🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 123
  • 912
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Може да има, да. Може да бъде тайно преимущество за следващата игра, което става ясно какво точно е по време на състезанието.
А според мен един от следващите арбитри също ще бъде разигран на търга. Не мога да преценя дали явно или не. Търга много го харесвам, големи сеири стават понякога.
И много ще се изкефя точно Зоран да й скрои шапката на Ганка за навън. Чакам! Simple Smile

# 721
Според мен ще има награда видео разговор с близките или нещо подобно сантиментално, което да ги разплаче. Мисля, че и говореха нещо за детето на Зоран на фона на сълзите му

# 722
  • София
Аз изчетох всичко и не видях да е коментирано.Чухте ли в колибата,в писмото беше написано,че Анелия не може да бъде избрана,защото вече е била арбитър!
Следва и Ванко да не може,така че на 'Готините" им се изчерпва лимит,а Кари с нейното аз! аз! за колибата,няма да може да се класира.
Другото ,което ми се върти е ,че на два поредни съвета отнемат глас на Денис -та сигурно и там ще включат ново правило.

# 723
Да и на мен ми направи впечатление,така е честно да не се повтарят арбитрите в обединеното племе.Има хубави неща на търговете принципно,освен храна,предимство,подсказка за идола,абе доста неща могат да сложат.И аз мисля че е видео с близките,Зоран бая разстроен беше.Карин няма да се наяде никога,защо не е влязла в игрите като само глада и оправя настроението не знам.Като е гладна е кисела и нетърпима и зла направо.Сакън да не и се развали комфорта.

# 724
  • София
Напоследък нямах никакво време за форума, но гледам стриктно. 😁
По повод на един от последните коментари- аз не мисля, че ще има правило да не може да се спасява някой.
Много пишете, че идолът е пропилян, ама според мен не е точно така, защото Бо щеше да си отиде, ако не го беше изкарала. А пък беше много рискувано да предлага на Анелия да гонят някой от най-близките и (уж) хора. Та според мен Бо направи най-доброто, което можеше.

# 725
Понякога и в самата храна слагат идол. Примерно имаше един сезон от чуждестранните, където бяха сложили някаква подсказка за идола в буркан с бонбони. Често слагат и закрити неща за аукцион. Примерно така една участничка беше разочарована, че спечели само някаква каничка с чай и мляко, но в една от каните имаше писмо отново за идола.

# 726
  • София
Тъй като няма да мога да гледам лайфа на Бо, Ани и Ваня довечера, да ви помоля да ги помолите 😂 да го качат… Те обикновено го правят, но за всеки случай 🙏
И Ванка и Ганко ще правят лайф в неделя за който го интересува:

# 727
Време е за обзор и плюсове и минуси.
Реших да го пусна преди лайфа, ще нанеса корекции ако се наложи след него с различен цвят.

След седма седмица

два плюса - Бо, Зоран, Анелия
плюс - Мила, Ганка, Карин
равно - Драго, Александра, Денис, Ванко
минус -  няма
два минуса - няма

Предходните седмици
Скрит текст:
Време е за обзор и плюсове и минуси.

След шеста седмица

два плюса - Анелия, Бо
плюс - Мила, Карин, Ганка, Зоран, Ванко
равно - Драго, Джулиана, Александра, Денис
минус -  няма
два минуса - няма

Предходните седмици
Скрит текст:
След четвърта седмица

два плюса - Анелия
плюс - Мила, Карин, Ганка, Бо, Зоран, Йо
равно - Иван, Драго, ПъмпРън, Георги
минус -  Александра, Денис
два минуса - Джулиана

И резултата при мен след едно дълго обмисляне след пета седмица

След пета седмица

два плюса - Анелия
плюс - Мила, Карин, Ганка, Бо, Зоран, Йо
равно - Драго, Ванко
минус -  Александра, Денис, Джулиана
два минуса - няма

И така.

