Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 388
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Gabrowo->Sofia
Малко в края на деня, но ЧЕСТИТО НА МАЛИК И ВИКИ, за са здрави и щастливи!
Днес цял ден си откарахме навън, от 10,30 та чак до 17. Иван обаче навън (в количката) повече от 40 мин. не спи. Днес това е за цял ден. Купихме ботушки, на Капчица (за 39лв) кафеви, кожени, топли.... разходихме ги из центъра, в Борисовата градина.... Фъстъка малко позалита с тях и контролно държах качулката на якето.
Юка, в една пряка на Пиротска има магазин на КиК имаше и момичешки ботушки, но цената е около и над 50 лв. такава била за новата колекция.

# 76
Първо да честитя на днешните рожденници Малик на мама Сердика и Виктория на мама Тони - пожелавам им още много, ама много години да празнуват този ден - ден рожден!

vivita   - честито, че като отвори дума аз да се оплача, че от няколко дена на Ники долните венци и от двете страни така се се надули и като ги натисна леко с пръст усещам нещо твърдо, обаче ми се струва  странно и от двете страни едновременно да растат кътници newsm78, а иначе за протокала Ники е с осем зъба, от което единия горен е "нащърбен" Sad
Идеята на majceto за кашона ми се струва добра и още утре ще поровя за някои, сега като се замисля Ники много обича да се завира навсякъде, така че явно ще и допадне. Последно време, моята мома я е ударило само на танци - да не чуе музика - веднага почва да си кълчи дупето, да си мята ръцете нещо такова  newsm35
Вие хубаво се сватосвате, ама според новото преброяване всеки кавалер трябва да си избере по 2 дами, за да има равновесие  Laughing Crazy Thinking
- това съвпада с теорията  на нашия тати, че идав матриархат newsm12 - явно сме в крак със съвремените тенденции smile3521
...и на края да попитам за дрехите - още ли ги перете с бебешки прах?

# 77
  • Димитровград
Перем ги с Ариел от край време.Бебешки не ползвам.

# 78
  • Gabrowo->Sofia
...и на края да попитам за дрехите - още ли ги перете с бебешки прах?
Аз пък от как купих тео бебе и ми хареса и на мирис и на изпиране и нашите дрехи с него пера. За това отговора е "Да, все още пера с бебешки прах."
Сиса, на Иван се усеща твърдо при масажиране на два кътника горе и ляво, и дясно и на два долу, пак ляво и дясно. На един от всички тези е пробило едното крайче. Иначе истинки избили са само 6 предни зъба. Кътниците явно растат постепенно, по малко и едновременно....
Къщата от кашон и на мен ми се струва интересна. В къщи държим едно малко кашонче от подарък (кола за бутане) и то се радва на доста интерес.

# 79
  • Карлово
Честит рожден ден на Виктория и Малик!

Днес си направихме мини екскурзийка до Хисар. Много запустял този град. Кафетата пълна скръб, само в хотелите е лъскаво. А преди години беше много по-напред от Карлово. После посетихме една кръчмичка в Карлово, в която единствено нашата компания беше и персонала забавлява Мартина. Все там ще ходим, като ни харесаха. Пък и детето ще ми гледат Mr. Green
Да се похваля-вече трета вечер заспива без цица. Колко дни трябва да минат за да е сигурно, че се е научила да заспива сама newsm78
Деситка, я сподели по-подробно за къщата от кашон. Hug
Моан, видях Симонка. Ми нашто най-хубаво Grinning
И аз с Ариел от началото пера.

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 22:51 от микки

# 80
  • Измир
Сисса мисля, че е нормално да растат по два кътника едновременно. Те на Севи всички зъби растяха по два. Сега левият кътник е с две връхчета повече от десния Laughing
Тити, и в Румъния имат форум на майки, но понеже аз не знам румънски ще досаждам на вас Mr. Green. Тоест знам колкото да си купя хляб и да си кажа адреса.
Клара, Нур изглежда много голяма. Май заради дългата коса. А и как си научихте децата да ръфат ябълки? Севима като и дам нещо в ръка винаги се опитва да го изяде наведнъж.
И да си призная, ми то ние нали често пътуваме и все стягаме куфари, детето още преди месеци си избра единия и все в него си седи
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1555092. Съвременният вариянт на кашона

# 81
  • Съвсем в края на света
Наминавам да честитя на вече порасналите с 1 година дечурлига.
Честито и на Малик и Вики!
Да радват мама и татко и да са много здрави и усмихнати.

