Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 623
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Моя убавец е с Рибешка Венера, което е хубаво в неговия случай, за да не е пълен Козирошки пън. Чувствителна работа.

Честити да сте рожденичките днес! Идвайте с тортите ... шоколадовите!

# 196
Evencee , 😂🥂🥳

# 197
Оф, тя не харесвала хора, които имат предубеждения към зодията й. А в същото време се изказва за друга зодия на база отношения с 2 приятелки, с които явно не са били толкова близки, щом и двете като са се преместили, са я отсвирвирили.
Ми за мен пък водолеите са с огромно его и някак си трудно понасят, че светът не се върти около тях. Хората си имат и свой живот. И никой не е длъжен да поддържа отношения с някого, с когото не иска, колкото и да се обиди другият.

# 198
Той самият никнейм е супер драматичен. Аз лично избягвам хора, които ме натоварват с драма. Не само защото съм стрелец.

# 199
Аз лично избягвам хора, които ме натоварват с драма.
Че и с присъствие.
Аз "драмите" не ги разбрах, като за първа група ми звучат. Поне доскоро с това ме занимаваше малката.

# 200
Mysadness123,  лошо чак не е, аз също нямам нищо в земя, основно огън, малко въздух, и малко вода това е. Просто при липсващ елемент хората с повече земя може да са ти чужди, неразбрани, не от твоята кръвна група. Но също така може да са ти интересни защото са различни .
Точно Земните са ми много чужди, странни, непонятни и трудно поносими. Не харесвам Теле и Козле, най-  си допадаме с Дева. Имам приятелки Козирог, много са готини и точни, но мъжете. . Не са ми никак приятни, един бе разказал на целия град, че сме гаджета. Бяхме само приятели.

# 201
  • Тра-ла-ла
Имаш ли вода някъде в хороскопа? Венерата ти в Риби ли е?
Имам Венера в Риби и Марс в р
Риби
Оу, йееее. Много съм добра Stuck Out Tongue Winking Eye (минутки за вдигане на Рачешкото его Joy)

Не е лошо, че имаш вода. Мисълта ми беше, че начина, по който реагираш на историите с приятелките ти и как са се развили нещата с тях, е типично воден. Рибешкото дава една излишно глупава вяра в доброто у хората до последно, до пълно смачкване и разочарование. Рибите са бая лесна мишена на експлоатации от всякакво естество. Дори са склонни да си фантазират взаимоотношения, които в реалността не са баш такива. Прочети в интернет какви са хората с Венера и Марс в Риби.

# 202
Джулая, аз го четох и май наистина съм такава.
 Г-жа Оля Ник , имате попадение. Сигурно ако ви вържат тенекия, когато  имате уговорка, правите купон. Аз  пък си разплетох левия чорап, но реших да споделя впечатления. Не знаех, че цялата тема е за мен- нахраните ми егото.
Мислех, че темата е да споделим с кои зодии не си пасваме и кои не са ни симпатични. Трябваше да  кажете, че тук най- обичани са Скорпион и Козирог, а най- мразени- Водолей. Веднага щях да се престоря на Скорпион.
Evencee,. драми не правя. Никът е драматичен, защото писането тук ми е заместител на излизане с приятели. Тъжно ми е, но с бебе няма как да ги видя..
 И други Скорпиони познавам, готини са, аз лично се интересувам от тях. Умни, забавни, но и егоцентрици. Вярващи в илюзии, лъжат, създават нереални представи за себе си. Но пък са топли и имат човещина.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 22:58 от Mysadness123

# 203
Може ли да ми преведете това чудо? Grinning

# 204
  • Далечният изток
Лъв с асцендент Скорпион...
И тая Луна в Рак вече....
И почвам да бягам, бате. Grinning

# 205
Оу, йееее. Много съм добра Stuck Out Tongue Winking Eye (минутки за вдигане на Рачешкото его Joy)
Е, няма що. Тортата къде е, тортата?!?

# 206
Лъв с асцендент Скорпион...
И тая Луна в Рак вече....
И почвам да бягам, бате. Grinning

Много мило Joy Joy

# 207
А вие Evencee, коя зодия сте ? Скорпион, очевидно. Имате и много добри качества, доброта, интелигентност, топлота и усет как да откликвате.

# 208
  • Тра-ла-ла
Е, няма що. Тортата къде е, тортата?!?
Жокер - на една дата съм с Петър Дънов Smiley

# 209
  • София

Не е лошо, че имаш вода. Мисълта ми беше, че начина, по който реагираш на историите с приятелките ти и как са се развили нещата с тях, е типично воден.
Съгласна!
Водолейте са/ сме много дистанциран знак, живее си в своя балон и рядко му дреме за отношението на околните към него ( освен когато го сравняват с някого , това е невъзможно, единствени и неповторими Stuck Out Tongue Winking Eye ).

На мен много често ми приписват надуване, снизходително отношение и т.н. … а аз в повечето случаи въобще не съм в разговора. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт