🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 155
  • 912
  •   1
Отговори
# 690
Има още враме до финала,но на него ми се ще като зрител да останат добре изявили се физически стратези.Само единият компонент не ми се струва достатъчен.

# 691
Предполагам, че на мушката ще са Денис или Алекс.
Много ми се искаше Анелия да гласува за Драго, а Бо и Зоран за Ганка.
Нямаше какво толкова "да им се сърдят", както ония махнаха Йо, така и това. Жалко! Как ми липсва Йо.
Анелия няма да се обърне срещу Ганка, засега.
Денис ми идва прекалено неориентиран, все нищо нз, все нищо не казва.
Така ми се иска малко Зоран и Бо да печелят имунитети, да намерят пак идол също.
Дано най-сетне се осъзнаят всички, колко е важно кой ще ходи в колибата на преговорите и колко е решаващо за играта.

Мила усещам, че ще бие Драго. Многооо ще ми е неприятно, той все още ми харесва, а тя никак.

# 692
Страхотен сезон.
Невероятен 13-ти епизод.
Повечето неща вече някои сте написали и се припокриват с мoето мнение.
В началото на сезона симпатизирах на Драго, но вече не и се радвам, че си тръгна. Много, много премислен ход на Бо! Браво!!!
И на мен ми се искаше да си тръгнат Ванко или Ганка, но този ход на Бо към момента беше по-добър.
Почти нищо не може да се предвиди за следващата седмица.
Чакам с нетърпение понеделник. Снощи до късно се въртях в леглото, сън не ме ловеше от вълнения. 😂
Продължават да са ми фаворити Борислава и Зоран за спечелването на наградата.
Анелия също много харесвам, но да видим как и какво ще се случи следващата седмица с нея.
Имам много любими сцени от снощния епизод.
Пускам една от тях. Погледът на Ванко, когато Драго си тръгва. Незаменимо.😀

# 693
Кари със сигурност притежава най-добър баланс между стратегия и физическа сила, но да не забравяме, че тя има cheat кодове и за двете неща. За стратегията - външното познанство с Ванко. За физическата сила - еми, тя е професионален атлет.

Аз не я харесвам, но мисля Ганка се справя добре в игрите, но пък никога не ги печели, така че тук бих пуснала една муха. Дали Ганка е по-добра в игрите от Борислава примерно, или просто Борислава знае, че няма да спечели и да не се хаби, докато Ганка се задържа по-дълго, но накрая пак не печели и реално резултатът е същия като този на Борислава? 😁

Но да, трудно е този сезон да се съдят хора на база на физически данни, защото имаме професионален атлет и мъж, на който работата му буквално е да седи 8-10 часа на ден във фитнеса. Разбира се, че те ще съберат основните овации на игри, които изискват атлетизъм, щото от тях се изисква просто да упражняват уменията от професията си. Еквивалент би било игрите да бяха ремонт на кола, очен преглед, или режисиране на филм 😁

# 694
Мисля, че Борислава сгреши с изгонването на Драго.Едва ли ще има много моменти за да удари по ръководството на другата коалиция.Изгърмя си идола за Драго.Ако Анелия се върне към Ганка, още по-безпредметно ще се окаже изгонването на Драго.Реално Анелия е в голямата коалиция заради Ганка.Ако бяха изгонили Ганка, Анелия при кого щеше да се върне?При Ванко ли, или при Драго?Много сериозно щеще да се разклати голямата коалиция.А сега какво?Махнаха един Драго, който и без това никой не го брои.Трябваше да поеме този риск Борислава според мен, но кой е бил прав ще се разбере от събитията, които ще последват.

# 695
  • Варна
За мен не е изгърмян идол, Драго тъпо и упорито щеше да гласува против нея на всеки съвет. Осигури си един отрицателен вот по-малко.
Ако беше изгонила Ганка лъжейки Ани, един път щеше да загуби Анелия завинаги, а останалата част от хората около нея /Денис например/ щяха да загубят доверието си в нея.
Лъжейки хората, които са в моментната и коалиция, настройва всички срещу себе си. Доверие се гради бавно и рухва бързо.

# 696
Мисля, че Борислава сгреши с изгонването на Драго.Едва ли ще има много моменти за да удари по ръководството на другата коалиция.Изгърмя си идола за Драго.Ако Анелия се върне към Ганка, още по-безпредметно ще се окаже изгонването на Драго.Реално Анелия е в голямата коалиция заради Ганка.Ако бяха изгонили Ганка, Анелия при кого щеше да се върне?При Ванко ли, или при Драго?Много сериозно щеще да се разклати голямата коалиция.А сега какво?Махнаха един Драго, който и без това никой не го брои.Трябваше да поеме този риск Борислава според мен, но кой е бил прав ще се разбере от събитията, които ще последват.

Анелия е до този етап в играта благодарение на съюза й с Ганка, обратното също важи.
Зоран иска и разделя и двете, но той не е склонен да предаде своя съюзник - Бо. Аз мисля, че той наистина е най-открояващата се личност този сезон. Искаше да се раздели и с Йо, късметът му се усмихна. Тя като голям фен на играта най-вероятно още не може да преживее, че първа си тръгна след обединението.

