Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 876
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Не ходете при Айдън на Анета за 10 път казвам измамник е

# 331
Тука съм върнах се 🙂ето ви мнение изля ми куршума ,между другото май наистина помага за куршума уплаха и стрес.Един път ми го изля на главата след това отдели оловото и взе да гледа по него ,значи за това как се чувствам какво ми е позна,за роднините ми около мен позна,но за в настоящето незная.(бъдеще)Даде ми водичката да се измия и после да хвърля оловото.Казва положителни неща така е.Според мен идете.🙂Давам за моята Моника и тази жена + най накрая да съм доволна от 1 човек още
Много се радвам. Тя Вашата Моника два пъти и пиша и не отговаря. Може пък да не ме харесва Simple Smile.

Чак пък да не те харесва
А на линия ли е
Да. На линия е. Чете го. Нели оловото ти ли си го носиш или тя ти го дава?
А не ,тя ти го дава оловото .
Тя ти дава оловото и въпреки това не ти взема пари ли?

# 332
Добър ден. Имате ли мнение за някоя/й добра/ър ясновидка/ец за област Стара Загора.  Може в града, може и около него. Ако може лично или по телефон. Благодаря предварително за отговора. Simple Smile

# 333
Някой ходил при Ина от Женския тук? Имам чувството че след като бях при нея животът ми се влоши още повече. Сякаш не работи с чисти сили. Същото мога да кажа и за Емилия от Пиротска. Убеден съм, че тези двете вредят!

# 334
Някой ходил при Ина от Женския тук? Имам чувството че след като бях при нея животът ми се влоши още повече. Сякаш не работи с чисти сили. Същото мога да кажа и за Емилия от Пиротска. Убеден съм, че тези двете вредят!
Здравей, ами аз съм ходила при Ина от женския пазар, но при мен тя нямаше абсолютно никакъв ефект. Просто предрече едни красиви неща, а се оказа че са точно противоположните.. И повече не отидох. Емилия от Пиротска не съм я посещавала.
Накой за който единствено мога да кажа, че съм убедена че ми е навредил в Станка Ангелова, с нейните ритуали за стотици левове.. след това беше Ада на земята!

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 14:00 от Sunshine@

# 335
Здравей, ами аз съм ходила при Ина от женския пазар, но при мен тя нямаше абсолютно никакъв ефект. Просто предрече едни красиви неща, а се оказа че са точно противоположните.. И повече не отидох. Емилия от Пиротска не съм я посещавала.
Накой за който единствено мога да кажа, че съм убедена че ми е навредил в Станка Ангелова, с нейните ритуали за стотици левове.. след това беше Ада на земята!

Извинете за коя Станка говорите?
От кой град?
Тази ли е?

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 18:04 от sandrela

# 336
Sandrela, не е тази Станка Ангелова, поне снимката не е тази. Тази за която говоря е от Златица, с тъмна къса коса.. приемаше преди на бул. Христо Ботев някъде. Та след нейните ритуали, направо се озовах в Ада, не преувеличавам.

# 337
А как се измъкна от там?

Sandrela, не е тази Станка Ангелова, поне снимката не е тази. Тази за която говоря е от Златица, с тъмна къса коса.. приемаше преди на бул. Христо Ботев някъде. Та след нейните ритуали, направо се озовах в Ада, не преувеличавам.

# 338
Ами измъкнах се много трудно. От някои неща нямаше измъкване, просто ти се случваха и трябваше да ги изтърпиш и то не бяха малко.. Започнах много да се моля и да ходя по храмове. Някои гледачи като ме видеха и ме питаха първо- ама ти как си жива?? Мисля, че въпреки всичко невероятно през което преминах Бог ме е закрилял и това е причината още да съм тук.

А как се измъкна от там?

# 339
Ами измъкнах се много трудно. От някои неща нямаше измъкване, просто ти се случваха и трябваше да ги изтърпиш и то не бяха малко.. Започнах много да се моля и да ходя по храмове. Някои гледачи като ме видеха и ме питаха първо- ама ти как си жива?? Мисля, че въпреки всичко невероятно през което преминах Бог ме е закрилял и това е причината още да съм тук.

А как се измъкна от там?

Не всички хора при които ходите било то врачки ясновидци и не знам си какви ви мислят доброто.
Както помагат някой така и вредят.
Всеки е любопитен за в бъдеще какво ще му се случи и аз но това е положението.

# 340
  • Варна

Знам повтарям се, доста пъти си казах мнението, че смятам  ако изобщо има хора с дарба, то те не са повече от няколко 3-5 % от всички представящи се за такива,
и темата го доказва.
Но това го мисля не само за "помагащите" хора с дарба, а и за "вредящите".
Мисля, че вероятността да си попаднал на човек със свръхестествени способности  да ти е навредил е минимална.

Абсолютно всички хора без дарби със стандартни способности са в някакви вариации на положителна или отрицателна енергия, на добри или лоши сили. И съответно в отношенията си с други хора им въздействат добре или зле.
Въпросните жени най-вероятно нямат нито дарба за добро, нито за лошо, въздействали са ти зле като чисто човешки качества/отношение. Такъв тип лоши "магьосници" са навсякъде около нас, предавателя може да излъчва каквато си иска лоша енергия, от качествата/стабиността на отсрещната страна зависи дали ще ги отрази.
Не мисля, че двете жени са ти влошили живота, а натраливите ти мисли, психиатри и психотерапевти го етикират като ОКР.
Нещо не се връзват нещата добрите магьосници да са толкова рядко явление, а лошите толкова често на всяка страница по няколко.

# 341
Айде сега за психиатри говорим. При мен пък след ходене по църкви и храмове още повече се активизира вредата. Ако беше внушение щеше да олеква. Ислямските джинове ако ти се прикачат мразят църкви...живял съм с момиче, което викаше джинове.

Сякаш ми закачиха нещо, което съвсем се дразни, че стъпвам в църквите. И определено околните се държат по-различно с мен вече.

Както и да е за Светлана да кажа - само тя ми е описвала хора, които реално ги срещнах. Точно ги описа външно как изглеждат и с първите букви на имената. Аз се засмях "Нямам приятели/шеф с тези букви!", е след няколко месеца се запознах с тях. Да не говорим, че ми диагностицира нещо, аз не вярвах, но още същата седмица тест в лаборатория го потвърди.

За мен това е истинско гледане, иначе на въпроси тип "Ще се съберем ли с Х" с отговор да или не всеки може да налучка, все пак има 50% шанс. Но и за нея имаше лоши отзиви назад в темите, та явно не всеки разчита. Жалко, че добрите се отказват.

# 342
Здравейте,да питам моя позната са и дали номер на Любомир Алексиев от Мадара.
Някой може ли да ми сподели дали има ефект при него познава ли?

# 343
Здравейте,да питам моя позната са и дали номер на Любомир Алексиев от Мадара.
Някой може ли да ми сподели дали има ефект при него познава ли?
Защо не потърсите с лупичката и ще намерите? Няколко пъти е коментирано.

# 344
Пак ще помоля за координати на Светлана от Сухата река.

Общи условия

Активация на акаунт