Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Нямат самочувствие Везните, пълни са с комплекси.
Абсолютно вярно. Прекалено високото самочувствие на жената Везни всъщност прикрива тежките й комплекси. Мога роман да напиша за тези наистина кофти хора. И подкрепям, че са лишени от всякакви добри чувства. За мен това е най, най - отблъскващата зодия за жени....и за мъже също.

# 496
Ако на планетата Земя има жени със самочувствие това са Везните 😂
Няма да го нарека глупост, нивото ми на култура не го позволява. Само ще кажа, че това изобщо не е вярно. 😎
Бих могла евентуално да кажа, че е вярно за жена Лъв, но не съм съвсем сигурна. Не го твърдя.
Жените Лъв обожават да са обожавани и демонстрират самочувствие, но всъщност са доста неуверени и дори не могат да си прикрият комплексите. Всяко действие им е продиктувано от тях.

Като горд представител на зодия Лъв, не мога да се съглася с това. Grinning
Имам самочувствие, и то в границите на нормалното(според мен), но държа то да има покритие. Съответно съм изключително критична към себе си, и към околните де. Но държа да надграждам себе си във всяко едно отношение, за да не се вижда само самочувствието ми, а на какво е основано то. Комплекси нямам, сметна ли че нещо ми липсва или не го мога просто правя така, че да го имам или се уча.

# 497
  • София
Аз имам чудни приятелки Скорпион. Супер точни и готини! Ако ме ужилят, има за какво.
И Стрелкини харесвам, и Везнички.
Рибките са много чувствителни, ама се разбираме понякога.

# 498
  • Пловдив
Леле, аз съм Везна. Не знаех, че сме толкова нехаресвани от другите. 😂 Много забавни коментари.
Аз имам приятелки от всички зодии и не мога да кажа, коя е най-гадната зодия. Сякаш земните и по-конкретно Телец и Дева, предпочитам да не са ми в близкото обкръжение. Само една близка имам Телец.

# 499
Леле, аз съм Везна. Не знаех, че сме толкова нехаресвани от другите. 😂 Много забавни коментари.
Аз имам приятелки от всички зодии и не мога да кажа, коя е най-гадната зодия. Сякаш земните и по-конкретно Телец и Дева, предпочитам да не са ми в близкото обкръжение. Само една близка имам Телец.

Ами, тук е концентрирано нехаресването!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Аз се опитах да кажа хубави неща за някои зодии, ама темата е за “най-гадната зодия за жена” и момичетата ме коригираха с право!😂

Приеми, че всяка зодия има много плюсове и много минуси, тук се набляга на минусите! Такава е темата просто. Аз за всяка зодия си имам много хубави представители и все ми се иска да се включа и да оспоря някои тези, ама ще съм off topic!

Пуууууууу…😤😤😤😤😤😤😤

# 500
Имах шефка Везна, мила, внимателна и се стараеше да ни научи.
Оказа се подла твар, лицемерна и пълна с преструвки.
Говори лошо зад гърба ни. Благодарение на нейното мнение изгониха моята любима колежка ( Скорпион) малко преди изтичането на изпитателен срок.

# 501
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз досега колкото колежки/колеги везни съм имала съм с неприятни впечатления. Злобни, гадни, подмолни, искат да излизат добрички, но истината е, че не могат да живеят без интриги. Готови са да предадат всичко и всеки, за да ги хареса тълпата. Скрити насилници с мания за власт.

# 502
  • София
Потвърждавам за насилието. Две от жените Везни, които познавам тормозят майките си, включително физически. Sad

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 21:00 от bubanka

# 503
Успокоихте ме, че няма Водолей. Поне не сме деспотични психопати с мания за величие.
Аз примерно никога не съм имала самочувствие, все ме подценяват за всичко.
Баща ми е Везна, не е много скрито насилието -не ставам за нищо все вика..
Често крещи, ако не става неговото, а пред обществото е ангел небесен, винаги готов да услужи.

# 504
  • Далечният изток
Насилниците нямат зодия.
Същото съм преживяла от Овен.
Преживяла, но не и преодоляла...

# 505
Най-много като брой приятелки имам Везни. Готини са.
На мнение съм, че им липсва директност и с "дипломацията" си могат да те изкарат извън нерви. Но, за разлика от един Овен, Везната няма да те обиди просташки и да ти се развика, даже да я нападнеш по подобен начин. Мразят грубостите и скандалите, особено ако са въвлечени в тях. По-умните използват ирония и сарказъм в такива ситуации.
За жаласт, интриганти и меркантилни има много Везни - най-вече меркантилни. Парите са им на първо място в приоритетите.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 20:59 от bubanka

# 506
Според мен, меркантилни са Деви и Близнаци, алчни вещомани.
Близнаците поне имат някакви духовни ценности, Девите се кланят на вещите и имотите.

# 507
Аз винаги съм имала самочувствие, но не съм била надменна! Има разлика в понятията. Едното не води до другото:)
Но да, имам самочувдтвие и уважение към себе си-не позволявам да ме мачкат... Когато някой се опита да покаже, че е нещо повече от мен, го сривам елегантно с две думи. Иначе съм далеч от надменността

# 508
Най-отвратителните хора, които познавам - и мъже, и жени, са все Близнаци. 😀 Разбира се, не мога да слагам всички под общ знаменател.
Иначе аз съм Везни. 😂

# 509
Пфу....за мен най-непоносими са жените дева и овен. Не мога никак да ги изтрая. От козлетата пък ме е страх,признавам си. Най-добрите ми приятелки са козирог (!) и близнаци. Аз съм везни с асцендент близнаци и луна във Водолей, пълна въздухарка. За нашата недолюбвана зодия ще река следното:
- ужасна нерешителност
-манипулативни
-абсолютно кухи и повърхностни
-мъжете везни са много по-ужасни от жените
- даваме вид на много мъжки момичета, изглеждаме точни,но сме далеч от това
-имитираме брилянтно всичко. Лошото е,че е имитация
 -забавни сме
-самовлюбени
-последното, което може да се каже за мен е,че съм меркантилна. За другите не знам
- слаби сме като цяло,но в труден момент можем да извадим сила,на която никой друг не е способен
- не сме интриганти, определено
-послъгваме
- нямаме мнение. Мислим,че имаме,но можем да защитаваме всяко едно еднакво успешно и убедено
- справедливи и логични същества сме. Това с две ръце
- студени сме
- неточни,не може да се разчита напълно на нас
-някои везни са войници,с желязна дисциплина
- аз грам не съм суетна, излизам абсолютно пет за четири и не ми пука
-мързи ме да дишам. Тук положението при другите везни е фифти-фифти
-вярна съм,не съм в състояние да изневеря
Абе,не съм особен фен на зодията си. Но обожавам лъвове. ММ е скорпион и някой хубав ден някой от нас ще убие другия Grinning

Общи условия

Активация на акаунт