ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Честно казано щеше идеално да се впишеш в темата.
Не заради това кого харесваш, а защото разбираш играта.

# 136
И аз не пиша по специализираните теми, освен с малки изключения, като се объркам нещо  Joy Сега пиша чат-пат в тази за Хелс Китчън, защото не го обсъждаме тук.

# 137
  • Козлодуй
Ама Владо каза че само ако има равенство в гласовете ще има гласуване а равенство почти е невъзможно Simple Smile Аз смятам че така е справедливо ако те не могат да решат кой ще е победител ние да решим - никога не съм била против гласуването и вярвам че не е нагласено Simple Smile

# 138
Ама Владо каза че само ако има равенство в гласовете ще има гласуване а равенство почти е невъзможно Simple Smile Аз смятам че така е справедливо ако те не могат да решат кой ще е победител ние да решим - никога не съм била против гласуването и вярвам че не е нагласено Simple Smile
Решението трябва да дойде от финалиста с най-нисък вот. Той трябва да определи победителя по правилата на играта. СМС-и има само при Галошев. И ако се стигне до вота на публиката тази вечер, то тогава това безумие спокойно може да се смята за рецидив. И се надявам да му вземат лиценза.

# 139
  • Козлодуй
Е чак пък да му вземат лиценза - на мен ми изглежда много справедливо така - то няма и как да се достигне равенство - т.е. 3 на 3 на 3 гласа - това го разбирам равенство .... Защо ще карат хората да си променят мнението и да гласуват за друг които мразят да речем - не, така си е идеално както го казаха - това са спекулации което говорите

# 140
Е чак пък да му вземат лиценза - на мен ми изглежда много справедливо така - то няма и как да се достигне равенство - т.е. 3 на 3 на 3 гласа - това го разбирам равенство .... Защо ще карат хората да си променят мнението и да гласуват за друг които мразят да речем - не, така си е идеално както го казаха - това са спекулации което говорите
Реално има много голяма вероятност гласовете да са 4-4-1.
По правилата на играта финалиста с един глас избира победител. Той не е участвал в никакво гласуване преди това, защото финалистите нямат право на глас. Цялата власт на последния съвет е в ръцете на изгонените от финалистите играчи в журито.

Иначе самата концепция на Сървайвър и гласуване на публиката са антоними.

# 141
  • Козлодуй
Да ама в този случай който ти казваш няма никакво равенство щом има човек с най-малко гласове тогава той да решава нямам проблем с това

# 142
  • Другата България
И аз не пиша по специализираните теми, освен с малки изключения, като се объркам нещо  Joy Сега пиша чат-пат в тази за Хелс Китчън, защото не го обсъждаме тук.
То да ти кажа, освен темата за Сървайвър, във всички, или почти всички останали основното е хейт, хейт, хейт, и пак хейт. Сама виждаш, че и тази за Кичъна се превърна в такава, те, че развалиха формата и го омазаха - факт. Ама ако надникнеш в тази за "Братя"...., и това е от началото на сезона. Направо ме е яд, че не се махнах по-рано, никога не съм разбирала това да се разписваш в една тема само за да попържаш подобаващо всьо и вся - сценарий, герои, актьори, сюжет, ама така "компетентно" да го правиш, сякаш си поне Франсис Форд Копола от една страна, и Уил Смит от друга Joy. Хейт, хейт,хейт...лайкове ли се събират, фенклуб на Лора ли се организира, при все, че е ясно още от началото на сезона, че Йоана приключи със сериала и няма да се връща, ама така нескопосано го направиха това напускане, та сега 3 девойки на кръст сън не ги лови....абе мани. Аз се опитвах да обръщам всичко от хумористичната му страна, защото и аз се забавлявам особено със Зайка Байка и БОБ-а джиЙте, сега и Мая ще става престъпник , отделно ми е забавна Юлия с техните постоянни скечове с Марин /този е образ неземен/, за Карамитев бях сигурна, че е в основата на всичко и иска да ги съсипе и двамата - Денис и Сандо....абе има какво да се коментира, от забавната му част. Е, не се получи. Ами - , не страдам, че се махнах, определено нищо не ми липсва, те са точно пет човека, които припадат по постовете един на друг.
Друга бира е темата за "Лъжите в нас", няма такъв смях, готини мацки, никой нещо не разбира от сюжета, но поне се смеем и забавляваме с това, именно хейта е обърнат в забава.
Вече темата за "Сървайвър" е класика в жанра, както казах, ще ми липсва. Много, много готини хора, ценители, тона беше прекрасен през цялото време, чак ми е мъчно, че свършва.
Та, пробвай да списваш някой път в някоя от темите. Поне за забавление.
Голям плюс е за хора като мен, това е една от основните ми мотиви да списвам в такива теми, та за хора, които страдат от тотален недостиг на време и перманентна амнезия кой, кога, какво - има хора, които следят в мрежите всякакво инфо, споделят го и така става достояние и на останалите. Интервюта, снимки, всичко, каквото се сетиш.

# 143
Мери, и аз поради гореописаните причини трудно вирея в темите за предавания и сериали. Wink Но нямам предвид в този форум само. Така се получава и на други места, и по Фейсбуци, инстраграми и т.н.
Обикновено смислени диалози се водят първите дни. После по-филмираните зрители взимат думата и започваш да се чудиш, едно и също нещо ли гледате и за какво сте се събрали да пишете. Едни хора зациклят на обсъждане на външен вид, кой какво си снимал в реалния живот и кой участник съседът му го издал, че пържил картофи миналия ден, а друга група се забиват в някакви невероятни сценарии.

По върпоса за "Братя" нямам какво по-различно да добавя от предния път Joy Сценаристите са гОла вОда този сезон. Пускам си покрай ушите, как се перат хиляди и милиони от сакче за няколко дни (тук удариха в земята всички майстори на измамата от Южна Америка до Западна Азия с тази схема). Ива няма какво да я коментирам. Чудя се и аз, кое ми е интересно още. Май линията около Радо и това е. Ама това е само, защото  актьорите са ми симпатични. Не разбирам, на кого може да е залипсвала Йоана Темелкова в този сериал. Толкова пък възрастни хора да не са гледали една добра (да не казвам даже класическа) любовна история по кина и телевизори за целия си живот, та тази отчайващо рядка боза да им липсва...

# 144
  • Другата България
Мани, мани, да не отварям дума.
Едни фермани, едни разсъждения все едно чета деца в шести клас, или гледащи турски или индийски сериал.
Както и да е, махнах се, ама закъснях. Joy
А сега на всички - приятно гледане на финала на Сървайвър!
Моят фаворит е Ганка, но няма да се разсърдя и на победа на Зоран.

# 145
Новия татус на Ваня.
Хммм .. всевиждащото око Simple Smile

# 146
Ами, добре е Sunglasses

# 147
Определено са си допаднали:

Анка:

Ваня:

# 148
https://www.instagram.com/gridina.kseniya/live/

Футболното предизвикателство на ИВ онлайн в момента през телефона на жената на Андрей.

Редакция - спря го, не знам защо, може да е паднала батерията .. беше 4:2 за Трети сезон резултата.

Победата е за втори сезон

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 17:12 от Bengun

# 149
И са поканили Юлиан от Сезон 1 Grinning Защо ли!? Нали беше най-лошият?

Общи условия

Активация на акаунт