🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 321
  • 912
  •   1
Отговори
# 450
Зоран изобщо не го харесвам, не е и нужно, но не мога да отрека, че много му се радвам на играта. В началото когато петорката щеше да го гони си спомням думите му, че отказване няма. И го игра многострадалната Геновева след една игра, и омая другото племе и на съвета пред арбитъра цял театър спретна. Но успя. Получи огърлица и се спаси. После си взе Йо и Бо и продължи играта.
Друго което много ми харесва е как манипулира в игрите. Веднъж за имунитет си висяха с още някой май Драго и той предложи да се пуснат и двамата и никой да не го вземе. 😂 Голям е хитрец усещал е, че не издържа, но не се предава пробва първо да изманипулира. После пак го прави това в игрите, ако някой е забелязал.
За мен той е точно тип човек, който гледа цялата картина и само финала, а не като други играчи, които с поведението си показват, че им е важно само още една седмица да останат, още малко по-напред да стигнат....

# 451
И въпреки това, аз продължавам да си мисля, че тази вечер ще изгърми Ганка (удар в сърцето на ‘врага’) или Кари (реваншизма тук ще е водещ), в зависимост от това дали евентуално Ганка няма да е с огърлица. Ани би имала нещо против само за Ганка на този етап от играта, за никой друг от нейния лагер не би проявила сантимент и да се разсърди на Бо.
Да, битката за имунитет ще реши кой ще е изгонен днес до голяма степен.
По правилно е да застрелят Гани, защото е спойка и въпреки, че ще капсуловат КаВанко още повече.
Иначе ще съм изключително доволен и на Карин, няма спор.

# 452
Иска ми се също и Мила вече да си замине, макар че не очаквам да надиграе всички и да се върне на финала, което пък говори, че е все тая втора или пета си е тръгнала.

# 453
Ако изгонят Гани днес, Ганко, Спаска, Драго и Алекс ще се капсулират. От другата страна ще останат Зоран, Денис и Бо. Не е ясно Анелия от коя страна ще застане, т.е. Зоран, Денис и Бо може да се прецакат.

По-далновидно би било да гласуват всички заедно (минус Драго и Алекс) срещу Алекс, ако има как да се разберат (с посредничество на Ани, например). На следващия съвет вече да спретнат номер на Ганка с идола. След това ще могат да изгонят Карин, Драго и компания без проблем.

# 454
Иска ми се също и Мила вече да си замине, макар че не очаквам да надиграе всички и да се върне на финала, което пък говори, че е все тая втора или пета си е тръгнала.
На Мила шансовете не са илюзорни за попадане в топ4 според мен.
Има шансове срещу всеки един. Само на бягане няма шанс срещу Карин. Смесените дуели не ме притесняват толкова, една тегава изометрия и Драго е пътник за мен.

# 455
За мен нищо не оправдава гърменето на идола точно за Драго. Бо трябва да е глупава да го направи. Защото каквито и обещания да даде Анелия, ако някой от другата четворка намери новия идол, всичко отива на кино.

# 456
  • Другата България
Ако изгонят Гани днес, Ганко, Спаска, Драго и Алекс ще се капсулират. От другата страна ще останат Зоран, Денис и Бо. Не е ясно Анелия от коя страна ще застане, т.е. Зоран, Денис и Бо може да се прецакат.

По-далновидно би било да гласуват всички заедно (минус Драго и Алекс) срещу Алекс, ако има как да се разберат (с посредничество на Ани, например). На следващия съвет вече да спретнат номер на Ганка с идола. След това ще могат да изгонят Карин, Драго и компания без проблем.
Нещо такова мисля и аз,  Остават 8 човека, и вероятността да са 4 на 4 е голяма, зависи от Анелия.
И от Зоран - все още не съм сигурна дали открито ще заяви недоволството си към Канко, или ще го играе подмолно. Иска ми се да е по втория начин, за да има повече интрига.
Но Драго и Алекс ще са с Канко, това съм сигурна.
И вече зависи от идоли и колиби, спасени/лишени и разни разнообразни.
Затова и за мен тази вечер не е момента за гонене на Ганка. Ако това стане, ще е грешка за Бо/Зоран/Анелия.

# 457

Нещо такова мисля и аз,  Остават 8 човека, и вероятността да са 4 на 4 е голяма, зависи от Анелия.
И от Зоран - все още не съм сигурна дали открито ще заяви недоволството си към Канко, или ще го играе подмолно. Иска ми се да е по втория начин, за да има повече интрига.
Но Драго и Алекс ще са с Канко, това съм сигурна.
И вече зависи от идоли и колиби, спасени/лишени и разни разнообразни.
Затова и за мен тази вечер не е момента за гонене на Ганка. Ако това стане, ще е грешка за Бо/Зоран/Анелия.
Съгласна съм и за Ганка, че си води добре играта, дори да не ми е симпатична като характер, а и затова, че Ванко-Карин са по-силния съюз, който трябва да ударят. Според мен Зоран ще си е докрай с Бо и ще гласува с нея, но играе хитро, хем да не ги вземат двамата на прицел, хем да може да получи подкрепа от изгонените после.

