Боя за коса - Blond51 - Клуб на блондинките

• 49 286
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Някой ползва ли боя Cramer 9.1 или 9.21?

# 151
Здравейте, някой ползва ли тези пигменти?
https://www.notino.bg/alfaparf-milano/pigments-pigmentni-kapki-z … -kosa/p-16037600/
Стават ли за матиране?

# 152
Да, стават и към боя добавени, маска, шампоан

# 153
Трудна работа това с вкарването на пигмент на 12-ка.Аз лично не съм оптимист. С години съм била на кичури и в един миг долу косата става почти цялата изсветлена.Аз също си направих кичури преди 2 седмици, но имах пауза от 2 години. Радвам се, че открих своята основа, че имам доста бели коси, а пък според мен идеята е да изпъкват-следователно основата е желателно да е тъмна. Аз от 4 месеца се боядисвам с Фармавита. Първите 2 месеца със осмица, но последните 2 м. със шестица. Много съм доволна. На 3м.е малко за кичури, но всеки сам си преценя.
За коя боя точно казваш? И как е шестицата много ли е тъмна?

# 154
  • Бургас
Да си помрънкам:
Ох, помните ли преди как се чудихте как така не матирам цели 6 месеца, а аз ви се чудих що ми се чудихте.
Този път кичурите ми ги правиха на друго място и след няма и 20 дни жълтея.

# 155
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Трудна работа това с вкарването на пигмент на 12-ка.Аз лично не съм оптимист. С години съм била на кичури и в един миг долу косата става почти цялата изсветлена.Аз също си направих кичури преди 2 седмици, но имах пауза от 2 години. Радвам се, че открих своята основа, че имам доста бели коси, а пък според мен идеята е да изпъкват-следователно основата е желателно да е тъмна. Аз от 4 месеца се боядисвам с Фармавита. Първите 2 месеца със осмица, но последните 2 м. със шестица. Много съм доволна. На 3м.е малко за кичури, но всеки сам си преценя.
За коя боя точно казваш? И как е шестицата много ли е тъмна?
Шестицата на Фармавита поне на моята коса не изглежда супер тъмна. Даже по спомен на каталога изглеждаше по-тъмно, но правих и със осмица и става светла. Според мен толкова светла основа не е добре за кичури, ще се сливат, а аз искам контраст. 😊 Аз ползвам 6.07 за да избегна зеленеенето със подтон единица,че често се случва. 😊

# 156
Да, стават и към боя добавени, маска, шампоан

Кой цвят ползвате? Аз взех Ash и не ми се получи добре...

# 157
И аз имам пепелен и розов, трябва да се нацели количеството

# 158
Някой ползвал ли е Lorvenn Beauty Color 9.11? Косата ми е такава в момента, искам да я направя пепелява....
По принцип преди години съм ползвала Cramer color 9.1 и бях много доволна, но сега нямам време да я поръчвам онлайн и да я чакам да дойде. На място в магазина ми препоръчаха тази на Lorvenn

# 159

Имате ли снимки от резултата? Интересуват ме и двата цвята.

# 160

Имате ли снимки от резултата? Интересуват ме и двата цвята.

Аз имам .22 , .21 , и розово - медния отенък , последният най много ми допада . Качвам снимка в момента съм матирана с него . Другите 2 идват много силни или аз не мога да нацеля по колко капки да сложа Simple Smile

# 161
Фризьорката ми е казвала по 1 грахово зърно в боята, аз не съм ги ползвала в шампоан или маска, понеже имам други матиращи шампоани и тонери. Но може би за някои коси ще е повече или по-малко, всяка коса е различна ✌️ първата снимка е с пепелното, но явно ми е сложила много малко, защото не е пепелно, но и аз не исках, втората е с розово

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 23:17 от Christina-89777

# 162
  • София
Много хубави цветове, а и къдриците от първата ми харесват много (с маша ли са правени, не се сдържах да попитам)

# 163
С маша, да

# 164
  • София

Цвят едно е супер. Може ли линк към цвета

Общи условия

Активация на акаунт