🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 123
  • 912
  •   1
Отговори
# 705
  • пустинен пъпеш
В трейлъра за следващия епизод на търга,в момента в който всички молят Зоран да се откаже явно да изяде някаква гадост,момичетата плачат,а Карамазов се провиква:,,Каквото?!" да не се окаже споменатият от Владо при Цитиридис момент,възприет от нас за спойлер за голям обрат в играта

# 706
В трейлъра за следващия епизод на търга,в момента в който всички молят Зоран да се откаже явно да изяде някаква гадост,момичетата плачат,а Карамазов се провиква:,,Каквото?!" да не се окаже споменатият от Владо при Цитиридис момент,възприет от нас за спойлер за голям обрат в играта
Владо каза, че става дума за племенен съвет.
Но съм почти сигурна, че визираше съвета, на който Зоран се самономинира и спаси Ванко.

Ако не е минал - още по-добре.

# 707
Иначе и на мен групичката им малко ми бие на тия, които се мислят за готини и другите трябва да се съобразяват с тях, та за това толкова се възмущават, когато някой, който те са нарочили за "смотаняк" и по-нисш от тях се опитва да направи нещо.

Това вече сме го гледали в едно друго риалити есента Wink

# 708
  • Варна
Скрит текст:
Ама верно в промото дават как Карамазов пуска  тотема на Драго /с мидичката/ в огъня..
Некадърници и аматьори..

# 709
През цялото време се чудя какво ми пречи в играта на Ганка и СИЕ, защото стратегически Ганка мисли добре, усеща се до голяма степен, а аз харесвам такава игра. Ами това е, така както е монтирано ми дават усещането за групата на готините от Фермата например. Усеща се как подценяват останалите. Нападателното държание на Ганка към Борислава преди миналия съвет, коментарите на Драго колко слаба е тя, Ванко толкова сигурен в себе си, едно надменно ѝ обяснява как ще се изметне от думата си (ама нали такова с чест ще го направи, щото преди това си е изповядал). Никакво уважение към противника не показват и ме дразни това. Снощи си бяха и наказани за тази работа, но ме съмнява да дойде някаква поука от цялото нещо. Сега ще се започне с пледоариите за сила, чест и достойнство и как видиш ли Ани ги е предала.
Но като цяло как да покажат уважение към неприятелите си, като на тях им липсва такова към хората от собствената им коалиция. Ганка може много да се сърди на Анелия, че гласува с другите, но Анелия сигурно 100 пъти ѝ повтори, че не може да се довери на Драго, а тя директно я отряза и то по доста груб начин. Това на съвета със Зоран също беше много смешно. Гласувала е за него, иска да го притисне в ъгъла, но му държи сметка защо не ѝ играе по свирката. Хубаво, решила си да правиш такива ходове, супер даже, играта става по-интересна, но кое я кара да си мисли, че останалите са длъжни да лежат на плажа, докато тя не реши, че им е време да си ходят? Всички са влезнали да се борят в крайна сметка.
Иначе и на мен групичката им малко ми бие на тия, които се мислят за готини и другите трябва да се съобразяват с тях, та за това толкова се възмущават, когато някой, който те са нарочили за "смотаняк" и по-нисш от тях се опитва да направи нещо.

# 710
  • София
Ганка се държеше с Анелия точно все едно е дете, Анелия казва, че не иска да играе с Драго и иска той да си тръгне веднага. Казва й директно, че не иска да гласува за Зоран. Нямала право на избор. После чак не го очаквала. Ако поне малко я слушаше, щеше да разбере. Можеха да изгонят Денис, тъй като Ванко и Кари нямаше да гласуват за Зоран. Гонят Денис, пък на следващия съвет вече гонят и Бо/Зоран, те като са с един глас по-малко, щяха да ги бутнат лесно и без гласа на Анелия. 

Ясно ми е защо се целеха в Бо, но когато имаш човек в коалицията, който не желае да го направи, не можеш да го накараш на сила, а без неговия глас не става планът, измисли заобиколен път.

Според мен е грешка на Гани това, което се случи. Или трябваше да изгонят Денис, или да действа като Бо и Йо, които накараха Доктора да си мисли, че той е предложил Алекс да е спасена в онзи съвет. Със заповеди не става винаги.

# 711
  • Sofia
Имаше един лаф, че ако трябва да казваш и да подчертаваш, че си дама, за да те имат за такава, не си никакава дама. Smile
Та същото е и с понятия като достойнство, уважение, лоялност, чест. Обаче много хора не го разбират това. И тия точно често са от "готините".

# 712
Погледа на Ванко е просто един път. Нещо му прищрака и изплющя в правата линия между двете ушлета като камшичен удар: "Къв съм кух, можеше да съм аз! - след като моята дума е нищо за Бо, защо пък на Зоран към мен да е."   Smiley Wink

