Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 390
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте пак. Вчера беше голям ден за нас. Празнувахме с роднините 4рд - 30 човека на ресторант. Абе пълна лудница,но детето издържа стоически и не й се приспа цял следобед. Вървеше си с по един балон в ръка и самичка си играеше. Не обръщаше много внимание на децата около нея. Беше много весела  и аз съм щастлива заради това,но детето е герой -как не се умори -незнам. То беше дърпане, стискане , мачкане-и зор за снимки-щаха да я разкъсат Close Мъжо щеше да ги бие по едно време ,ама бабите се кротнаха Wink Както и да е . Беше весело и много приятно.

От сирене едва ли се вдига температура. Просто няма логика(от сол)
А за праха-и аз пера с Тео БЕБЕ и съм доволна. Нали кожата им е още много нежна, та не мисля скоро да пера с нашия препарат. Така и така ги пера отделно от нашите,защо да не си слагам от нейния.
Абе и аз мисля ,четия ревове без особена причина са от зъбките. Като гледам и вас ви е налегнала тази беля. Много болят тез кътници ейй. Като знам мен как ме боли един мъдрец--горките дечица. Sad

# 91
Тити, и в Румъния имат форум на майки, но понеже аз не знам румънски ще досаждам на вас Mr. Green. Тоест знам колкото да си купя хляб и да си кажа адреса.

аз пък знам и - аичи букурещ, бунъ диминяцъ, штимаць аскультаторъ  Laughing

уфф, това дете е криво от сутринта.

# 92
За праха - когато стана на 3 месеца почнах да пера и нейните и нашите дрехи с Персил сензитив и съм доволна. Няма петно от нищо останало по нейните дрехи. И аз пера отделно и сигурно дълго ще е така.
Имаме избил кътник - тя се кри , аз се чудя защо и снощи г овидях. Избили са връхчетата, но не се е показал целия още. Това е 7 зъб. И 8 е бял, но е пробил. Ощо взето реших да видя вчера и се оказа, че освен този избилия има още 3 кътника, бели подути и боцкат. Явно още дълго ще ревем и няма да спим нощем.
За кашона - Кити се пъха под стола за хранене. В кашони и куфари не иска.

# 93
  • София
Ох,мързи ме да пиша.
Искам само да честитя рождения ден на Малик и Вики -с малко закъснение.Да са ви здрави и весели дечицата!
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 94
  • Gabrowo->Sofia
изпратих мъжете на разходка, сега е време да се вихря в къщи.... дано остане време и малко за разкрасяване...

# 95
привет  Wink
И Саши тази нощ изнесе дълъг и шумен  концерт  ooooh! Вчера времето беше мног охубаво, но той някак си успя да настине, да му се запуши нослето и сега се сополиви и не иска да пие чай  ooooh! не мога да му дам да пие каквото и да е, защото бута шишето. Това не го е правил до сега. Киха наоколо  ooooh!

# 96
  • Карлово
ДУ!
То станало обяд, обаче така сме ние с късно събуждащите се деца Mr. GreenУспях да я убедя и да се потъркаля в леглото ни, та откарахме тримцата в леглото до 11. После закусвахме и стана тя каквато стана.
Откакто заспива без цица /вече трета вечер/ спря да се буди през нощта. И съответно аз се събуждам с препълнени гърди Sick Но и това ще изтърпя. Чак не мога да повярвам, че спи /в това число и аз/ цяла нощ.
Лек ден!

# 97
  • Димитровград
Вивита,на Еди като се запуши така нослето,мажа със Нисита.И физиологичен разтвор.

# 98
Саши заспа, дадох му парацетамол малко, нямам в момента нищо за носле Sad  мен ме притеснява, че не иска да пие билков   чай  Sad винаги му е действал добре при настинки  Sad
Може ли да ми кажете нещо повече за тези детски клубчета в София? Кои с аи какво представляват  Wink

# 99
гледам, гледам...днес няма рожденници по новия списък, а и ние сме се изкачили на 3 място в него Wink

за нослето ние ползваме стеремар или един солен разтвор с нещо си, който ми приготвят в аптеката, но как го слагам само аз си знам.

клара - кур е много смешна на стола.
първо се  newsm78 после Joy Joy Joy - смешна-сладка грешка

olgarita - тази снимка с куфара е направо страхотна - пусни я на някои фото-конкурс newsm10

# 100
# 101
оф, да бе. тъпоооо
ама се поправих...

отивам да се подстригвам за втори път днес...

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 15:37 от majceto

# 102
Моята дъщеря си удари носа. Направо се побърках като видях кръв. Мислех, че ще мине. И сега смъкнах снимките от апарата - ето какъв спомен ще имаме -

Това май и първият по сериозен удар, с последици.
И аз съм много доволна от нисита. А сега взех един друг спрей - Humex. Направо изкарва всичко.Супер е. Дори помпа не се налага да изпилзвам после.

# 103
  • София-там нейде в западната част
в слон балон празнувахме на приятелско детенцие рождения ден много ми допадна чисто,уютно,здрави играчки,приятни лелички и езна много хубава пързалка с многоооо многоооооо топки ... ще пусна от там снимки ... ЗА ... сега ще разгледам и другите
бубе това ни чака ... важното е всичко е ок Емата и тя беше със жултат нос преди  време
но нямаше кръв де
за Т и аз си мисля че няма логика ама много ненадейно вдигна Т до 39 сега я свали ... но има лиги до пода и незнам коя подред кърпа слагам за пране 

# 104
  • Измир
А Тити тези и аз ги знам.
Майче, от непотвърдени източници знам, че Икеа отваря през 2007, но за по-сигурно ще попитам. Виж в Русе може и да се уредим със срещичка.
Буба_катинка, добре че не е по-сериозно, но на снимката очичките и направо се смеят.
Аз пера с Сано прах и не слагам омекотител. Понякога при нейните дрешки слагам и някои мои тениски или нощница...
И ние сме болни. Тече и носа и са и насълзени очите. Давам Ефералган и сок от портокал.

Общи условия

Активация на акаунт