АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 9)☀

• 42 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Сега си погледнах изследванията, които и двамата АГ-та  ми пускат, но не виждам да са ми изследвали белтъка в кръвта....Имам ПКК и урина... Да не е под някакво съкращение в ПКК-то?
Имам изследван белтък в урината и там пише -отрицателен

# 661
Сега си погледнах изследванията, които и двамата АГ-та  ми пускат, но не виждам да са ми изследвали белтъка в кръвта....Имам ПКК и урина... Да не е под някакво съкращение в ПКК-то?
Имам изследван белтък в урината и там пише -отрицателен

Отделно трябва да е .
TP и албумин

Не пия протеин, но вече ям месо и яйца. Старая се по едно яйце на ден да изяждам.

Всеки АГ следи различни неща, пропоръчва различни неща. Човек остава с впечатление, че някой нещо пропуска.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 11:00 от NI_CI

# 662
Чудесно... сега си прегледах и старите изследвания от предни месеци... никога не мие пускан Sad ...чудесно.
А имали предпоставка заради други изследвания да се пуска т.е ако нещо др. не е наред тогава да се изследва албумина и белтъка? Да не се правя на "умна", че не обичат да им се дава акъл Sad .

# 663
И на мен са ми ниски стойностите, казаха ми, че най вероятно ще започна протеин на следващата ЖК, която е след седмица.... Иначе пия сто други неща Confused
1.Комбиниратите витамини по 1 на ден (витамам)
2. Витамин Ц, 3 пъти на ден
3. феро фолгама 3 пъти на ден
4. Магнерот 3 пъти на ден
5. Прогестерон по едно на ден (цикогест)
6. Лекарство за тсх по едно на ден
(Л тироксин)

П. С. Честно казано ми е писнало, не ми се пият толкова много лекарства или поне да се пиеха по един път на ден ( Joy малко да си помрънкам)

Защо пиете протеин? Оставам с впечатление, че само аз не пия. Всъщност ако изключим хапчетата за киселини от време на време абсолютно нищо не пия.
Аз го почвам заради ниски стойности на Общия белтък и Албумина,малко над минимума са ми ☺

# 664
Аз пия доста неща имам🤷♀Не са по мое желание. Освен еутирокс,магнезий,биозин мама и витамини за бременни минавам на В12-метелирана форма,желязо,Вит Д и протеина. Аз пусках витамини,които са леко ниски и отделно хемоглобина ми е 109.Изследвам само в една лаборатория и за един месец от 124 е паднал толкова. Белтъка ми е 62 при норми (60-80),Албумина ми е 36 при норма (35-55)ако не взема мерки сега ще паднат още повече и за това минавам на протеин.Витамини Д ми е в средата 33.50 норми (11,50-60),не е толкова нисък колкото очакваше АГ,а Вит В12 ми е 278 при норма(197-771)Аз съм скарана с месото рядко хапвам,може би и това е от значение.Толкова витамини,хапчета и хормони не съм изпила през живота си,след това инвитро. Надявам се да си заслужава и да стигна до финала. Много исках още един опит след година,но вече се замислям🤔Просто наистина си е натоварващо и психически и тези хапове стимулации,трансфери и бременост ми идват в повече.Отделно че и чисто финансово ми идва вече нагорнище. Винаги съм мечтала да има три деца,но времето ще покаже ☺

# 665
  • Варна
Чудесно... сега си прегледах и старите изследвания от предни месеци... никога не мие пускан Sad ...чудесно.
А имали предпоставка заради други изследвания да се пуска т.е ако нещо др. не е наред тогава да се изследва албумина и белтъка? Да не се правя на "умна", че не обичат да им се дава акъл Sad .

По принцип не е свързан с ПКК-то, аз сама си пуснах сега белтък и албумин и белтъка ми е 61,4 от граница 64, а всеки ден ям по 2 яйца, месо, кисело мляко и т.н., тоест ям си нормално протеин със сигурност ... не знам как е възможно да е паднал толкова.