# 697
Не знам колко беше премислен ходът на Бо, толкова беше притеснена, че ѝ искат главата, трепереше като извади идола, последни усилия да се спаси. Сега обаче ще си живее с мисълта, че я жертваха, не я искат и ще трябва да се мобилизира, което не знам как ше стане, аутсайдер е. Като чета тук за какви гениални стратегии става въпрос ме напушва смях, пълна каша🤣. Те самите участници се объркаха кой, с кого и защо, ама анализаторите всичко са видяли. 🤣🤣. Безмислени разговори под шипковия храст, за стратегии дума да не става. Че кой ще е гръб на някой, когато се борят за награда, по-скоро ще му се качи на гърба, ма вие си анализирайте.

# 698
От дивана в хола пред телевизора по-лесно се анализира.

# 699
dragomirmetodiev9

Безсмислените разговори под шипковия храст за нещата видяни от дивана в хола по телевизора добавят много допълнително удоволствие към формата. Поне за мен е така.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 14:37 от Bengun

# 700
Страхотен епизод. Спирам с "прогнозите", че ако сървайвърите ни четат сигурно се хилят с глас. Smiley Two Hearts
Ванко се оказа абсолютен наглец спрямо Бо. И започвам да вярвам, че Ганка не е гледала Сървайвър, може би епизоди в ютюб, игри, съвети...но цял сезон като нищо е пропуснала. Много от действията ѝ са точно интуитивни в играта, личи, че не е от фен-базата на Йо, Бо, Жоро и...Анелия. Ето, че и идола, който вече бе игран няколко пъти, за мнозина е нещо като имагинерен талисман, който не се търси и вяло го включват в сметките. Не е изненада за хора не гледали чуждите сезони, може да са им разяснили правилата едва преди старта.
За следващ сезон ще имаме вече топ-топ подготвени играчи.

На мен ми е интересно как виждате играта на Кари, ако си представим, че с Ванко се съюзяват едва на острова. Аз дори си представям Кари в играта без участието на Ванко и пак я виждам на тая позиция. Имат опора, те си знаят, че не биха се предали, но какво кара останалите да ѝ дават непрекъснато кредити на доверие и шанс за предно класиране, че и финал? Респект, че е популярна спортистка? Благ характер? - това леко се опровергава. Явно, че при съвкупност от качества, човек е харесван и без да полага неимуверни усилия. Ето обратен пример при Борислава*, която в очите на Ванко и не само е невзрачната зубрачка и няма шанс и ПРАВО да продължи с достойните, спортните и красивите!

*Бо за мен е много чаровна.

# 701
  • София
На мен ми направи впечатление как от два епизода все говореха как идвали Драго и Ганка и им казвали за кого да гласуват, за Ганка сме го виждали, но явно Драго го е правил зад камера. Доста хора се оплакаха от това, както и го посочиха като стратег номер 1. И тук даже нямам предвид само хората, които гласуваха срещу него, а и Кари също каза, че й е писнало да й казват за кого да гласува и да няма право на мнение. Затова си и замълча, за да излезе Драго. Смятам, че ако не беше Ванко, Кари щеше да играе много по-различна игра, но той все го удря на чест и достойнство, явно имат и обща среда някаква и това я ограничава, слага си спирачки.

А Драго явно зад камера се е държал и той доста авторитарно като Ганка.

# 702
Страхотен епизод. Спирам с "прогнозите", че ако сървайвърите ни четат сигурно се хилят с глас. Smiley Two Hearts
Ванко се оказа абсолютен наглец спрямо Бо. И започвам да вярвам, че Ганка не е гледала Сървайвър, може би епизоди в ютюб, игри, съвети...но цял сезон като нищо е пропуснала. Много от действията ѝ са точно интуитивни в играта, личи, че не е от фен-базата на Йо, Бо, Жоро и...Анелия. Ето, че и идола, който вече бе игран няколко пъти, за мнозина е нещо като имагинерен талисман, който не се търси и вяло го включват в сметките. Не е изненада за хора не гледали чуждите сезони, може да са им разяснили правилата едва преди старта.
За следващ сезон ще имаме вече топ-топ подготвени играчи.

На мен ми е интересно как виждате играта на Кари, ако си представим, че с Ванко се съюзяват едва на острова. Аз дори си представям Кари в играта без участието на Ванко и пак я виждам на тая позиция. Имат опора, те си знаят, че не биха се предали, но какво кара останалите да ѝ дават непрекъснато кредити на доверие и шанс за предно класиране, че и финал? Респект, че е популярна спортистка? Благ характер? - това леко се опровергава. Явно, че при съвкупност от качества, човек е харесван и без да полага неимуверни усилия. Ето обратен пример при Борислава*, която в очите на Ванко и не само е невзрачната зубрачка и няма шанс и ПРАВО да продължи с достойните, спортните и красивите!

*Бо за мен е много чаровна.

Аз също смятам, че Бо си има свой чар, звучи добре.
Анелия и Ганка се отличават с красотата си този сезон, но това, ако в живота помага, в играта не съм сигурна.

# 703
Бо си е много хубава даже, само тези очила не ѝ отиват Wink

# 704
Цяло апетитно парче си е Борислава, ако питате мен. Добре изглежда, лице, тяло, хубави очи, приятен глас, хубава усмивка.

Ако Ванко не я харесва визуално, или като човек, то със сигурност не трябва да се коси, защото той е абсолютен ръб. Само като даваха любовните им трепети с Ганка, той заключи колко я харесвал, защото ставало момичето и правило мекици 😁 толкова му е капацитета на тоя. Някой да му прави манджа и да му четка чувствителното его. Иначе и на мен групичката им малко ми бие на тия, които се мислят за готини и другите трябва да се съобразяват с тях, та за това толкова се възмущават, когато някой, който те са нарочили за "смотаняк" и по-нисш от тях се опитва да направи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт