ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да, две двойки ще отпаднат. И да, показаха Марти и Анси и Ваня и Георги, а Бърканичков и Краси останаха за четвъртък. Отделно играха и не се знаят времената.

# 706
  • European Union
А вие как знаете, че тези профили са истински? Може и да съм параноична, но не ви ли е направило впечатление как във всяка тема се регистрира по един участник (уж). В повечето случаи е мъж. Александър в миналия сезон, преди това руснакът в "Един за друг", забравих му името; Мартин от "Последният печели" и т.н. Нищо не казва, защото уж не може по договор. Но яко разбунва духовете. Аз всеки път си мисля, че това е един и същи потребител, който си прави гаргара.
Затова си мисля, че вероятният Максимал може да е изтрит, защото го засичат по IP и вече прекалява.

# 707
  • Велико Търново
Извинявам се, но повече на параноя ми прилича.
За профила на Мартин съм сигурна, че си е негов. Писала съм си на лични, оттук се уговорихме и за Фейсбук.

# 708
Да, за Максимал имах предвид, че каквото се видя от промото за двойката на Бърканичков, май ще са бавни. А двойката на Ансси и Марти ми се видяха бързи, затова съм им дала победа в главата си, без някой да го е обявил още Sunglasses

Ей това е от профила на Максимал от преди малко:
Скъпи приятели и фенове на Maximal “Реванш за българската роза”.
Поради интереса към епизодите, обмисляме да променим дните за качването им.
Вместо сегашния вариант от 1 епизод в неделя и 1 епизод в четвъртък, да бъдат по 2 епизода буквално един след друг всяка неделя с начало от 19:00ч ч.
Вие как мислите, вашето мнение е важно за нас. 🎞🇧🇬

https://www.facebook.com/maximalbulgaria/photos/a.19917674065024 … 1245831852651387/

Много се извинявам, че не мога да кача скрийншот и съм копирала само текста.

# 709
  • European Union
Може и параноя да е, не споря. На Мартин профилът беше регистриран преди участието му в предаването, но всички други се регистрират специално, за да пишат в темите в бг-мама. И винаги е един мъж, никога не идват по двама-трима, няма жени (като изключим последното включване с уж Елица).

# 710
Рекламния пост си беше максималски.
А и за тази промяна в схемата на излъчване си мисля, че прочетеното тук има дял за нея Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 21:35 от Bengun

# 711
  • Велико Търново
Според мен не е никак странно някой от участниците във форматите да се регистрира специално. Все пак опцията да се пише като гост я няма в тези теми. А преди това просто не са чувствали необходимост. В темата за Фермата има и жени-участнички. Също има жена, участвала в Последният печели, която пише в темата за предаването, но тя не се е регистрирала специално. Така че и че са само мъже не е вярно.

# 712
Ее, ето ги в Игри на волята продуцентитИ в целия им блясък! А аз си помислих, че са напреднали нещо този сезон.
Как беше: За кучета и котки може, за прасета - не може! Или в тяхната версия: За Елица може (всеки път и веднага), а за Ралица - не може.

# 713
  • Велико Търново
В кратко анонсче за "Звездите в нас" за неделя видях Полина от предишния сезон на ИВ. Нали така се казваше, полякиня май беше?

# 714
В кратко анонсче за "Звездите в нас" за неделя видях Полина от предишния сезон на ИВ. Нали така се казваше, полякиня май беше?
Паулина,да полякиня е

# 715
# 716
  • Другата България
Рекламния пост си беше максималски.
А и за тази промяна в схемата на излъчване си мисля, че прочетеното тук има дял за нея Simple Smile
Ето това е “ключът от бараката“.
Против правилата е, а доколкото разбрах, е бил и в още няколко теми. Постът.
Ние си коментираме лаишки, но да влизаш директно с линк към определено предаване, и то с профил с името на същото предаване, си е против правилата. Не знам дали някой е докладвал, и аз искам тук да има човек от екипа, или дори Гуспата, ако му се коментира, но по друг начин трябва да станат нещата.

# 717
Според мен събирането на двата епизода в неделя се дължи до голяма степен на прочитането какво сме написали. Всички, без изключения отбелязваме недоволството си от схемата на излъчване. Даже и с това да останем е голяма полза от дискусията тук.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 18:03 от Bengun

# 718
Добро решение е, защото епизодът не е само до това, колко време е, а главно е редно има някакво смислено начало и край. Тези битки, които качват сега, са реално една цяла случка, а досега ги качваха така накъсани, че аз забравям кой участва и за какво се бори, камо ли докъде са в битката.
Идва от там, че докато са правили Максимал, са ставали и са лягали с всичко това в главата си, и всичко им е било навързано. Но зрителят гледа измежду 250 други житейски задачи и събития, които му се случват, и 'ич не му е, да помни и да следи накъсани действия.

# 719

Юлиян пък какво се е присетил:

Общи условия

Активация на акаунт