Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 409
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
е значи отчетните теми са пощадени с оглед редактирането на списъци, мерки и теглилки. Simple Smile

застоях се, а детето се наспа и е време за разходки. Мислете за среща.

# 61
Честит рожден ден на Малик и Вики !Да са здрави , слънчеви засмени!!!
Я да питам нещо - малката е голям инат, но напоследък проявява агресия- хапе , щипе , скубе и това го прави с кака си когато иска нещо , а Мони не й дава. Карам се ,даже плясвам леко ръчичка с твърдо "НЕ ", но пак го прави. Има ли други такива , че вече сериозно взех да се притеснявам.
 Ако някой чете вестник 24 часа- в днешния я има нашата Симонка по повод кампанията на БЧК " Книги на моето детство"/ с розова лента на главата/

# 62
Честит рожден ден на Малик!!! Да е все така слънчев и усмихнат!!!
Честит рожден ден на Вики!!! Да е здрава и игрива!!!
 newsm38 newsm67
Готово! Рапорт даден, рапорт приет. Сърдитите да се обадят, ще коригираме  Mr. Green
Вие хубаво се сватосвате, ама според новото преброяване всеки кавалер трябва да си избере по 2 дами, за да има равновесие  Laughing Crazy Thinking

# 63
  • София
 newsm59 Честит рожден ден на Малик и Вики!Да са живи и здрави, весели, засмени! Tada
Опитвам се да ви чета редовно, но и аз като Канеста нямам много настроение да пиша, за което моля да ме извините!
Наистина нашите ноемврийчета са най-красиви!
Клара и ние сме си харесали такава торта за нашия рожден ден Simple Smile
Сутрин спи до към 8.30-9.00, а вечер ляга към 22.00-22.30 часа.През деня нещо си обърка напоследък режима и всеки ден е различно.Но и се събират по 2-3 часа сън през деня.
Лек ден

# 64
чрд на малик и виктория!
здрави, усмихнати и засмяни...

оф, филков ме вика - петра се е наакала до уши. ще мия.

тити - и аз за такава среща си мислих.

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 13:20 от majceto

# 65
  • София
Честит рожден ден на Малик и Виктория!!!

Моите отроци са пак сополиви и леко кашлящи. Ми явно така ще си изкараме зимата.
Тази седмица забравих часа на Роси за консултация Embarassed, ще правим изследванията другата.

Тъкмо исках да ви питам за някакви витамини - гледам, давали сте Саностол. Аз още не съм давала цитруси. Има ли други витамини, подходящи за бебета. А само Вит.С?

Довечера се налага майката на мъжа ми да спи у нас, и ние............ ще ходим на кръчма с приятели. Пак се уредих. Пак ще пия вино, и сигурно и цигари ще пуша. Ама е гадно, мисля от Нова година Mr. Green да пуша мноооого рядко, че напоследък по кутийка на седмица откарвам и ми се вижда ужасно много.

Роси вече официално и умишлено ми вика мама. Аз доволна bowuu

Среща - навита съм и за детски клуб, и за каквото друго измислите.

# 66
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМИ РУМИ И ИВАЙЛА! newsm59  party041 bdbaloni hbday

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 14:25 от terissa_1984

# 67
в гудис правят хубаво кафе и не-лоши постни спагети. има и детски кът. малко е скъпо, но е чистичко.

# 68
честит рожден ден на Малик и Виктория, да са живи,здрави и много щастливи малки бонбочета
за среща съм навита за детски клуб, при нас има един, харесва ми че като ходим там с няколко майчета сме си само ние, пийваме кафенце а децата се разхождат и играят, просторен е, но където кажете съм навита,
днес нур беше в ужасно настроение, спи и се от сутринта и не ще и неще, само търси какво да вземе от земята и да го пъхне в устата, а като и го взема се почва тръшкане, ужасна, после се укокори и в къщи ръфа една ябълка и гледа филмче и точно в 14,30 поглеждам я и http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632994571227031250.jpg

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 14:34 от Клара

# 69
  • София-там нейде в западната част
ДО  Hug след мноооогооооо дълъг днешен ден ... програма 7.00 ставане с детето преобличане и баня 8.00 закуска в 9.00 на път за басейна до 10.30 плуване пеша обратно до нас и досега пускане на прахосмукачки,перани,простиране и миене ... разглобих се направо но съм доволна  Grinning
честит РД на малик и виктория   bouquet
за среща и на мен ми миришеше от далеч тъй де не че ми мирише наистина но усещах че е време вече да заформим една сериозна- детски клуб съгласна ... за Гудис съм му се нагледала година и половина / преди доста време там работех от самото ме отваряне / но ако не измислем и друго в края на краищата мястото не е толкова от значение ... важни сме ние и децата  Grinning
....приготвям за Емата една къща от кашон обикновен ще видим как ще реагира

# 70
  • София
Честит рожден ден, Малик
Честит рожден ден, Виктория

# 71
  • Димитровград
Честит рожден ден на Малик и Виктория!!!
Да са много здрави и палави!!!
Ние се разходихме и прибрахме,спахме и сега отново всичко.Довечера,ако не излезем,поне червено вино ще пийна.Или ракийца.А защо не и двете подред.,
За среща-и аз искам,ама нямааааа.
Деситка-много ме заинтригува с къщата.

# 72
в моята дебела книга пише, че най-великата играчка за деца, измислянa от човека, е обикновен кашон от голямо нещо.

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 19:28 от majceto

# 73
  • Sofia
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА МАЛИК И НА ВИКТОРИЯ!!

# 74
честит 1 рожден ден на Малик и на Вики. Да са здрави , весели и много щстливи  Wink
Саши си има още едно зъбче  Laughing ура  Wink

Общи условия

Активация на акаунт