# 82
  • Gabrowo->Sofia
olgarita, много ме развесели модерния ви кашон  Grinning

# 83
Благодаря на всички за пожеланията По-късно ще пиша как е минал РД и че Ви кача малко снимки

# 84
клара - нур е много смешна на стола. на тен сигурно не ти е било смешно докато се дере, ама отстрани изглежда смешна и сладка.
олгарита - хи-хи - готино е. нашата котка така се вре по всички куфари и чанти. смешно е. а, сега се сетих, че по нг ще съм в русе за около месец. не знам идвате ли в русе на екскурзия, но  ако да, можже да се видим. и доминика е от русе, така 3-чките може да се засечем някъде. а от друга страна - отдавана съм хвърлила око на румънската икея, та може и аз да дойда Simple Smile
бебешки прах за пране не ползвам отдавна. но все така пера дрехите на детето отделно. наскоро се чудех до кога се прави това. все още не мога да си представя, че ще й метна бодитата с чорапите на филков, например. може би така и няма да започна да ги пера заедно с нашите.

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 14:57 от majceto

# 85
добро утро
олгарита много яко с тоя куфар
наистина когато заспа ми беше много сладка и направо камък ми падна от сърцето, но после направо ме подлуди, цяла нощ реве, ни калпол ни кремчета нищо, сега бръмчи тук при мен а моята глава тръни като отнесена
ябълка се научи сама да ръфа и явно добре си чеша венците, иначе ако може и цялата ще я напъха в устата за да са и свободни ръцете да си поиска още
сега се чудя в това гадно време дали да не отскочим да клуб, тъкмо да си почина

# 86
  • София-там нейде в западната част
ду  Hug
за кашона-къща децата много обичат да се крият,да пълнят и изпразват нещо та къщата служи основно за това,смятам само да сменя кашона в смисъл че да е малко по-висок и по-къс от сегашният ни ... осле ще го облепя с цветно фолио за радост на очите и воала ... Емата вчера не влизаше много в него да си играе но пък по 100 пъти вадеше играчките и ги връщаше обрато като същевременно се опитваше да се покатери върху него ... коломинацията беше като тати се пъхаше в кашона - голям смях падна  Joy hahaha Joy
майче поста
кита не може да бъдееееееее как сте
олгарита варианта ми допада много
въпрос може ли от не добре обезсолено сирене дете да вдигне Т

# 87
  • Димитровград
ДУ
И ние днес станахме рано.Детето скочило в кошарата и гледа "Кой е по-по-най".Дотук два пъти сменяме памперс Crazy.Сега е арестувана в проходилката,че да мога да погледна форума.
Дрехите мисля още дълго да ги пера отделно.
Деситка-по-принцип може от всичко да се вдигне Т.Организми всякакви.Ама па баш от сирене?Не ми се вярва.То това както със зъбите-за всички неразположения са виновни.

# 88
стига бе, и от сиренето ли да се плашим? Да не би да не е добре узряло? Щото съм давала солено, като закъсам - нямало е реакция.

олгарита, то цяла къща вашият куфар. Още малко и книжка ще си чете детето вътре.
просто ме е срам да пусна снимка с Деян в куфар/да не си помислите, че нямаме/ - на 3 месеца се събираше целият вътре  hahaha

кашон - имаме един голям и тайнствен, на земята е и съдържа ужасно интересни съкровища, та всяка сутрин се проверява какви са точно. Къща опитвах да правя от частите на гумения пъзел, но не му хареса. Иначе се завира под масата/тя и без друго е много ниска/ и там си играе.

Отделно пера, с таблетки non bio, че пералнята ни е капризна. Някой ако види някъде прах за пране на таблетки в големи количества/не единични бройки/, моля да сподели!

# 89
  • Sofia
Добро утро,

деситка:Не може от не добре обезсолено сирене да се вдигне температураТемпература се вдига когато има :възпаление,инфекция(вирусна или бактериална).От такова сирене най много да заболи корем.
За кашона:Днес отново ще построя картонената къща на каката
прането:пера с теобебе,но мисля да започна да пера с нашия прах и неговите дрехи
Йоско обръща голямата кола на КАМ и и "ремонтира " колелата:-)Любител е на телефонни апарати,има китара на която свирим и пеем:-)

Общи условия

Активация на акаунт