Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 81 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Водиш детето при някоя баба в околните села която лее куршум. Ако продължавате да търсите известни лечители ням да се оправи работата. Трябва ви човек, който си върши без много приказки работата.

# 151
Моля съвет за баене/леене на куршум за дете на 2 години против страх и кошмари и непрестанни плачове всяка нощ от месеци.
Детето е видимо стреснато и уплашено и е така и през деня.
Ходихме при Тео в Нови Искър, нямаше ефект, както и в Костинброд да баят при баба Цецка и пак без резултат..  Вече не знам къде да го водя
Пишете ми на лично ще ви помогна !!!!

# 152
Водиш детето при някоя баба в околните села която лее куршум. Ако продължавате да търсите известни лечители ням да се оправи работата. Трябва ви човек, който си върши без много приказки работата.

Е как да намеря без да знам къде да отида

# 153
То може от водене по такива места да е неспокойно детето. Това мешане в енергийното поле на дете не е хич хубаво. Тези могат повече да вземат от него, отколкото да му дадат. Аз това от опит го казвам, и аз като малка много са ме водили по такива места. Повече са ми взели отколкото са ми дали.
Вижте каква може да е причината. Ако става свидетел на скандали в дома ви, или е имал някакво травматично преживяване наскоро.... Повече разходки, спокойствие, екскурзия някъде, любима храна и за няколко месеца ще се оправи детето.

# 154
То може от водене по такива места да е неспокойно детето. Това мешане в енергийното поле на дете не е хич хубаво. Тези могат повече да вземат от него, отколкото да му дадат.

Просто вече не знам какво да правя. Това не е моето дете, плаши се от всичко навън, от мъже много, в магазина, на площадката... Просто съм в безизходица

# 155
Нещо се му се е случило. Помислете какво може да го е уплашило. Нещо с баща му? Или друг мъж...
Не пренебрегвайте силата на майката. Това е велико нещо. Който е чел Хари Потър - това не е просто приказка. Ако може да е повече време покрай вас, и по-малко време с хора, които му взимат енергия...

# 156
Здравейте! Разказаха ми за една жена от Благоевград - Кети или Катя. Гледала на кафе и много познавала, но номерът, който имаме не е актуален вече. Някой чувал ли е за нея?

Иначе за Елена от Красна поляна - имам смесени чувства и опит. Малко общи приказки говори и не е много точна. Иска ми се да ми препоръчате жена в София, която да гледа на кафе и да е точна (не карти или восък за предпочитане).

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 16:30 от madrilena22

# 157
За пореден път казвам,че съм дала на Измамници и мошиници и врачки таролажки астроложке сумати пари.Не е нужно да ми споменавам сумата,защота някои от вас може и да припаднат.Но единствено това е тази жена която позна и съм доволна Тоя Айдън ходжа,където беше с продуцента и той е мошенник и половина 🤣🤣звъннях му иска ми 200 лв.Казах ок ще помисля Той милия мн зле.След 2 дена ми звъни и ми иска пари щял да прави нещо.Хаха Минала съм точно през такива като него ходжи..... 😂

# 158
  • Бургас
Е как така той ти звъни? Какво ти вика?
- Добър ден
- Добър ден
- Аз съм ходжата. Дайте пари, че реших тука едни магии да правя
Напрао съм в шокинг 😁

# 159
  • София
За пореден път казвам,че съм дала на Измамници и мошиници и врачки таролажки астроложке сумати пари.Не е нужно да ми споменавам сумата,защота някои от вас може и да припаднат.Но единствено това е тази жена която позна и съм доволна Тоя Айдън ходжа,където беше с продуцента и той е мошенник и половина 🤣🤣звъннях му иска ми 200 лв.Казах ок ще помисля Той милия мн зле.След 2 дена ми звъни и ми иска пари щял да прави нещо.Хаха Минала съм точно през такива като него ходжи..... 😂
Преди малко направих консултация с гореспоменатата Моника. За мен тази жена е тотал щета. И един процент познаваемост нямаше, нито за мен нито за абсолютно никой за когото се интересувах. Може само при мен така да се е получило, просто изказвам мнение.

# 160
  • Варна

Ей за това вярата не винаги е добро нещо.
Човек трябва да има здравословна мнителност.
Ако много вярва и на среща му е измамник без значение  областта, каква полза...!?
-------------------------------------------
И друг път се е писало. Нищо не е нито само добро, нито само лошо. Зависи и от степента и от вида му и от ъгъла който е погледнато.
И  свръх егоцентричността не е хубаво нещо, обаче без его човек би се обезличил според мен. Трябва да е опитомено, подкастрено, в здравословна доза, но не и изкоренени.

Относно различните ъгли от които може да се погледне една ситуация, мисля че кубчето на Рубик е идеален пример. Ако 5-6 души го погледнат от различни ъгли ще видят различен цвят.

# 161
На мен ми познава от 1 година насам...... единствената коята ми познава.

# 162
Преди малко направих консултация с гореспоменатата Моника. За мен тази жена е тотал щета. И един процент познаваемост нямаше, нито за мен нито за абсолютно никой за когото се интересувах. Може само при мен така да се е получило, просто изказвам мнение.

Жалко :/
Вие как така бързо се свързахте, аз се опитах да я намеря в интернет, но никъде няма нейни данни.
Може жената да е много добра, но все пак реших да не пращам дрешка по спийди или еконт, на която да бае и после да ми я върне. А и знам че обикновено хората с дарба нямат тарифа и не искат точни суми, ами колкото оставиш

# 163
Ето за това не исках да давам телефона ,защота има хора които ще почнат да злословят ...

# 164
Понеже виждам какви глупости се изписват за леенето на куршум ( олово )  :
1. Леенето на олово служи за премахване на страх, нощно напикаване при деца, да свали силен стрес.
2. В думте които се казват ( така нареченото наричане в някой крайща на България ) няма нищо, което да навреди ! Думите са оти типа да се разпръсне страха по горите, по полето, далече от .. и т.н.
3. Хората оито леят олово пари не вземат ! Изклщчение прави само един вид, в който като отидеш и даваш монетка на човека който лее, тя се слага на земята, и върху нея се слага съда. Монетката остава за леещия - тя може да е 5, 10, 20, 50 ст или 1 лев !  Не вярвам такава сума да ощети някой сериозно. А и трудно се намират хора които леят по този начин....
4. На малки деца или болни хора се лее върху дрешка и няма опасност оловото да пръсне върху човека.
Хора които леят куршум ( олово ) има по селата. Как ще ги намерите - с питане ! Човек, който има нужда ходи и пита. 
Ляля са ми много пъти олово при това различни хора. Определено помага и не вреди.
Не знам какво може да навреди, ако някой конкретно може да каже, каква е вредата - моля да го направи !  И пак повтарям - говорим за леене на олово против страх !

Общи условия

Активация на акаунт