# 713
Като премисля по-спокойно нещата - да, Бо и Зоран направиха най-разумния ход - отстраниха един противников играч и привлякоха Анелия. Като цяло Бо винаги обмисля внимателно и е разумна и премерена. Виждам си общи черти с нея. Сигурно и аз така бих играла. (А сигурно щяха да са ме изгонили отдавна Joy)
Но ми остава едно съжаление, че не рискуваха и не направиха наистина смел ход като гърмят идола. Без да казват на Анелия да стрелят по Ганка или Карин. Мисля, че ако Йо беше там, щеше да рискува, защото тя е такъв тип играч - по-смел и инициативен.
 Драго нямаше шанс пред журито и беше удобен финалист. Затова и няма да ми е жал и ако отпадне директно понеделник. Симпатизирам му, но нямаше шанс за победа. Докато Карин и Ванко са наистина опасни. Усещам обаче, че и Зоран не е склонен да гласува против нито един от тях. Еми затова не е ок също, че се познават от преди предаването.
Анелия се дразни на Ганка, но няма смелостта да излезе директно срещу нея. Затова и отиде при Кари да търси закрила от нея и да запази някакви позиции пред коалицията. Тя се срина много като позиции, най-вече защото изгуби много гласове от журито. Бо и Зоран я използваха хитро, и само тя ще загуби от този ход. А какво спечели, не съм убедена. Ще видим.
Относно мълчанието на Карин. За какво да предупреди? Не и пукаше за Драго. Тя лично може и без него. Пък и си пази и Анелия като съюзник. Не мога да видя вариант, в който на племенен съвет ще изгонят Карин или Ванко, както и Зоран. Анелия, Ганка и Бо ще са най-застрашени. Денис и Алекс са нужни и удобни гласове и не вярвам да ги изгонят следващата седмица. Денис има и шанс да събере подкрепа на финала, макар и не голям.
Най-вероятен и оспорван финал ще е Ванко-Карин-Зоран. Все пак обаче има и игри за класиране на финал, та ще видим.

# 714
Понеже тази седмица гледам епизодите със закъснение (Мари Мар Flowers Bouquet) та да дам и моите пет стотинки на база видяно, не само прочетено.
Ганко и Ванка трябва да се разбият. Крайно време е. Много са опасни, а вече не могат и да се сдържат. Ганка чак предвкусва финала и се изпуска с коментари от сорта “не съм го ичаквала от теб”, “защо не ми каза”. Изгуби почва под краката си и видя, че никой не и е на 100% верен. Дано Зоран си отвори очите и направят една сериозна коалиция с Бо, Ани, Денис и Алекс. Мен ако питат Ванко да си ходи първи, после Ганка и Карин. Госпожица “аз съм над всички” трябва да я сложат на място овреме, иначе рискуват заблудени участници, като Драго да гласуват за нея щото е много умна (по Ванко).

Все повече ме кефи Бо, беше ми абсолютно … никаква такава покрай Йо, но ми харесва много, стискам и палци.

# 715
  • София
Cafelate

Според мен, аз го писах вече, опираме до харизма. Или я имаш или нямаш. И вродена сила от която останалите се респектират. Има такива хора, то си им личи просто. Говориш с него и някак си го гледаш с уважение и респект.
Това е което има според мен Карин, но за нас някак си остава неуловимо.

Мила - bad girl!

Мила за това дали е сама на острова

Един мъж, горд с жена си!

Туджаров очаквано е откачил от кеф

Зоран

Зоран и Ани - 'гангста стайл'

Драго 😃😉

Барнати Йо и Джулка

# 716
Спаска може вечно да е гладна, но между тенджерата и похлупака намира време да е любезна с всички. Изключая изблика и в последната игра за награда, винаги се държи културно с хората. Дори когато не беше съгласна с решението на Ани за гоненето на Драго, намери начин да формулира несъгласието си без да напада. След това не сподели информацията.

Така се печелят симпатии в социалната игра.
А не с:
“Не ти вярвам! Не ти вярвам!”
“Ти защо не ми каза?!”
“Не го очаквах от теб!”
“Инициативният комитет реши...”
“Големи стратези сме ние двамата.”

Ако Ганка беше още по-хитра, в момента нямаше да иззлобява на Анелия. Щеше да преглътне “удара” и да ѝ обясни, че я разбира и, че съжалява, че не я е чула (и без това Драго не ѝ е в топ 3). Само така може да си намери път обратно към Анелия и да я върне в “правилните редици” при следващ вот. За разлика от Карин, обаче, Ганка не може да си контролира емоциите и ще изгори този мост с реакциите си.

# 717
Карин е хитра,Ганка честолюбива.Затова ще тръгна да мели и държи сметка и Анелия няма да се върне в коалицията и.

# 718
  • София
Аз и преди съм казвала, че харесвам Карин и смятам, че играе добре. В нея също не виждам злоба, не е само поза и социална игра. Впрочем съм съгласна и с нея, че гладът не е еднакъв при всички. Аз не бих имала голям проблем да не ям, да, ще мисля за храната, но ще издържа, докато при други не е така, особено спортисти. Много зависи как човек се храни преди да отиде там. Трябвало е да се подготви, но те нямаха много време тази година.

Ако не беше Ванко, даже смятам, че щяхме да видим интересни ходове и от нея, тя ясно разбира, че това е само игра.

# 719
  • София
Коя е Ганка,че да решава да ме лиши от играта на Зоран? Simple Smile После три седмици да я гледаме с Ванко-кадъра Simple Smile
Очаквах Зоран,като разбра,че ще "бъде стреснат", да изиграе онзи ход,на който всички се надявахме с Ганка.
Щеше да изгуби малко пред Ани,но пък и лесно да я успокои след това.Не очаквах такава лабилност в нея,наистина.Джентълменски остави това да си е ходът на Бо,браво на него!
Карин -хванаха я в моментно добро разположение на духа-изглежда там,където снимат съветите има храна.
Ани-моля другарко,пък ние...Усетихте ли Карин как изнесе глас-Кои вие? Simple Smile И после се чуди да каже ли,да не каже ли...Драго не й влезе в схема като Бо на колибата,Драго яде повече като мъж,Бо по-малко Simple Smile и реши дилемата.
Следва играта на Карин-с пазара Simple Smile Очаквам всички да й отстъпват и преотсъпват Simple Smile
Защо Ганка риве? Припомнете ми имаше ли на този пазар по-стратегически награди?

Общи условия

Активация на акаунт