Аз смятам че така е справедливо ако те не могат да решат кой ще е победител ние да решим - никога не съм била против гласуването и вярвам че не е нагласено 
Сега пиша чат-пат в тази за Хелс Китчън, защото не го обсъждаме тук.
. Хейт, хейт,хейт...лайкове ли се събират, фенклуб на Лора ли се организира, при все, че е ясно още от началото на сезона, че Йоана приключи със сериала и няма да се връща, ама така нескопосано го направиха това напускане, та сега 3 девойки на кръст сън не ги лови....абе мани. Аз се опитвах да обръщам всичко от хумористичната му страна, защото и аз се забавлявам особено със Зайка Байка и БОБ-а джиЙте, сега и Мая ще става престъпник
Но нямам предвид в този форум само. Така се получава и на други места, и по Фейсбуци, инстраграми и т.н.
Сценаристите са гОла вОда този сезон. Пускам си покрай ушите, как се перат хиляди и милиони от сакче за няколко дни (тук удариха в земята всички майстори на измамата от Южна Америка до Западна Азия с тази схема). Ива няма какво да я коментирам. Чудя се и аз, кое ми е интересно още. Май линията около Радо и това е. Ама това е само, защото актьорите са ми симпатични. Не разбирам, на кого може да е залипсвала Йоана Темелкова в този сериал. Толкова пък възрастни хора да не са гледали една добра (да не казвам даже класическа) любовна история по кина и телевизори за целия си живот, та тази отчайващо рядка боза да им липсва... 

Препоръчани теми