Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 81 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Моля напишете телефона на Моника. Благодаря.

Тук ли
И който говори с нея да пише тук да видим познала ли му е нещо

# 226
Да видим дали му е познала нещо???
Какво трябва да Познае?
Ясно е, че жената е с дарба
Каквото и да каже за бъдещето, няма как да знаем дали ще се случи или не. Може би след време
На мен една жена, преди 10 години ми гледа на кафе, и ми каза неща, които сега ми се случват... Други неща, които ми е казвала, съм ги тълкувала по един начин, сега знам, че са значели съвсем друго нещо
Това не е като тука има, тука няма

# 227
Да видим дали му е познала нещо???
Какво трябва да Познае?
Ясно е, че жената е с дарба
Каквото и да каже за бъдещето, няма как да знаем дали ще се случи или не. Може би след време
На мен една жена, преди 10 години ми гледа на кафе, и ми каза неща, които сега ми се случват... Други неща, които ми е казвала, съм ги тълкувала по един начин, сега знам, че са значели съвсем друго нещо
Това не е като тука има, тука няма

Ами неща свързани за теб неща които може би не си я питала като сегашната ти връзка примерно или за някое момче.
Направи ми точно описание на момчето колко е висок  какви очи и коса има какъв му е характера а въобще не я бях питала за него .
Има хора с дарба не си мислете ,че всички лъжат и вземат пари само .
Жената едвам я измолих да и платя .
Можеше и да не ми вземе пари, но аз не мога така загубила си е от личното време зада ми гледа казах си го и на нея.
И коя жена ти е гледала ако мога да попитам?
За бъдещи събития които могат да се случат се изчаква може да не станат по начина които ти казват, но пак ще станат стига човека от среща да има дарба и да има добро сърце и чиста съвест.

# 228
Моля напишете телефона на Моника. Благодаря.

Тук ли
И който говори с нея да пише тук да видим познала ли му е нещо
И аз ще помоля за телефон …

# 229
  • София
Извинявам се. Не искам да обиждам никого, но нещо взе да ми писва с тази Моника.

# 230
Извинявам се. Не искам да обиждам никого, но нещо взе да ми писва с тази Моника.

Защо така?
Говореше се много и за онзи продуцент и ходжата и се спря.

# 231
  • София

Защо така?
Говореше се много и за онзи продуцент и ходжата и се спря.
Същата работа е и с тази Моника в момента. Искрено се надявам повече хора да го осъзнават.

# 232
Да, Моника е нов вид реклама просто
Станали са малко по-изобретателни и умни.
Някой ако иска да се пробва да се чуе с нея, после да сподели. Аз нямам голямо желание честно казано. Агресивната реклама никога не ме е карала да си купя каквото и да е било

# 233
  • София
Някой ако иска да се пробва да се чуе с нея, после да сподели. Аз нямам голямо желание честно казано. Агресивната реклама никога не ме е карала да си купя каквото и да е било
Точно, защото именно аз се чух с нея още в първия ден, когато започна да се рекламира и си изказах моето мнение. Тотал щета, пак ще го повторя.

# 234
Точно, защото именно аз се чух с нея още в първия ден, когато започна да се рекламира и си изказах моето мнение. Тотал щета, пак ще го повторя.
И какво ти каза Моника?
Ако може да разкажеш но все пак всеки си има мнение.

# 235
Въобще не разказвай, зад някой от тези профили може и да е самата тя

# 236
От всичките писания аз пак не разбрах номера на Моника .. каква е тази тайна , някой да го напише , всеки ще си прецени дали да се възползва от услугите . Ако има конкретни мнения , да позна , да не позна пишете , ама сега пет страници лъже ли не лъже , много е досадно

# 237
Аз съм тази която каза,че Моника познава.И да така е познала ми е до сега доста неща за 1 година.Между.другото не съм Моника,Казвам се  Нели ,и не правя реклами,нужда от пари нямам.Просто ви писах тук за да ви помогна.А сега вече едва ли не ме карате да съжалявам,защото сте доста злобни.Моля хората на, които им е познала да дадат мнение.И да ви кажа друго,жената не се занимавас магии ,ако смятате така да ви помага.Лек ден.

# 238
Въобще не разказвай, зад някой от тези профили може и да е самата тя

Моля от къде ти хрумна пък това.
Не знам какво да кажа ,но съм сигурна в едно нещо един  човек да има с истинска дарба в България вие ще  покажете лошо отношение към него.
Няма такъв профил тук който да е на Моника .
Недейте така.
Хора сме все пак трябва да си помагаме за ходжата и за продуцента не бяхте толкова лоши.

# 239
Някой може ли да препоръча някоя баба за леене на куршум за страх?

Общи условия

Активация на акаунт