Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 381
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Така, часът е 1,30 партито свърши. След три години затишие изпуших 5 и повече цигари. Сега ми се повръща, но може и да е от виното. Три госпожи изпихме 2 литра. ooooh!
Тържествено се заклевам повече да не пуша.

# 46
недей, бре жено. по-добре не пий  hahaha щото ако думнеш още половин ока вино и пак ще запалиш  hahaha
ох, завиждам ааааз, затуй така говоря...

за среща - дааа, нека има. кажете кога и де Simple Smile

# 47
Баш HGB е, вероятно се равнява на 97 Sad
ще видим в понеделник....

До сег ви чета и виждам -говорите за хемолобина. Ами нашият е100, което е под нормата. Тя скоро беше болна и се наложи антибиотик, Джи-пито каза че от това е нисък. Съветва да вземем някъкъв железен препарат-на капки .....и на мен напоследък ми се вижда малко бледа,та ще се наложи да й давам малко от тези капки.

Мислите ли да давате нещо имуностимулиращо. Аз мисля да давам Саностол. Става за след 1 годинка.  Спомням си ,че и аз съм пила като малка и ми беше много вкусен.  Sunglasses

# 48
ДУ.
Честит рожден ден на днешните рожденици.

Генгигела - при нас има ефект, стига да успея да я намажа. Поне 1 час е спокойна. С Дентинокса и калгела само по 15 мин.
И аз завидях за партито. И за виното. А за пушенето не. Никога не съм пушила и не съжалявам. А на мен как ми се ходи на кръчма, на кино, на някакво извън домашно занимание.
Хемоглобина на Кити е 130. Доволна съм. На 6 месеца беше 103.
Исайкова много красива украса.
Ето малко снимки и от нашия рожден ден
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632983398399218750.jpg - и аз украсявам
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632983399228593750.jpg - чакам гости
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632983399011562500.jpg - част от украсата
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632983401550937500.jpg - ще духам свещичка
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632983400203437500.jpg - гостите

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 10:14 от buba_katinka

# 49
ама среща имате предвид без деца ли, само жени? Аз мислех да предлагам на софиянки да се заврем някой ден в някой детски клуб - вашите да потичат, моят да попълзи, пък пак си е виждане това.

есприт, ти не уточни какво ви е на пишката, забелвали ли сте я или не сте я забелвали?

Никога не ми е хрумвало да мажа венците с нещо.

Исайкова, стига с тези обобщения, много нисък растял Кристи.  Ми Деян е 75 см Laughing, сега спокойна ли си?

моан - тц Simple Smile просто се освиних Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 10:26 от тити

# 50
  • Sofia
Добро утро,

тити,да бе да уточня;-)Ами пробвах да я забеля,но не съм я забели както трябва,та сега на 2 години ще я забели доктора.
исайкова:да те успокоя и аз Йоско е 74 см и 9150.

# 51
  • Измир
Честит рожден ден на Малик на мама Сердика bdbaloni  bigdance2
Честит рожден ден на Виктория на мама Ice newsm59
 Tada  Пожелавам им много радост и да слушкат мама и татко
Ех като чета за срещи и ми се иска да съм в БГ. Да си призная тук се чувствам доста самотна. Е имам си една румънка приятелка, но не е като да си си сред свои. Елспет, така ми се е до купонясвало и на мен... Живот и здраве на пролет  jumpuu
А, да не забравя, в миналата тема бях написала мерките, ама нека пак да кажа 9650кг., 76см

# 52
  • София
DENNY и Филип боледува последния месец повече от 2 седмици...че и сега не знам дали е напълно здрав...може и от това да е но все пак... Rolling Eyes докато боледуваше му давах точно санастол, доки каза че не е проблем да си го пие и няколко месеца дори...но за сега съм го спряла.

Ей, Исайкова, Кристи наистина мн е пораснал и все по-сладък става  Heart Eyes

Two Hearts Tada Tada Tada Two Hearts

Честит рожден ден на Малик!!!!Честит рожден ден и на Вики!!!
[/color]

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 10:53 от bubu_to

# 53
бубу-то, пак зацикли компютърът Simple Smile

олгарита, а има ли подобни румънски форуми за майчинство?

честито, честито на Малик Сердиков и Виктория на айс! Почерпете за здраве, пък от нас - пожелания за хубав празник!

юка, ако ще редактираш списъка, имаш два часа, после не можеш Simple Smile

# 54
DENNY и Филип боледува последния месец повече от 2 седмици...че и сега не знам дали е напълно здрав...може и от това да е но все пак... Rolling Eyes докато боледуваше му давах точно санастол, доки каза че не е проблем да си го пие и няколко месеца дори...но за сега съм го спряла.
Абе и на мен ми казаха-пие се 20 дни и 10 се почива. Дано да върши работа,че с тая ясла е направо ужас. Тръгне ли и на следващия ден и с температура-прегряват ли я какво лие незнам,но като си дойде вкъщи и наследващия ден нищо и няма. Горкото дете- само се мъчи. Sad

# 55
  • София
А защо има само 2 часа да редактира списъка????

# 56
всеки от нас може да редактира мненията си до 24 часа след пускането им. В случая Юка може да редактира първия постинг на темата до 12.37, а след това - само ако се примоли на модератор.

# 57

Добро утро! Почерпете се за наше здраве!!!
Отивам да приготвям.......

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ на мама айс!!!

# 58
аз нарочно оставих време за дебати. да не ме линчувате после.
и без това от вчера съм яхнала метлата. отивам да мета  Twisted Evil

# 59
  • София
май тук това не важи. Аз редактирах темата доста пъти, вкл и като бяхме на 13 стр вече от темата, за да добавям мерките на едногодишните Wink

Общи условия

Активация на акаунт