Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 700
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Тра-ла-ла
Моето Рачешко чувство за хумор всички го разбират. Освен изначално киселите и/или стерилни хора. Във веселие и смях - животът е винаги по-хубав. 🥳

# 376
Моята най-добра приятелка е рак. И въпреки това, за мен са суховати. Сарказъм е моето второ аз, но имам и много огън в картата. Аз самата съм вода, но за мен веселите хора са огнените. Въздушните са тука има, тука нема, земните са ми темерути, водните са драма куин.

# 377
  • София
Раците също са саркастични, не весели. Поне съдейки по себе си и околни раци.
Весели са близнаците, те все са на черешата.
Водолеите ми харесва, че не се смеят на глупави шеги.

# 378
Жените Рак са тъжни песимисти, чакащи някой друг да ги оправи, финансово и всякак. Могат да приемат всеки мъж, луд, грозен, тъп, противен, ако имат финансов интерес. Никога не стават щастливи и често пият една студена вода от грешно направени сметки.

# 379
  • Тра-ла-ла
Сега излезе, че Рачките са най-големите златотърсачки, които си лягат с всеки мечо и свинчо за спонсорство Joy Бърза справка за известните бг бръмчалки вероятно би показала кои зодии са преобладаващи. Златките са Коза и Телкиня, Гущерова и Николетка са Стрелкини, Нора Недкова е Везна и т.н. Само тези знам Joy

Иначе факт. Рачките обичат сигурността във всякакъв аспект. Обаче всеки мъж не съм приемала. Иначе щях да си нося гащите под мишница и да не пръскам толкова пари за бельо Joy

# 380
Рачките не са златотърсачки в класическия смисъл, те са просто много неуверени в собствените си сили. Те не търсят начин да направят нещо със себе си, да станат по- печеливши и успешни, а търсят начин някой да ги "поеме". На хляба мекото....

# 381
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз пък тези "златотърсачески" качества ги намирам в земните.
Девата, дето ме е отчувала се ожени и роди второ дете, само и само да захлеби някой имот, ама не ѝ върза дикиш...

Телкини познавам също, които си знаят "цената" и не се свенят да я обявят...

# 382
  • Тра-ла-ла
Пропусна Козичките. Bowtie И при тях парАта е много важна.

# 383
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Пропусна Козичките. Bowtie И при тях парАта е много важна.
Ааа не съм. Просто познавам много малко жени козирог, че да направя заключение. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 384
С лоши впечатления съм от две Скорпионки - големи егоцентрици и не са хич лоялни.
Едната се премести на село в ремонтираната си къща и тотално ме забрави. Дори и преди това ме търсеше само, когато имаше нужда и скучаеше. Многократно е игнорирала мен и други хора заради баба си( защото тя й готви и помага).
За мен това са хитри, престорени, неискрени хора, които търсят само ползата и докато си им нужен/удобен.
Къде останаха понятията за чест, любезност, култура, преданост и тн.

Напротив. От тази зодия Скорпион сме много лоялни към хората, които спечелят доверието ни. Изглежда, че сте засегнали тези две ваши приятелки от тази зодия по някакъв начин и затова ви игнорират. И да, егоцентрици сме, защото се пазим такива като вас да не ни наранят. Но когато един човек е показал неговата лоялност и любов към нас, ние сме готови да направим всичко за този човек. Аз съм от тази зодия. И още нещо, ние защитаваме своята правота и ако се опита някой да ни командва и стъпче по някакъв начин, се превръщаме в истински злодеи.

Сега прочетох, че сте зодия Водолей. Вие показвате ли си чувствата към хората? Високомерна ли сте с хората? Споделяте ли с близки своите проблеми и тревоги? Знам какъв ще е отговорът - не. Дълго време се мъчих с "приятелка" Водолей и наистина беше въздух под налягане. Високомерна, всички около нея бяха виновни, само тя мислеше положително, не споделяше нищо, защото отричаше да има проблеми и т.н. Забравих да напиша, че беше егоцентрична и с голямо его.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 17:26 от Jennifer_w

# 385
     Напротив. От тази зодия Скорпион сме много лоялни към хората, които спечелят доверието ни. Изглежда, че сте засегнали тези две ваши приятелки от тази зодия по някакъв начин и затова ви игнорират. И да, егоцентрици сме, защото се пазим такива като вас да не ни наранят. Но когато един човек е показал неговата лоялност и любов към нас, ние сме готови да направим всичко за този човек. Аз съм от тази зодия. И още нещо, ние защитаваме своята правота и ако се опита някой да ни командва и стъпче по някакъв начин, се превръщаме в истински злодеи.

Кои сте вие, извинявай? Smiley То бива човек да се отъждествява със зодията си, ама това почва да звучи налудничаво.

Най-кофти зодия за жена поначало за мен е козирог. Има и точни сред тях, но тия които са кофти, са тоолкова кофти, че с кеф им давам приза в мойта лична класация.

# 386
# 387
  • София
А най- обсебващи приятелки кои зодии са?

Иначе за водолейте- високомерни сме да и с голямо его да, и не си говорим много за проблемите, даже никак… и случвало ми се е приятелки да ми се сърдят, че не се оплаквам Joy

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 22:59 от ~Étoile~

# 388
  • София
А най- обсебващи приятелки кои зодии са?
Раците, естествено.
Следвани от дева и може би чат- пат лъв.

# 389
  • София
Сестра ми е рак, аз водолей. Побъркваме, че се сърди, че не ѝ се оплаквам, а мен ме натоварва. Имам една приятелка близнаци и с нея обменяме мрънкане, че децата са ни почти набори.

Общи условия

Активация на акаунт