Как премина днешният ден?

• 97 244
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 270
Сутринта доста стегнато построих един рипорт на работа, много съм доволна от себе си как успях да преодолея разминавания в данните. По обяд притихна вятъра и се пристраших да изляза по задачки. Много ми хареса временцето - едно мекичко, свежичко, слънчево... направо ме хвана яд, че трябва да се прибирам, много ми хареса. Напекох малко муцуна де. Получих едно изненадващо съобщение от институция, но по телефона попаднах на много любезна жена, всичко ми обясни, и се оказа, че нямам спешна работа. Следобеда започнах да чета за поредната курсова работа, шеста подред... последна! Решила съм, че утре трябва да я приключа. И после пир! Много съм доволна от себе си, че за разлика от миналия месец, си оправих емоционалните реакции, и подходих към всички натоварващи неща хладнокръвно и позитивно. 🌺🍀🙏

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 21:38 от Анонимен

# 271
Пак ли аз пиша? Тази последната курсова ми се опъва нещо... още не съм я започнала Sad денят мина спокойно. Получих интересно предложение, имам да мисля... вечерта имах изпит. Пълна трагедия. Но ми беше забавно. Това са последните ми студентски моменти...

# 272
супер. и накрая натрупа сняг

# 273
Боядисване и подстригване, чувствам се красива. Отслабнала съм и летя, летя ....

# 274
Зимна пързалка с шейни следобеда. Имахме достатъчно сняг . Имаше както винаги много народ, но понеже е много голяма площ и нямаше блъсканица. Това за днес по-особеното. останалото върви нормално.

# 275
Аз чистих днес до обяд и после дойде приятелка на гости с детето си. Отдвана не се бяхме виждали…Опитах се да водим разговор, но тя не искаше да чува… Искаше просто говори без значение дали аз участвам в разговора… Та слушах 5ч и после си тръгнаха🤣🤣🤣Сега детето ми сервира, че го боли гърло и глава…:(

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 21:33 от eleaa

# 276
Разочароващо. Много.
Други очаквания имах.

# 277
Добре беше. Малко неподвижен, но спокоен. Взехме последните билети в хубав сектор за хокеен мач. Въпреки че вече не бяха останали 4 места заедно пак са съвсем наблизко. Получихме отстъпка с 30% иначе щяхме да изберем мач уикенда .

# 278
  • Mediterraneo
Студено е и вали. Приготвих вкусен обяд за семейството си и сега се излежаваме.

# 279
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Най-после имах (по собствените си критерии) ползотворен ден на сравнително новата ми работа. Просветва ми поне за част от процесите.
Та.. работих до късно, после нахраних децата и отидох на танци.
Доволна! Heart Eyes

# 280
Супер! Yum

# 281
Големи ядове с една онлайн покупка. Разбрахме се уж кой крив и кой прав, а още не мога да си намеря място от яд!!!!

# 282
Тъпо.
Липсва ми нещо конкретно.
Трябва да направя промени, но само ям днес. Да минава по- бързо днешния ден.

# 283
Yesterday Виж да няма магнитни бури. И други се оплакват.

# 284
Аз съм хоум офис, че обявиха грипна ваканция за учениците в Пловдив.
С първолак и лап-топ + мамооооо гладен съм, мамоооо кой ти звъни, мамоооо може ли да гледам тв, мамоооо сега какво правиш… Абе “забавно” ми е!😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт