🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 109
  • 912
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Pupitka, според мен беше рисковано Бо да предложи това на Анелия, а не, че по принцип е рисковано да ги изгонят. Инициативата трябваше да дойде от Анелия, айде с Карин и Ганка са по-близки, но Ванко можеха да го изгонят.

# 736
  • София
Grinning

Мила отговаря на въпроси:

* Когато има съвет спят всички там, мястото на съвета няма нищо общо с лагера им на острова. Пътува се с лодки.
А лодките след 19:00 ч. не влизат във водата...

* За битка пътуват около 15-20 минути

* Сама е на острова през нощта (предполагам има охрана на достатъчно разстояние или дежурен екип, но сам го добавям това)

* Отново за часа и комуникацията. Нямат никаква представа за това колко часа е и какво се случва. Никой от екипа не разговаря с тях. В тотална изолация са.

# 737
  • Sunshine state
Фиксацията на Ани върху Драго и колко лесно се съгласиха Бо и Зоран на това е грешка. Трябваше поне да се опитат да я убедят. Анелия е вече черна в очите на тая коалиция така и така.

# 738
Хубав лайф се получи, имаше интересни коментари.
Може би най-важното инфо е, че има много голяма вероятност стигането до финала през този сезон да е различно от всички останали БГ сезони. Имунитет -> Съвет, а не игри.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:45 от Bengun

# 739
В лайфа между другото Борислава и Анелия говориха за налагането на Драго и че е играл доста по-голяма роля, отколкото избраните кадри показват. Анелия спомена, че много пъти е отивал при нея, общо взето "авторитарно" да й каже за кой трябва да гласува. Поне аз останах с впечатление, че той е слагал дори Ганка в малкия си джоб в тарторските изпълнения. Също така в бил обсебен да изгони Борислава и нейното име все му е било в устата.

Бо се опита да не го казва с директни думи, но се видя, че счита Ванко за много глупав. Интересното е, че споменава, че на евентуален финал , даже би искала да е с него, защото смята, че няма много хора да го подкрепят. Чудя се дали не е бил дразнител и досаден на много хора, но това не ни се показва.

Също така евентуален спойлер, но
Скрит текст:
Анелия казва, че Ганка не би гласувала да я изгони, което аз приемам за голяма индикация, че няма да има абсолютна ескалация на конфликт между тях.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 21:18 от Oliboo

# 740
Хм. Какво ли означава това? И защо точно днес ни го съобщават.(чрез инстаграм де, не следя други сайтове за новини и клюки)

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 21:43 от Фран

# 741
  • Sunshine state
Търкулнало се гърнето е при тях работата. И двамата не ми харесват никак.

# 742
  • София
Нека са щастливи, само дано не е сред тях победителят. 🤣

# 743
Ванко и Гани отдавна се показаха заедно. Бяха с Петканова на почивка на същото място мисля.
Хубава двойка са. Ганка е красиво момиче.

# 744
  • Sofia
Интересна ми е реакцията на участниците ако узнаят , че Анелия е казала на Кари за идола. Как ще реагира Ванко, а също дали Анелия няма да изгуби доверието и на бъдещия си отбор
И аз това се замислих.Даже,ей така да им пусне:"ама тя Кари знаеше..." Mr. Green

Чудя ѝ се на Ганка,с кой акъл реши да кара Анелия да гласува за Зоран?!И как се надяваше точно това да се случи,при положение,че знае за симпатиите ѝ към него,още от съветите,на които го спасяваше самосиндикално като арбитър.Да ставаше въпрос за Денис,например,да я убеди.Ама за Зоран...Или просто реши,че не е и нужно да убеждава,само нарежда и... това е,тя е длъжна да изпълнява.
Не,че преди беше много симпатична,но съвсем взе да наглее с поведение.Реши май,че тя ще коли и ще беси.Сметка държи на този и онзи,обяснения иска,фасони разни... Още от съвета започна,представям си какво ще е следващия епизод./между другото,на съвета много грозно впечатление ми направи как въртеше очи с досада,докато Анелия отговаряше на Владо,та чак и супер грубо реши да я прекъсна и да отговаря вместо нея/
Ейй,неприятна личност.Значи,лика-прилика са си с Ванко.Да се "зимат и да се приключва.

На аукциона ми се струва,че Зоран се отказва от нещо заради останалите и всички го разубеждават.

Уф,много време до понеделник... Crossing Arms

# 745
Също така евентуален спойлер, но
Скрит текст:
Анелия казва, че Ганка не би гласувала да я изгони, което аз приемам за голяма индикация, че няма да има абсолютна ескалация на конфликт между тях.

Скрит текст:
После обаче я питаха дали тя би гласувала за Ганка и тя каза, че в Сървайвър всичко е възможно. Хмм, значи може би тя е гласувала за Ганка, а Ганка за нея не.

# 746
Фактос за скрития текст 😁 сега доглеждам лайфа.

Също така казват, че троснатите физиономии на Ганка са си просто част от характера й. Тя реално е очаквала, че всички ще си изпяват всичко на нея и всеки път, когато някой е правил ход против нейните виждания, тя е имала такава реакция. Според мен Георги с голямата си уста много я разглези още в началото на играта. Тя си помисли, че всеки, който има някакъв злокобен план ще го изпее пред нея, както той го направи. Също свързано с нея - те казаха, че докато много от участниците са приемали играта като просто игра, тя е виждала играта като отражение на живота. Ако ме питате, това говори още по-зле за нея, защото някои от неприятните черти, които показа можеше поне да бъдат извинени с това, че е игра и тя просто е мотивирана да спечели...

# 747
  • София
Лайф с Бо, Ани и Ваня Джаферович

Аз ще гледам по-късно, че няма как сега.

# 748
  • Sofia
Хубав беше лайфът. Момичетата изясниха доста от обстоятелствата, които са наклонили везните при взимането на конкретни решения. Потвърдиха и това, че немалко неща са орязани на монтажа и съответно ни изглеждат по-различно, отколкото всъщност са били. Ставаше въпрос за нюанси де, не за генерални неща.
А Денси им каза къде са истинските и сериозни фенове – в бг-мама  Simple Smile

# 749
  • Sofia
Инициативата трябваше да дойде от Анелия, айде с Карин и Ганка са по-близки, но Ванко можеха да го изгонят.

Не ми вярва Зоран да се беше навил да гласува против Ванко на този етап от играта. Но "да", двата гласа можеха да дойдат от Бо & Ани и щяха да бъдат достатъчни, за да разкарат славянина. Също както Бо + Зоран можеха да изгонят Гана, без да казват на Анелия.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:02 от Blаck Cat

Общи условия

Активация на акаунт