Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 376
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Баш HGB е, вероятно се равнява на 97 Sad
ще видим в понеделник....

# 31
нашият е 109, да му се не види. а кажи речи всеки ден давам месо. е не се вдига. от 6-я месец се е качил с 1 единица - беше 108. и ние сме под долната граница. ама в една книга четох, че стойностите, които дават (110 - 170 май беше горната) се отнасят по принцип за деца. успокоявам се, че 3-годишните ядат и луканка, а петра е само на 1 и няма защо да сравнявам 2 несравними неща. доки каза да не се тюхкам излишо. просто продължавам да тъпча петрата с месо.

# 32
Малко със закъснение но и аз да се включа - Честито на днешните рожденници  bouquet  bouquet  bouquet ние с нетърпение чакаме утрешният ден, ще бъде пълна лудница Mr. Green

# 33
  • Димитровград
И от нас честито на рожденниците!!!
Освен някаква есенна депресия,с друго няма какво да се похваля.Не ми се пише.Чета редовно иначе.
Режима-става около 8-9ч.После на обед 12-12.30 заспива и откарва по 2 часа.Вечер-след 20.30 е в леглото.Днес по изключение вече спи.

# 34
хихи, ще пушим цигари. .

ха пуши и заради мене  Mr. Green

нашият хемоглобин е 119, ама като си спомня, че на 6 месеца беше 137  ooooh!

# 35
здравейте
аз забравих да ви благодаря за хубавите пожелания, толкова пъти прочитах темата и ха да пиша и монитора ми изключи и аз така и не го написах, но си го мислех
върнахме се от консулте, размери 71см, явно миналия път грешно сме били премерени, та сега се мерихме два пъти и няма грешка, тегло 9230гр, наддали сме 130гр, доволно, много хубаво си играхме в поликлиниката докато чакахме да ни дойде реда, там имаше една колона, голямо обикаляне и гонене беше, сега изморена вече спи

# 36
  • Sofia
Йоско има хемоглобин 117 ,добре е за възрастта
Хемоглобин между 100 и 145 трябва да е.

Дневен режим:
спим до 10-10.30
закуска:попара,грис,качамак,мляко с бисквити и плод редуваме ,а и макарони или юфка
обяд в 14 часа от кухнята
17 часа десерта от кухнята
20.30-21 часа вечеря супата от кухнята с малко зеленчукова каша
десерт към 22 часа данетче,данонки,данисимо
Плодове или на сок или нарязани след обед.
Лягаме си към 23 часа .

с това разнасяне ще проходим някъде по школите;-)

# 37
и аз да се запиша в новата ни тема....
Честито на днешните рожденници - Юлиана, Ивайла и Кристиан - да са живи здрави и много щастливи.
newsm59
аз продължавам да поздравявам всички рожденници.......

По въпроса с хемоглобина - нашия е 108 - изписаха ни някакъв сироп, който реших да не пие, а наблягам на жълтъка, месото и спанака Sad след един месец ще ходим пак да го проверим...
А за режима нашия е като на едно по-голяма дете ставаме в 8.00, спим след обед от 14.00-до 16.00 и вечер ляга в 8.30 - много съм доволна Hug и ядането ни е 3-пъти на ден + 2 закуски

# 38
За режима:
Ставаме в 8.00ч,следва закуска.
Обяд-12.00ч и после сън в най-добрият случаи до 14.00ч,но по-често е само час;
Следобедна закуска в 16.00ч; 
Вечеря в 20.00ч и заспива веднага след това.
Elspet завидях ти и не бих казала "благородно".

# 39
дааа - и аз завиждам за цигарката. ама ако стане нетърпимо положението, ще пафна половин. нали таман бях пропушила в мармарис и бам, бременност. та още помня... а за водките хич не завиждам. едно време много носих,но последните 2 години ми се е отщяла всякаква пиячка.

# 40
  • Sofia
пробвах да запаля преди време,всъщност изпуших една и ми стана лошо.
алкохол,тъй като аз пия само бира и вино,не ми е проблем.

# 41
Честито на днешните рожденници!!!Да са живи и здрави!!!
Ирен става около 6.00,6.30 Confusedи което е по- лошо спи много неспокойно , зъби ли са какво е вече тотално ще изтрещя , после спи към10.30 , понякога по цял час и половина . Следобяд спи по- малко към 40 мин. - 1 час.Вечер заспива към 21.00. Най- накрая и Ирен я хвана някъв вирус , който естествено първо изкара каката- само кашлица без темп. , без хрема. Свеки дойде да я преслуша и няма нищо , даже гърлото не е зачервено. За лошото спане нощем питах една невроложка и каза , че при децата има така наречените " нощни страхове ", което ми звучи доста удобно .
За женското парти и аз завиждам и уж се бяхме уговорили с приятелки , ама аз с това недоспиване като стане 20,00ч и с топ немож ме изкара. Но пък нищо не ни пречи да организираме женско -  ноемврийски купон  някой ден / преди Майчето да е наедряла много/Цигари сега си купувам на дребно по три , четири на ден - мога да пуша , мога и да не пуша, но в компания и на маса припалвам.
Тити, нещо ме съмняваш- три кила отгоре, Анталия, романтика - да не сте били четирима Wink
Лека ви нощ - отивам да се хоризонтирам.

# 42
  • Карлово
Елспет, и аз завиждам. Пийте и пушете и заради нас. Вече си мечтая как като отбия Мартина ще се натряскам до козирката, ама като руски казак. Mr. GreenА цигарите по две наведнъж ще ги пуша. Mr. GreenЕх, мечти, за всеки, както се казваше в една реклама.

# 43
  • София
Aйде най- накрая да пусна няколко снимчици Wink
Бубу,преодолях мързела.

снимките

Леа,а така-по-честичко се  разписвай Heart Eyes

Ми Ели,мога само да пожелая весело и разбиващо парти! Laughing Crazy

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 23:39 от Исайкова

# 44
  • София
Бяхме на консултация.Мерки-9200кг./76см.
Много нисички растем,но к'во да се пра'и.

Ами това от мен.Лека и спокойна нощ на всички! newsm46

Общи условия

Активация на акаунт