Просто може сама да си го пуснеш, ако си правиш други изследвания - аз и сама си следя желязо, щитовидни и т.н. По ЖК май пускат само ПКК, глюкоза и урина

# 666
И моите са инвитро, защо се съмняваш, ЩЕ СТИГНЕШ ДО ФИНАЛ! Аз даже не съм и помисляла друго. Чакам две сладурчета и май няма да пробвам за трето, много ще ми дойде, въпреки че имам 14 замръзени ембриона.... Поне да бяха яйцеклетки, за да ги даря Confused

Редактирам : exsberry, на мен ми пускат всички тези неща по здравна каса, всеки месец и още куп други  така че имаш право на тях!

Аз пия доста неща имам🤷♀Не са по мое желание. Освен еутирокс,магнезий,биозин мама и витамини за бременни минавам на В12-метелирана форма,желязо,Вит Д и протеина. Аз пусках витамини,които са леко ниски и отделно хемоглобина ми е 109.Изследвам само в една лаборатория и за един месец от 124 е паднал толкова. Белтъка ми е 62 при норми (60-80),Албумина ми е 36 при норма (35-55)ако не взема мерки сега ще паднат още повече и за това минавам на протеин.Витамини Д ми е в средата 33.50 норми (11,50-60),не е толкова нисък колкото очакваше АГ,а Вит В12 ми е 278 при норма(197-771)Аз съм скарана с месото рядко хапвам,може би и това е от значение.Толкова витамини,хапчета и хормони не съм изпила през живота си,след това инвитро. Надявам се да си заслужава и да стигна до финала. Много исках още един опит след година,но вече се замислям🤔Просто наистина си е натоварващо и психически и тези хапове стимулации,трансфери и бременост ми идват в повече.Отделно че и чисто финансово ми идва вече нагорнище. Винаги съм мечтала да има три деца,но времето ще покаже ☺

# 667
  • Варна
Lizi, даа, май за повечето неща може да се вземе направление, но имах предвид, че при женската консултация пускат само тези по подразбиране (ако има проблем, сигурно назначават и други). Аз лично не ходя да се занимавам с личния или с ендото за направления и обикновено сама си пускам, но е факт, че се събират доста пари. Особено като пусна вит D или В12, които са по 25 лв някъде .. нооо аз следя през 5-6 седмици, защото нямам щитовидна жлеза и всеки път като ходя и си казвам, че не си струва да ме бодат и да ставам рано само заради TSH- то и пускам още Grinning

# 668
Аз пия протеин, защото не приемам почти никакви белтъчини и ми е трудно да си наглася рациона, че поне 20% да е белтък. Не ям месо отдавна а от както съм бременна ми става гадно от сирена и яйца, ям ги нотс голям тдуд. А не мога да ям боб и нахут в такива количества, че да си набавя нормалното количество. Не знам веганите как живеят.

# 669
  • Бургас / Славейков
И аз имам тази болка между краката.Дори по скоро я определях като мускулна треска.Не знам от какво се получава .Аз също пия доста хапчета .Незнам дали витамин Д не ми идва в повече че го пия три пъти на ден.И отделно пия витамини в които също  има вит.Д.Сутрин почвам с инжекция фраксипарин ,макар че от два месеца бия оксапар 0,4 тъй като ми идват по евтини.После почвам 1път витамини комбинирани 2/допегит за кръвното,3/магнерот,,3/витамин Д,2/фолиева киселина,през ден аспирин протект.Гледам че доста пият витамин С ,незнам защо на мен не са ми го изписали.А бе общо взето цял ден пия хапчета.На консултация съм чак на 4.05 бебчо рита.На ранния скрининг ми бяха казали че виждат момиче ,но тъй като не са сигурни ще изчакат.Сега на ФМ казаха момче.Сега смятам на консултацията ако се вижда пола да питам за последно.Че като че ли не съм съвсем сигурна.