Анелия - Остава си в двата плюса. Много динамична седмица за Анелия се получи. Много искаше да постигне победа в индивидуална игра и успя да постигне целта си. И то не един път, а цели два. Победата и в играта за награда беше помрачена от външни фактори, но победата и в играта за имунитет беше безапелационна. Доказа се пред себе си най-вече като боец на арената. И тук идва първото НО. След битката за награда изпусна от контрол емоциите си, но аз лично напълно я разбирам, защото съм сигурен, че бих реагирал по много сходен начин. И след "наставленията" , получени от татко Драго вече беше сигурна, че иска да го премахне от играта моментално и това малко или много и стана фикс идея. Сподели наградата с Ганка и по време на обяда се опита на няколко пъти да и каже, че иска да изгони Драго. И че не гледа настрани към други цели. Ганка я игнорира напълно, и с това още повече затвърди идеята на Анелия да играе с Бо. Много важен момент за мен, защото ако Ганка я беше чула нещата можеха да се развият по корено различен начин. И стигаме до момента, след победата и в играта за имунитет. Отново разговор с Ганка за стратегията им за този съвет. Анелия отново и каза, че иска да махне Драго от играта. След което Ганка и разказа плана и ( в чието съставяне Анелия нямаше никакъв принос, защото Ганка не я допусна ) практически и спусна нареждане да гласува за Зоран. Анелия няколко пъти и каза, че не иска да гласува за Зоран, но Ганка отново не я чу. След което и благодарение на дипломациата на Зоран се състояха преговорите с Бо за предстоящия съвет. Бо и се довери за идола, за да гарантира на Анелия, че ако играят заедно шансовете им за успех са огромни. И таргетира целта на Анелия - Драго. Пакта беше сключен без никакви проблеми. И тук идва един трудно обясним момент. Това, че Анелия се довери на Карин. Ясно е защо го направи. Анелия показа доверие и уважение към играта им заедно. И си запази пътя към игра с Карин и за в бъдеще. НО. По същество - изключително рисков ход, ама брутално рисков. Защото доброволно предаде контрола на ситуацията на друг играч и доброволно се постави в положението на заложник. Това означава, че Анелия има 100% доверие на Карин. Независимо, че Карин беше човека, който и омаловажи победата в играта за награда. И това ме кара да мисля, че в Карин има нещо, което камерата изпуска. На съвета се случи очакваното - Драго от Инициативния комитет отиде да инициира дуел с Мила. Добър пореден blindside през този сезон. Цената, която плати Анелия за всичко това е, че през тази седмица загуби още гласове в журито. И вече се приближава според мен към червената зона, от която няма връщане. На края ще сложа таблицата с гласовете.

Бо - Остава си в двата плюса. Разкошна седмица за нея. Започна я в малцинство и с мишена на гърба си, а я завърши елиминирайки играч, който никога не би играл с нея и който редовно я таргетираше като цел. И най-важното - разби алианса на Анелия и Ганка според мен окончателно. Защото Ганка е много честолюбива и ще се скара с Анелия, няма да успее да преглътне хода и според мен. Започна седмицата, като се довери на Зоран за идола и заедно оформиха план за действие. Добра идея - всички да таргетират нея, а тя с идол да изгони някой от чуждия алианс. За мен се справи блестящо в ролята на жертва, щом успя да накара Алекс и Ганка да я коментират в тази и позиция. Последва един разговор с Ванко, който и каза в прав текст, че си тръгва. Говори и с Денис, но на него не се довери за идола. Което е малко странно за мен, но явно му няма достатъчно доверие. Според мен това, че няма иградено доверие между тях идва изцяло от пасивността в играта на Денис, но това е друга тема. След което Зоран и каза, че за се подсигурят се нуждаят от гласа на Анелия. И че тя трябва да говори с нея и да и сподели за идола, за да гарантират на Анелия, че гласа и няма да е напразен. И че имат шанс да се измъкнат сухи. Някакси до последно на Бо не и се искаше да споделя с Анелия, даже и когато разговора между двете започна беше колеблива. Това беше подсъзнателно за Бо, но принципно е грешка - когато си решил да казваш - казваш, а не увърташ, защото може да се приеме за липса на достатъчно доверие. Мисля, че Анелия не му обърна внимание на този момент. Договориха се да елиминират Драго и пакта беше сключен. След което Анелия и разказа за плановете на Ганка и сплитването на вота. Тук е голямата въпросителна. При условие, че таргетираха Драго не знам дали и Анелия, и Бо си дадоха сметка, че подсигуряването срещу идола изчезна, защото остава само един глас за Драго от голямата коалиция - този на Ганка. И че Бо със Зоран и техните два гласа могат да премахнат всеки един от останалите играчи без изключение. Сигурен съм, че Йо в тази ситуация щеше да играе много по-агресивно. И ми беше странно, че не се опитаха да го обсъдят с Анелия. Защото за Анелия логичното е, че няма как да продължи след този съвет да играе с Ганка.Това е. И при условие, че Анелия няма как да играе с един човек защо не го махне. Защото Ганка е мислещ играч, за разлика от Чая. И много вероятно Ганка да закачи мишена на гърба на Анелия за действията и. Ще гледам лайфа след малко и ще опитам да изясня за себе си този момент.
Зоран - Много силна седмица и за него. Игра с Бо, и още по-важно - получи доказателство, че Бо му има пълно доверие. И оправда доверието, като запази информацията за идола в тайна. Спомогна с дипломатически совалки между нея и Анелия за да се организира среща между дамите и да се уточни мишената. Успя да отрече така убедително, че има идол, че до последно Ганка вярваше, че идола е в него. Не го харесвам персонално особено, но има пълното ми уважение като играч. Даже повече, харесвам играта му. Заслужено се мести в зоната с двата плюса.
Карин - Магьосница. Няма да я коментирам дълго. В Карин има нещо, което камерата изпуска - някаква харизма при общуването с нея, някакси успява да вдъхва доверие и респект на останалите. Имаше огромната власт в ръцете си да изгони почти който реши, но реши да не я използва. От една страна, защото човека попаднал под прицел много вероятно щеше да бъде Зоран, а тя го харесва и би играла с него. От друга за да не си навлича негативи с Анелия и останалите от нейната група. Мъдро решение с поглед към гласовете на журито. Персонално страшно ме изнерви с поведението си в играта за награда и бях казал, че заминава в равното. Това, което направи с информацията за идола я върна обратно в плюса.
Ганка - Когато писах за Анелия, написах и за нея някой неща. Първо - страшно точно решение от нейна страна да се сплитне вота, за да се неутрализира идол. НО .. не слуша. Или по-скоро не чува. Повярва си прекалено, помисли, че играта и е нарисувана и сбърка. Само ако беше разбрала какво и казваше два дни Анелия, но не би. Мисля, че е много честолюбива и по никакъв начин няма да приеме подадена от Анелия ръка в бъдеще. Анелия мисля, че няма да има проблем да играе с Ганка, но Ганка повече няма да играе с Анелия. Чисто човешки ме подразни когато с Алекс коментираха Бо, по-скоро  начина как го направиха. Отделно беше с неадекватна реакция след съвета и към Зоран - защо не е споделил с нея за идола, при условие, че иска да го гони. Остава в плюса, защото въпреки всичко е мислещ играч и все още може да обърне играта. Или поне играч като нея има потенциала да направи сезона още по-интересен.  
Мила-  Тежи си на мястото, на което е в момента. Това което прави е оптималното - посреща всички внимателно и любезно, споделя подслон и храна с тях и се стреми да получи максимално много информация за племето и играта. След което любезно им намазва ските и ги праща в журито. Предполагам и вярвам, че може да го прави до края на острова това, както вече съм писал не един път. Остава си в плюса.