# 458
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Анелия никога няма да се обърне срещу Ганка директно.Ама никога!
Защото е страхлива и е силна само на думи.Ако директно номинира Ганка,то тя знае,че в журито със сигурност тя,Ванко и Карин няма да дадат глас за нея;0
Тя няма нищо против Ганка да си замине,дори ще се зарадва на факта,но ако някой друг й свърши работата.И като кажа друг,имам впредвид Бо.За мен Не Бо,а Анелия я използва за разчистване.

На промото дават Бо да заговорничи с Денис,според мен го работи за глас срещу Ганка.

Очертава се интересен епизод.

# 459
  • София
Цял ден въртя вотове,заболя ме главата.Пък то е неясно и кой ще се спаси.
Голяма вероятност Кари и Драго да излъчат Ванко арбитър,той да закичи Денис или Зоран.
Не ми се иска да гърми идол за Драго,но май така ще стане.
Аз на нейно място бих дала идола на Денис,той да я спаси.Така тя излиза чиста пред Ани и си гласува за някой от триото КаВаГа -според имунитета.

# 460
Интересни различни позиции в темата която я прави цветна и приятна

Страхотни анализи от _velvet_ , чета я с интерес  ))
На мен играта ми изглежда така . Йо и Бо предварително сдушени , изключително подготвени от преди предаването , без изобщо да се интересуват от нищо друго там , вероятно с уговорка за подялба на наградата . Стоят там и като калкулатори само схеми схеми схеми. Имат тоталното неравнопоставено положение спрямо останалите , понеже винаги са два гласа без надежда за привличане и разцепване. В такова неравнопоставено положение са и Кари и Ванко , но те са някак отворени и към другите хора , хабят сили и по играта и по взаимоотношения с околните . Гани и ани , Гани и Ванко са в добра но млада връзка, която лесно може да бъде разрушена от външна намеса. Ванко би прецакал Гани заради Кари и Кари нея заради Ванко. Гани се оповаваше на Ани да направят силна двойка, но на Ани не и стига акъла да прецени, че ги разделят хитро
Та предвид предварителното неравнопоставено положение от което Йо и Бо бесят и колят , ми е приятно да видя как все пак има съпротива, и Ганка с личен чар и качества за сега успява да им се изплъзне
 Това което според мен Драго каза на Ани е - да Ани ти победи , никой и грам не се съмнява и оспорва това, но просто , ако не си имала за цел да поставиш световен рекорд , сме благодарни че прекрати - и за теб и за нас е по-добре. И Като ревна онуй ми ти Ани , ще речеш някой я обижда . Ще я пратим в Ергенот за тренинг.
И да изключително умно и хубаво за възрастта си момиче...но все още си има хлапашките изблици. Като порасне пак да заповяда ))

# 461
Следващия път няма да теглят клечки кой да е посланик от племето. SunglassesSunglassesSunglasses
Защото арбитъра ще направи гласовете в племето на следващия съвет след днешния седем, при много вероятно 4-4 при алиансите.
Скрит текст:
А за Ганка аз не мисля че е застрашена - не виждам за сега полезен ход за Анелия да я гони. Евентуално ако Бо и Зоран направят нещо, но ако махнат Ганка Анелия няма да е очарована и ще я загубят.
Според мен Бо ще се довери на Анелия за идола малко преди съвета. Ще е рискован ход, но може да изгради доверие с Анелия според мен. Ако таргетират Ганка без Анелия да знае за това вероятно Анелия пак би играла с тях, но никога няма да  повярва на Бо напълно.
Отделно Бо, Анелия,Денис и Зоран са четири гласа при оставащи в племето след съвета днес осем човека, от които двама ще са спасени и седем ще гласуват.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 18:26 от Bengun

# 462
  • Sofia
Цял ден въртя вотове,заболя ме главата...
Satisfied  А представи си тия, дето играят в играта...
Аз смятам, че е дошъл моментът за по-дързък ход. Сега кой, как точно, дали, или, ще се осмелят ли, ще успеят ли... не знам, твърде много въпросителни има. Обаче се надявам на много интересен епизод довечера, че последните два нещо не ми бяха кой знае колко силни. И някой вече трябва да стреля, нямат време повече да се чакат. Да, да рискуваш не е лесно, но иначе напред ще си вървят мнозинството и това е.

# 463
  • София
Ами за жалост не си ги представям да въртят вотове повече от нас.Само Бо,а и Зоран.
Останалите си имат инициативен комитет Simple Smile Казват едно име и хайде .
Единствени терзания има Карин,чийто най-голям проблем е как да се докопа до колибата.
Останалите си лежат спокойно,познавайки се от преди играта или с пърхащи пеперуди и пеят Сезонът е наш Sad
Те дори не се напъват да търсят идол,толкова наглеят вече.

# 464
  • Другата България
Ей това мен ме шокира от ден първи - никой не търси идол, всеки чака нещо - сказка, подсказка, писмо, насока, друг да го подкани, да го насочи, някой да каже.....при все, че е ясно, че го ИМА, ще обикалят острова и днеска, и нощеска, и ще търсят.
Именно, прекалено сигурни и спокойни се чувстват поне половината от тях.

Общи условия

Активация на акаунт