Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не ме кефи, че са болни за внимание.
Водните жени като цяло.

Аз открих, че стрелкинята на работа е била почти изгонена от предишната. И нормално - никой не търпи грубиянки с психопатно държане.

# 406
Отрицателните черти за моята зодия ли - Скорпион. Ще напиша някои от тях. Лесно раними са, доста емоционални, избухливи, не могат да си сдържат нервите, когато някой ги ядоса, правят много грешки под въздействието на емоциите си, затворени личности са, помнят лошите думи и постъпки, направени спрямо тях, отмъстителни, вземат бързи решения, когато някой ги ядоса. Когато някой ги разочарова и разстрои се свиват в черупката си и не допускат повече хора до себе си. Игнорират бързо някой, който ги е обидил, разочаровал, разстроил и направил грешка спрямо тях или чака в удобен момент да нанесат удар срещу този някой. Когато някой ги ядоса до такава степен, направо изпадат в неконтролируемо положение. По-добре е отсрещната страна да се махне от очите им, защото гневът на хората от таи зодия е възможно да сринат отсрещната страна. И други отрицателни черти има тази зодия.

# 407
  • София
С две думи все някой друг им е виновен Joy

# 408
  • София
Да, много ме кефи как определен тип хора говорят за отрицателните си черти.
Все са или прекалено раними, или прекално лесно се доверяват, или злопаметни - помнят обидата и накърняването на крехката човешка същност до гроб.
А не казват - манипулативен лентяй съм (риба), жалък инфантил(рак), нагла надувка без покритие(водолей), отмъстително и дребнаво същество(скорпион), тотална простакеса(овен), меркантилен еснаф(телец), хиперактивен лицемер(близнак), самовлюбено говедо(лъв), критикарска продажница (дева), социално и човешко недоразумение (стрелец) и т.н. То не останаха.

# 409
  • Тра-ла-ла
Имам позната Риби, която е адвокат. В договорни отношения сме с нея.

И дойдЕ момент, в който тя трябваше да се разправя с един човек и да защити себе си в ситуация, в която е потърпевша, на загуба и това засяга и мен по силата на договора. Ситуацията е лична, не в съда. Преди срещата с виновника 2те стоим и мъдрим стратегия какво да говори тя. Идва моментът Х, в който тя вместо да защити себе си и мен....дава назаден, смънква нещо, удря усмивка и се оттегля от разговора. Оставам аз да се разправям. Разбира се без успех, защото тя вече ми подля вода и на виновникът му стана ясно, че Рибата е пълна слабачка. Заради това тя се накисна да плаща разходите, които трябва да бъдат поети от виновника.

Аз бях в потрес каква слабост и самосаботаж си направи тази жена, която само до преди 10 мин беше много уверена и при всички случаи щеше по мекия или тежкия начин да спечели по казуса. За Бога, адвокат е ..

# 410
  • Далечният изток
Catcher, още само две... Grinning

# 411
  • София
Добре де, и злобен комплексиран деспот.
Няма нужда да уточнявам коя от двете визирам. Joy
От везни нямам впечатления. Изглеждат ми като меки Марии, но нещо отблъскващо не мога да посоча, нямам поглед над тази зодия за жени.
Мъжете са измамни флиртаджии с anger issues.

# 412
  • Тра-ла-ла
Везна (неуравновесено плямпало)
Козирожка (жената камък)

Ни мъ бийти 😂

# 413
С две думи все някой друг им е виновен Joy

Взе ми думите от устата Joy
Това е написано като "Аз обикновено не съм такава, ама когато съм е с причина".
Това не са лоши черти на ничии характер. Лошата черта, очевидно е правенето на жертва-драмакуин.
Не я харесвам тази зодия специално за жена. Малко от зодиите, които не харесвам е тази.

# 414
Не знам защо първата ми асоциация за Овена е - the хората с джантите. 😂

# 415
green_lizard, красива девойка си! Имам роднина, която прилича на теб и също е Дева, и малко на мен.

На Скорпионите най-омразната ми черта е Аз-ът. Само те и техните чувства са важни и никой друг.

# 416
  • Тра-ла-ла
Има къде по АЗ-ови зодии. Като за начало - всеки го сърби спрямо стихията му 😁

За мен най-много АЗ, АЗ, АЗ има при огнените и земните. Ама такъв хубав и здрав АЗ, дето го начукват безкомпромисно на другите 😂

# 417
Джулая, интересно. Да си начукаш безкомпромисно Аз-ът на другите е кофти черта. Да си го самоначукаш заради нечий Аз- пак е кофти. Ами то сивата зона не всеки път е оферта, почти никога не е.

# 418
Има нещо вярно за огнените- от тях чувам само Аз- Аз- Аз. Егоцентрици до мозъка на костите си.. Един Лъв познат, ама няма да се сети да пита как съм. Вечно сам си подлива вода със своеволията си и го гонят от работа.

# 419

За мен най-много АЗ, АЗ, АЗ има при огнените и земните. Ама такъв хубав и здрав АЗ, дето го начукват безкомпромисно на другите 😂
Тц, по-скоро нещо такова 🙂😅:

В интерес на истината земните зодии сме наистина много добри и способни! 😉🙂

Общи условия

Активация на акаунт