Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 81 072
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Писах и във вайбър Моника Ахчиева е нали по номера, който дадоха я видях.
Утре в 17:00 ще говоря с нея тогава ще си изкажа мнението.
Каза, че първо си свършва нейната работата тогава и плащат .
Чудесно. Ще чакам отзиви. Радвам се, че все още има такива хора.

# 196
Лина познаваемост 0 .

Това не е точно така
Не съм сигурна какво точно значи думата познаваемост
На мен ми е давала добри съвети

# 197
Лина познаваемост 0 .

Това не е точно така
Не съм сигурна какво точно значи думата познаваемост
На мен ми е давала добри съвети
Тя не познава  ,както много по напред пише в темата"страхотен психолог е"нищо общо с гадаене...

# 198
Това не е вярно, защото психолог не би могъл да знае нещата, които тя знае. Без да й ги казваш.
Гадаене, познаваемост, дори не знам какво значат тези думи

# 199
Писах и във вайбър Моника Ахчиева е нали по номера, който дадоха я видях.
Утре в 17:00 ще говоря с нея тогава ще си изкажа мнението.
Каза, че първо си свършва нейната работата тогава и плащат .
Чудесно. Ще чакам отзиви. Радвам се, че все още има такива хора.

Може пък да ми познае нещо и за бъдеще да ми каже неща ,които ще се случат.
За мен цената не е проблем ще и платя колкото поиска стига да остана с добро впечетление от нея.
За да проверим колко познава аз ще мълча тя да говори няма да и подсказвам по никакъв начин .
Който има дарба ще познае а който няма ще изчака да му подскажат малко.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 08:54 от Stoqnova_V_00

# 200
  • Варна
Това не е вярно, защото психолог не би могъл да знае нещата, които тя знае. Без да й ги казваш.
Според мен психолог би могъл да "знае" много неща .
Теория на вероятностите не е уличен жаргонен израз, а официален раздел от математиката. За това много "ясновидци" на едни познават на други не, защото го карат на психология. А когато теорията на вероятностите не сработи, се стига до оправдателните изрази "заключен или невярващ човек"
И пак се сещам за въпроса на Lan_7, каква е връзката между ясновидство, психология, психиатрия.
Връзката е човешката душа, официално и неофициално познание за душата.

# 201
Теория на вероятностите не е уличен жаргонен израз, а официален раздел от математиката. За това много "ясновидци" на едни познават на други не, защото го карат на психология. А когато теорията на вероятностите не сработи, се стига до оправдателните изрази "заключен или невярващ човек"
И пак се сещам за въпроса на Lan_7, каква е връзката между ясновидство, психология, психиатрия.
Незнам защо трябва да спориме честно!Питала съм я за различни неща доста пъти както казах и нищо,апсалютно нищо.Приятен човек с който може да говориш по телефона,и да говори точно като психолог.

# 202
Като гледам как върви ще взема да си купя и аз едно тесте и почвам. 70 лева на час ми звучи добре. Солидна месечна заплата ...

# 203
Като гледам как върви ще взема да си купя и аз едно тесте и почвам. 70 лева на час ми звучи добре. Солидна месечна заплата ...
А бе и аз съм се замисляла знаеш ли 🤣🤣🤣бизнес обаче не ми се иска да лъжя хората честно от сърце го казвам това.Честен човек съм

# 204
Ох каква е тази мода напоследък. Писах на 3-4 които гледат на карти от YouTube и които ми допаднаха. Всички ми казват тарифата си и ми казват,че ще ми изпратят файл с гледането. Моя приятелка плати 30 лева мисля на Инфинити за 3 минути гледане...Като импулсен телефон.  Единствено Маша ми отговори,че ще се чуем и е около час срещата. Но цената не ме устройва...

Извинете,каква сума Ви поиска Маша?
Аз се бях свързала с нея миналата година,но тя дава часове за месец напред ,а и изтрих разговора.Нещо ми се върти за около 70 лева...

Маша иска 70 лв аз на скоро правих консултация с нея доволна съм, въпреки че все още нищо не се е сбъднало но хвана ситуацията в която съм. Ва 23.06 имам час при Любомир Алексиев дано поне там получа отговорите соито толкова време търся и всеки казва различни неща.

Анонимен_78,Здравейте.Много ви моля,споделете дали сте доволна,когато отидете при Любомир Алексиев .Аз също си мисля да си запиша час при него но все още изчаквам...търся отзиви за него.Благодаря предварително!
Весели празници!

# 205
Незнам защо трябва да спориме честно!Питала съм я за различни неща доста пъти както казах и нищо,апсалютно нищо.Приятен човек с който може да говориш по телефона,и да говори точно като психолог.

На мен ми е казвала много неща за бъдещето, които са се случили както ги е видяла. Това за психолозите е абсолютна глупост, сигурно никога не сте ходили на психолог Simple Smile

# 206
Хора,защо се нападате?Чета тука обиди ,квалификации...чудесии...В крайна сметка винаги ще има на един е познал всичко ,на друг нищо. Винаги ще има доволни и недоволни.Те си лапат парите (затова не са виновни само те,разбира се- нали ...баницата...) , а Вие се изтрепвате тука в тяхна защита или не . Безсмислено е ,приемете,че всеки си има мнение и то е различно от Вашето.

# 207
Здравейте дами, някоя да има актуален телефон на Ели Загорова… посещавала съм я няколко пъти преди години и искам пак да се свържа с нея, но не откривам никъде телефон, а и не знам дали още прави консултации в хотела на Витошка. Моля за съдействие 🌸

# 208
Ама те повечето си налучкват...

# 209
Ама те повечето си налучкват...
Ще я видим и тази Моника .
Каза ,че може да гледа от разстояние по телефона .
Надявам се да ми познае нещо.
След като свърша разговора с нея ще си изкажа мнението ,но няма да и подсказвам.

Общи условия

Активация на акаунт