Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 81 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Ох каква е тази мода напоследък. Писах на 3-4 които гледат на карти от YouTube и които ми допаднаха. Всички ми казват тарифата си и ми казват,че ще ми изпратят файл с гледането. Моя приятелка плати 30 лева мисля на Инфинити за 3 минути гледане...Като импулсен телефон.  Единствено Маша ми отговори,че ще се чуем и е около час срещата. Но цената не ме устройва...

# 181
Моника познава, но не помага
В смисъл?

# 182
Ох каква е тази мода напоследък. Писах на 3-4 които гледат на карти от YouTube и които ми допаднаха. Всички ми казват тарифата си и ми казват,че ще ми изпратят файл с гледането. Моя приятелка плати 30 лева мисля на Инфинити за 3 минути гледане...Като импулсен телефон.  Единствено Маша ми отговори,че ще се чуем и е около час срещата. Но цената не ме устройва...

Извинете,каква сума Ви поиска Маша?
Аз се бях свързала с нея миналата година,но тя дава часове за месец напред ,а и изтрих разговора.Нещо ми се върти за около 70 лева...

# 183

Аз се бях свързала с нея миналата година,но тя дава часове за месец напред ,а и изтрих разговора.Нещо ми се върти за около 70 лева...
Да и на мен ми каза някъде към края на май. Едната цена беше 70 а другата 90.
Вчера гледах Оливера Таро. В сайта и пише, че инлайн консултацията и е 50.
Ох не разбирам и тези които те питат ,, В България ли живеете или в чужбина”. За едните е 30-50 лева, а за другите 30-50€

# 184
Писах и във вайбър Моника Ахчиева е нали по номера, който дадоха я видях.
Утре в 17:00 ще говоря с нея тогава ще си изкажа мнението.
Каза, че първо си свършва нейната работата тогава и плащат .

# 185
И с Оливера говорих миналата година ,обаче и тя ми даде някакви невъзможни дати и часове.Та се отказах.

# 186
И с Оливера говорих миналата година ,обаче и тя ми даде някакви невъзможни дати и часове.Та се отказах.

До колкото разбрах от едното видео е спряла да работи. Занимавала се само с картите. Надявам се да има скоро свободен час.

# 187
Тая Оливера вземаше 70 лева миналата година.р..

# 188

Вече не помня,то не са една и две.
Сега съм се записала при starskyadaratarot. Обясних проблема и въпросите,определи ми такса от 40 лева.
Като ми прати видеото ,ще Ви дам отзиви.
Между другото и аз не харесвам това с видеото,защото не можеш да зададеш уточняващ въпрос,но това е положението.

# 189
Лошото е ,че тароложките не говорят за настоящето ,а за момента...

# 190
  • там, където ми харесва
Какво стана с тази Лина ясновидство сайта? Може ли някои да каже сбъднаха ли се прогнозите и?

# 191
Ох каква е тази мода напоследък. Писах на 3-4 които гледат на карти от YouTube и които ми допаднаха. Всички ми казват тарифата си и ми казват,че ще ми изпратят файл с гледането. Моя приятелка плати 30 лева мисля на Инфинити за 3 минути гледане...Като импулсен телефон.  Единствено Маша ми отговори,че ще се чуем и е около час срещата. Но цената не ме устройва...

Маша иска 70 лв аз на скоро правих консултация с нея доволна съм, въпреки че все още нищо не се е сбъднало но хвана ситуацията в която съм. Ва 23.06 имам час при Любомир Алексиев дано поне там получа отговорите соито толкова време търся и всеки казва различни неща.

# 192

Не знам колко е вземала миналата година.  Сега на сайта и е обявено 50 лева.

# 193
Лина познаваемост 0 .

# 194
Писах и във вайбър Моника Ахчиева е нали по номера, който дадоха я видях.
Утре в 17:00 ще говоря с нея тогава ще си изкажа мнението.
Каза, че първо си свършва нейната работата тогава и плащат .

Здравейте,
Ясно ли е каква сума ще Ви струва гледането при нея и на карти ли е,на какво е...Също,от кой град е тази жена?

Общи условия

Активация на акаунт