Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 395
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРЕН!!!!
Вивита, учудвам се за дрешките, защото на Малик пък всичко от там е 100% памук...... newsm78 И дънките, и бодитата, и блузките, и ризите, та дори и пуловерите. Виж, ако вземеш грейка, може и да не е така, не съм пробвала, но по принцип тези неща са рядко 100% памук. И нищо не ми се е разнищвало, но все пак по колко време се носи една дреха - може да не са имали време да се изхабят Grinning Иначе от еко-анбау са дрешките в ДМ. Бих взела нещо, как да кажа, по-показно, не бодита, а напр. връхна дреха, готини дънки, знам ли и аз.

# 256
добър ви ден!

Честит рожден ден на ирен на моан!!! да е здрава, весела, щастлива!!!
newsm59
ожалвам първо недоспалите. вчера бях към тази група. днес обаче беше ред на таткото да дежури с кейти и мама спа блаженно до 11.
за клуб нямам претенции. не съм ходила, не ги знам. за часа също без претенции. кейти напоследък е с много странен режим, т.е. няма такъв. както решите вие. събота или неделя също без значение за нас. само не искам меню, ако ще запазвате. още не яде нито пица, нито сандвичи, купени отвън.
вивита, аз бих купила хубаво якенце  Peace
този беби грис откъде го купувате- има ли го в нормалните магазини или само в бебешките. простете тъпия въпрос.

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРЕН!!!!
Вивита, учудвам се за дрешките, защото на Малик пък всичко от там е 100% памук...... newsm78 И дънките, и бодитата, и блузките, и ризите, та дори и пуловерите. Виж, ако вземеш грейка, може и да не е така, не съм пробвала, но по принцип тези неща са рядко 100% памук. И нищо не ми се е разнищвало, но все пак по колко време се носи една дреха - може да не са имали време да се изхабят Grinning Иначе от еко-анбау са дрешките в ДМ. Бих взела нещо, как да кажа, по-показно, не бодита, а напр. връхна дреха, готини дънки, знам ли и аз.

най съм доволна от дрешките от ДМ, наистина  Wink там най често купувам    Wink и иzвинявай, сега проверих етикетите, раzнищените ни са от C&A имат при нас детски магаzин и не ми харесват нещата там  Sad

# 258
  • София
Майче,стига де-нормално е да предупредиш.Бременна си:)
Тогава ние сме на линия Wink
И аз никога не съм била в клуб,та нямам претенции.
Вивитке,аз съм за панталонки,блуза-по джиждано и се вижда на показ.Якенце може да са си купили вече.А дрешки никога не са излишни.
Юка,ние взехме гриса от фантастико.

# 259
  • Sofia
Ходих в "Ментов носорог"
1.Да ви кажа че уикендите са заети до 1 декември.Свободни часове има само от 15-17 часа през седмицата
2.Ако все пак решим там;За броя на децата няма ограничение.По 4 лева на дете се плаща.Има две каки които се занимават с децата, в отделно помещение.
3.Храната и напитките задължително от клубчето,като предлагат студен бюфет:хапки,сандвичи и пр.,предварително заявен.Напитките се поръчват на момента.
Капарото е задължително.
Това е!!

# 260
ако ще е детски клуб, и ние не искаме меню.
може би е добре да не отхвърляме варианта гудис /сори, деска, ама за друго не се сещам/ или кфс на лъвов мост, например /за там се сещам, че има детски кът/. а, арена към люлин също имат детски кът, но не знам от кога приемат деца.

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 15:25 от majceto

# 261
  • Sofia
Това меню е за мамите,не за децата.те са малки.

# 262
  • София
Аз не държа клуба да е само за нас затворен. Колкото по-малко пари, толкова по-добре Mr. Green

Я вижте
ТУК
Това е справочник за клубове. Аз съм за Ментов Носорог, но ако там е скъпо или е запазено. Аз въобще не държа да ми гледат децата. Достатъчно е да не се пуши и да не ме гледат на криво, че безчинстват. Така че съм навита за Гудис или Арена има детски кът.

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 16:13 от Elspet

# 263
ъъъ, да считам значи, че няма да е тази неделя - да си правя други планове?

# 264
ако искате тогава гудис? май е най-лесно за организация.

# 265
аз съм за гудис. удобно ми е заради метрото. топло е, не се пуши в нея зала. и ако всеки вземе по 2-3 играчки, то децата ше имат какво да блъскат в тоя детски кът.
ако и другите са о.к., дайте сега час да уточним.

# 266
  • София
беби грис купувам от фантастико или от бебешксите магазини.

уффф, все пак ще пие желязо, въпреки, че хемоглобина бил по-добре, желязото било под нормага ии хематокритите също...и имал анемия.Sad

# 267
  • София
Аз не си представям съвсем да си дам бебето да го гледат 2 каки, заедно с още 10 други бебета, ама аз съм си доста зле в това отношение.

Та - изобщо не държа да е в клуб, нито да ме хранят с пица. Такива изисквания нямам, моите са същите като на майчето и Елспет. Важното е да се видим. А ми се струва, че и с аниматори, и без, пак еднакво ще се видим, понеже все някоя от нас ще притичва да гледа как е отрочето.
Арена, струва ми се, е за по-големи деца. Там детският кът е напълно отделен и възрастни изобщо не влизат.

Бубу-то, кофти. Дано бързо се подобри!

# 268
  • София
Добре,а ако е хубаво времето-защо не ходим на разходка.Ами да се затваряме Thinking
Иначе където и да решите-аз не разбирам,така че няма значение.
дано става и за лазещи деца:)))))И дано им е интересно де.
Аз излизам.
Лека вечер!
Бубу,аре стига де.Хремава си-от два месеца Laughing.Я идвай:)))))) Blush
А за Филип,споко-не е страшно.Все пак не му е зле хемоглобина.А и с желязото ще е бомба! WinkВажно е че малкия се чувства супер!

# 269
  • София
ами аз не съм се притеснила мн да си призная....не знам дали това ме прави по-лоша майка, но някак хич не се тревожа за това желязо....
а за хремата - така си е...ама вече и кашлям...Wink ама то пак е от хремата...а не искам да разболея някой, че ще ми е мн гузно...но може и да оздравея до неделя, кой знае...иначе и аз се чудя защо да не е разходка ако е хубаво времето - все пак ще е сигурно един от малкото оставащи хубави дни...а и който иска да спи - ще си спи спокойно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт