Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Скрит текст:
Цитат
* Смяташ, че всички са тъпи, да не си Козирог?
На същото мнение съм от гледна точка на Скорпиона.Брашно не мога да меля със зодия Лъв
Направи ми деня муцка Smile
Именно от камбанарията на Козирога намирам жените Лъв за доста несговорливи, готови да се впускат във всички спорове (нужни и ненужни), за да убедят всички в своята вродена правота.
Това ме натоварва и то далеч не само защото съм Козирог.
Този инатлък на всяка цена да са прави ме влудява, консенсус с такъв човек (лично аз) не мога да постигна.

И моето мнение е такова, обсебват разговора, даже много често повтарят една и съща случка, важното да са в центъра на прожекторите.
Струва ми се, че повечето огнени зодии са така.
"Могат да бъдат също така нетърпеливи, прибързани, недипломатични, дори груби и разрушителни. Други възможни негативни прояви са прекалената физическа активност, импулсивност, необузданост, самонадеяност и егоцентризъм. Към огнените знаци причисляваме Овен, Лъв и Стрелец." това е от тук.https://zdravisite.wordpress.com/2016/04/09/%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D … 0%B4%D0%BD%D0%B8/
Хм.. аз съм такъв типаж, но не разбирам защо това е негатив..?🙂 Самонадеяността за мен също не е отрицателно качество.

# 361
  • София
Има се предвид хиперактивни истерици според мен, не бегачи и планинари.

# 362
  • Тра-ла-ла
Говори се за прекалена физическа активност. За хора, които сякаш имат перманентен трън в г@з@ и не могат да стоят на едно място и да бичат айляк Joy
Това е негатив...за другите около хиперактивния Trollface

# 363
  • София
Аз лично не обичам такива хора. Може да има такива, които пък да харесват.

# 364
И мен много ме дразнят от известно време личности, около които се върти света. А преди, като бях по-неуверена и спокойна, по-незнаеща какво искам, никак не ми пречеха, даже ги харесвах.

# 365
Говори се за прекалена физическа активност. За хора, които сякаш имат перманентен трън в г@з@ и не могат да стоят на едно място и да бичат айляк Joy
Да де, аз съм това. 😄
Ааа, не ми пука за тях. 😂

# 366
Да де, аз съм това. 😄
Ааа, не ми пука за тях. 😂

И аз съм така, имам енергия за петима но не е като да не мога да седя на едно място, просто не мога за дълго. Вероятно за това ме дразнят бавните мудни охльови.

# 367
  • София
Когато имам работа за вършене съм много припряна и всичко ми трябва за вчера. Когато почивам - почивам и много мразя някой да обикаля като конска муха наоколо и да демонстрира колко не го свърта.

# 368
По-скоро визирах да седя 3 часа на кафе примерно, виж винен обяд с приятелки мога да изкарам до вечерта. Ако говорим за почивка , цял ден на плажа принерно не мога да изкарам на шезлонга, ставам, пия фрапета, отивам в морето, размърдвам се, и не занимавам никого със себе си. Всеки прави каквото му харесва на почивката и пак сме заедно.
Това ме подсеща миналото лято отидох на море с две приятелки а те помежду си не мелят ( Скорпиони през ден родени безумно различни) едната я мързи да гледа , другата активна иска да се разхожда съответно исках да изкараме добре и намерих решение- ще се разхождаме и ще почиваме само мир да е.
Та много е относително.

# 369
А кои зодии жени ви идват най-забавни?

# 370
  • Далечният изток
Тук няма забавни, само гадни. Grinning
Такава е темата все пак...

# 371
Може да са "гадно забавни" 😆😆😆Саркастични... Аз, признавам, че съм малко такава☺️Обичам сарказъм😇

# 372
  • София
Раците са с много готино чувство за хумор според мен.

# 373
  • Далечният изток
Мдаа, ама малко хора могат да ми го разберат... Да не кажа един... и той също е Рак Joy

# 374
Мдаа, ама малко хора могат да ми го разберат... Да не кажа един... и той също е Рак Joy
То, това е по-забавната част! 😁

Общи условия

Активация на акаунт