Статистите даже няма да ги коментирам днес.

Предполагаеми гласове на играчите във финала според мен след седма седмица
( хоризонтала - персонален вот, вертикала - обобщен вот за играча )

АлексАнелияБоГанкаДенисДжуДрагоЗоранИванЙоанаКаринМила
Алекс                                                      
Анелия                                                
Бо                                                      
Ганка                                                      
Денис                                    
Джу                                                      
Драго                                                      
Зоран                                                
Иван                                                
Йоана                                                
Карин                                                                  
Мила                                                      
празните полета са неясни, син - глас ЗА, червен -глас против

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 19:44 от Bengun

# 728
  • Sofia
Може ли инфо къде и кога щеше да е днешният лайф?

# 729
Може ли инфо къде и кога щеше да е днешният лайф?
20:00 ИГ, в профила на Бо

# 730
Интересна ми е реакцията на участниците ако узнаят , че Анелия е казала на Кари за идола. Как ще реагира Ванко, а също дали Анелия няма да изгуби доверието и на бъдещия си отбор

# 731
  • София
Ванко и Ганка вече официално са Ганко
Разкриха се в инстаграм, че са заедно.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 01:22 от Diavolo

# 732
Гледах доста от лайфа на Бо и Анелия и беше доста интересно в началото, но честно казано затъпя като Ваня Джаферович се включи и почна предимно да сравнява неща с техния сезон и как еди си кой какво питал.

Ако някоя от двете чете, бих ги посъветвала другия лайф да е само с тях и да се фокусират на въпросите, че имаше някои много пикантни въпроси. Е, разбира се някои невъзможни за отговаряне без да се спойлира цялото развитие на сезона, но имаше и доста дето спокойно вече можеха да отговорят.

# 733
  • earth
*Бо за мен е много чаровна.
Единствена от жените там, която намирам за привлекателна като цял комплект (външност, интелигентност, образование, поведение).

# 734
  • Sunshine state
Мен арбитри особено в последната фаза на играта хич не ми харесват, но след като са решили да ги има добре, че поне измислиха правилото да ги въртят. И стига вече Карин е ходила да преговаря, да даде на друг.Аз не съм съгласна, че е щяло да бъде прекалено рисковано да се изгони някой от Ванко, Кари или Гани, вече няма време за толкова внимаване и сега просто изпуснаха пореден момент. Драго не е голям мислител и е по-лесен за неутрализиране, докато Гани и Кари не са. За кога ги бавят?

Общи условия

Активация на акаунт