АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 9)☀

• 42 830
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Аз имах проблем със сърбеж по кожата, но ми се появи и един обрив ситен. При мен беше по корема, гърдите и гърба. Пуснаха ми чернодробни ензими, за да изключат не помня вече какво, което можело да се отключи по време на бременност. Всичко ми беше ок, и ме пратиха на кожен, който се произнесе, че е уртикатия. И тя много често се появявала по време на бременност. Изписаха ми Ксизал и Адвантан милк за мазане. Спряха ми всичко измивно и за мазане, което си ползвах и казаха да ползвам Низорал. За мазане за стрии и тн ми изписаха един по пречистен крем, който го чакам да пристигне. Ако имате интерес ще ви снимам рецептата.
Протеина на мен ми е вкусен, аз го Разтварям само в прясно мляко без да добавям нищо друго. Взела съм си шоколад. Но аз и преди съм пила други видове протеин, докато тренирах и бих казала, че този за бременни е даже по-вкусен.

# 646
Орехче, другата седмица ще е сватбата. Малко хора сме, само приятели и роднини, около 40 човека. Добре че вчера си бяхме взели отпуск за прегледите, че успяхме на моя костюм да купим хихи Grinning
I.skela, може ли да споделиш за пречистения крем за стрии.

# 647
  • София
И аз имам същия проблем със сърбежа. Особено на корема и зърната 😒. Облекчава ме джинджирата и си я ползвам обилно.

Не се включвам в повечето теми, че нямам какво да кажа. Аз пия Фероглобин по моя инициатива (хемоглобинът ми беше 113, АГ каза, че е ок, но за мен не е), Магнерот и Огестан. Даже доста често забравям витаминете и се чувствам тъпо 😁.
Бебка е доста активна, тези дни сме на вилата, обикаляме повече и тя не се спира. Мисля, че се е извъртяла седалищно, защото сякаш усещам да ми подритва пикочния мехур. Вчера по едно време беше толкова силно, че имах чувството, че ще родя. А толкова много ме е шубе от преждевременно раждане, че постоянно го сънувам.

# 648
Момичета да ви питам нещо от чисто любопитство. На повечето от вас на първата ФМ им казаха пол. Интересно ми е познаха ли или пола се смени.
Мен също често ме сърби между корема и гърдите, особенно като се изпотя, а знам, че ще става и по зле. Тъй като имам лош опит с мазане с кремове ги избягвам отдалече. Използвам чай от лайка, действа много добре за всякакви обриви, научих го покрай уртикарията. Добре, че беше докторката на децата да ми го каже. А като нямам сварен, розова вода. Имам кристален дезодорант и се чудя дали ако след баня се минавам с него няма да помогне, но още не съм го правила, все забравям като се изкъпя.

# 649
При мен полът се потвърди на следващите прегледи.
Пия омега, знам, че е полезна за кръвотокът и за мозъка също. И протеин пия, сега съм си взела един грахов, почти не му усещам вкуса.

# 650
Аз пия Прегнако протеин Ванилия като го разтварям само с прясно мляко. Не ми е гаден, като изключим, че ми е много сладък, но аз попринцип не ям изобщо сладко и е нормално.

# 651
Като сте подхванали темата за витамини и добавки. Вие какви витамини пиете?

Аз пия Фемибион 2, обаче в него няма желязо. Чудя се дали да не ги сменя с някакви други в които има повече минерали.
Или само да добавя желязо, вит C и Цинк под някаква форма.

# 652
Ето, какво ми е изписано и за мазане и за къпане, след като приключа с Низорала.

На 1ва фетална ми казаха пола и преди и сега и е без промяна. 🙂

# 653
  • Варна
Аз пия витамини и омега на Garden of life, имат и протеин между другото. Цените в iHerb са доооста по-добри от тези в БГ Grinning

# 654
Аз имах проблем със сърбеж по кожата, но ми се появи и един обрив ситен. При мен беше по корема, гърдите и гърба. Пуснаха ми чернодробни ензими, за да изключат не помня вече какво, което можело да се отключи по време на бременност. Всичко ми беше ок, и ме пратиха на кожен, който се произнесе, че е уртикатия. И тя много често се появявала по време на бременност. Изписаха ми Ксизал и Адвантан милк за мазане. Спряха ми всичко измивно и за мазане, което си ползвах и казаха да ползвам Низорал. За мазане за стрии и тн ми изписаха един по пречистен крем, който го чакам да пристигне. Ако имате интерес ще ви снимам рецептата.
Протеина на мен ми е вкусен, аз го Разтварям само в прясно мляко без да добавям нищо друго. Взела съм си шоколад. Но аз и преди съм пила други видове протеин, докато тренирах и бих казала, че този за бременни е даже по-вкусен.
Аз също съм си взела специален за бременни. Този на Прегнако само че с вкус на банан,др път ще тествам този с шоколад. Вие сте третата жена която казва че шоколадовия е вкусен☺

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 10:35 от Милото

# 655
Защо пиете протеин? Оставам с впечатление, че само аз не пия. Всъщност ако изключим хапчетата за киселини от време на време абсолютно нищо не пия.

# 656
Защо пиете протеин? Оставам с впечатление, че само аз не пия. Всъщност ако изключим хапчетата за киселини от време на време абсолютно нищо не пия.

Не си само ти ,аз също не пия.

# 657
Аз го почвам заради ниски стойности на Общия белтък и Албумина,малко над минимума са ми ☺

# 658
Пия омега, фолиева киселина, метилкобаламин, биозин мама, витамин Д.
Не харесвам комбинираните витамини, защото в повечето случаи са нещо като нищо. Хем имаш изброени една камара неща, хем дозировката е до никъде. АГ също ми е казала да следя белтък, защото особено сега бебето дърпа супер много, а понякога само с храна не можем да си набавим.

# 659
И аз не пия протеин. Пия прегна формула, това са ми витамините, коластра на аквасорс за имунитет и алеракт за контракциите (не че са спрели, а пия вече 4та опаковка)

Общи условия

Активация на акаунт