# 670
Аз съм вегетарианка (не веган) и единственото нещо, което ми назначиха е изследване за B12, който е в нормата. Аз, обаче, за сметка на това, че не ям месо, консумирам ежедневно прясно мляко, кисело мляко, сирене и яйца.
В крайна сметка пия магнезий (3х1), комплекс витамини и новите хапчета за ниския хемоглобин (трябва да им видя името, ако някой се интересува). Оставям лекарят да ми назначи изследвания, при необходимост. Сама не си търся проблеми.

Публикувам количката, в която съм направо влюбена. 😍 Наистина мечтаната ми количка.

# 671
И моите са инвитро, защо се съмняваш, ЩЕ СТИГНЕШ ДО ФИНАЛ! Аз даже не съм и помисляла друго. Чакам две сладурчета и май няма да пробвам за трето, много ще ми дойде, въпреки че имам 14 замръзени ембриона.... Поне да бяха яйцеклетки, за да ги даря Confused

Редактирам : exsberry, на мен ми пускат всички тези неща по здравна каса, всеки месец и още куп други  така че имаш право на тях!

Няма как да съм сигурна на 100% за нищо. Имам две естествени ранни загуби,но те са поради спиране на развитието ма доста ранен етап.Може би психиката се травмира по някакъв начин. На мен това ембрионче ми беше последно. С намален резерв съм и с мъжки фактор,нямам замразени. Имам една естествена бременост с която не съм изследвала нищо и не съм пила нищо освен желязо накрая заради нисък хемоглобин. Сина ми се роди ден преди термин4350кг.Сега с тая бремнсот толкова неща изпих че нз после като ги спра организма ми как ще реагира🤣🤣Сина ми не е раждан в БГ,а в чужбина почти нищо не предписваха преди 14 години. Сега е страшна лудница 😊

# 672
Аз също не пия протеин. Последно изследвания правих февруари. Хемоглобина ми беше 131. Албумин и белтък бяха в долната граница, но все още в норма. Само витамин Д ми беше под норма и взимам по 10 капки. ПКК и урина ще пусна отново другата сряда, че ги имам в пакета, който изтича до края на 24гс.
Витамин Ц ми изписаха след като една сутрин ми тече кръв от носа, но аз не го пих. Искам първо да се пусна д-димери.
Отделно все още си пия Утрогестан 2х2 заради шийката и фолиева киселина.
На първа фетална ми казаха 80% две момичета и се потвърди.

# 673
  • Варна
Королева, ох и на мен Cybex Priam-a розовата ми беше мечта, ама и цената й е мечта хаха - с розовите кошове е 3-4 хиляди, ако купиш всичко. То Приам е скъпата им количка, а пък тази серия е някаква спешъл също. Аз се спях на Balios и в Айко в момента е намалена 3 в 1, та ще е тя.

# 674

Редактирам : exsberry, на мен ми пускат всички тези неща по здравна каса, всеки месец и още куп други  така че имаш право на тях!

Няма как да съм сигурна на 100% за нищо. Имам две естествени ранни загуби,но те са поради спиране на развитието ма доста ранен етап.Може би психиката се травмира по някакъв начин. На мен това ембрионче ми беше последно. С намален резерв съм и с мъжки фактор,нямам замразени. Имам една естествена бременост с която не съм изследвала нищо и не съм пила нищо освен желязо накрая заради нисък хемоглобин. Сина ми се роди ден преди термин4350кг.Сега с тая бремнсот толкова неща изпих че нз после като ги спра организма ми как ще реагира🤣🤣Сина ми не е раждан в БГ,а в чужбина почти нищо не предписваха преди 14 години. Сега е страшна лудница 😊

Аз имах само 1 ембрион, и сега е на 1г и 10м и ни прави луди калинки Simple Smile

А сега забременях естествено, та не мислете глупости, всичко ще е 6!

Общи условия

Активация на акаунт