъното на многобройната коалиция и че е много по-добре да се присъедини към малобройната такава, където ще е равен член.
Интересно, аз бях останала с впечатление, че тя и Ванко са ядрото и всички други са след тях. Защо мислиш, че Карин е на дъното на коалицията?

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 00:11 от Jenaiassez

# 368
  • Sofia
Коя е Спаска,бе човек,Карин ли?
Нещо май съм изпуснала...Grin

# 369
  • София
Мери я кръсти - ламята Спаска Joy

# 370
  • Sofia
Аа,вярно Joy

# 371
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Верно си е ламята Спаска.Ей,не се наяде. Rolling Eyes Разбирам да не е свикнала на глад,но такива моменти се предполагат и следва да е подготвена.Наистина все едно отишла там на ол инклузив.
Не мога да я гледам вече Карин.Ужасно неприятна ми е  - гледаш я една такава блага,приятелски настроена,а отвътре една злоба,едно нанаяждане..
Цялата работа беше да накара Алекс да се откаже,та да пратят Карин в колибата пак да яде.

Сега е момента Бо да извърти играта.Ако си изхаби идола за Драго или Алекс,то тя ще е голяма глупачка.
Преди малко ми казахте,че чака удобна възможност. ЕТО,има я! И на предния съвет я имаше и я пропусна.

# 372
  • Sofia
Аз Карин я одобрявам като играч. Доста е хитра, постила си добре, винаги си извоюва своето, запази си отношенията сравнително чисти и лоялни. Същевременно ги врътка всичките и те даже не се усещат. Наравно ми е със Зоран по тия показатели. Само не е толкова театрална като него, което й е плюс. Като цяло играе разумно и социално, и стратегически, пък и е силна в игрите. Освен това изобщо не ми е на никакво дъно. Тя и Ванко + Ганка са по-стабилни от всички други конфигурации.
Това, което абсолютно не харесвам в нея и ми пречи да ми е фаворит е, че много се влияе от личния си комфорт – гладна била, жега й било, шумно й било и т.н. В такива моменти става агресивна, злобна, нападателна, изискваща да е на нейното. И с някаква граничеща с арогантност претенция, че е винаги права.
Обаче докато има такива, които да й клякат и да й се извиняват, тя ще си развява коня и ще ги дирижира, както й е удобно. Така че... не е луд, който яде баницата Simple Smile

# 373
От думите, които се разменяха по време на играта, Карин не чу някой да изяви желание да я покани на вечерята, а пък може и да не обича морска храна Joy Затова не й беше интересно играта да продължава.

Дано утре спечелилият имунитет от играта развали плановете за съвета (стискам палци да е Бо, за да си запази идола за следващ етап).

# 374
Точно изгледах епизода.
Джулката е пълна отврат. Събирателен образ на всичко, което не харесвам - мързел, интригантство и откровена глупост/тъпотия. Като добавим и това, че е лигла, много се радвам, че си замина. Изобщо не заслужава да е в журито.

В играта, която спечели Анелия, поведението на Карин и коментарите на Драго също бяха нелепи. Карин, кисела че и се размина плюскането, свали третата марионетка от дървената кутия, за да се прибере. Драго (докато седи в пясъка) пък поучава Анелия да мисли за другите, защото било 40 градуса!? Като иска да лежи и пръцка по диваните на сянка - да ходи в Биг Брадър.

Ванка, хубава или лоша, командори та пушек се вдига. В миналия епизод беше психоатаката срещу Бо с “Не ти вярвам!” през 3 секунди. Днеска направо обяви на Анелия кога Драго ще си ходи. Да ѝ дадат тефтер и химикал да направи график, поне другите да знаят кога да събират дисагите. И без това не смеят да ѝ споменат името, камо ли да мислят как да я изгонят. 😑

Ганко си е айляк. Докато храни ламята и омайва жената, ще стигне финал и ще прибере паричките, заради които не е там. 😆

Абе, Сървайвър кога започва?

Общи условия

Активация на акаунт