Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 910
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте. Искам отново да попитам за мнения за маг Мариела, която приема и в София, и в Пловдив. Повече от три месеца след посещението ми при нея мога да каза, че се случиха 4 предсказани от нея неща. Две от тях са свързани със синовете ми и две с мен. Даже две прогнози се случиха в посоченото време. Няма да крия, че съм доста впечатлена. Но занапред очаквам да видя дали ще излязат верни и други нейни прогнози за мен и семейството ми, който са вече с доста по-голяма важност. Доста хора около мен отидоха при нея и всички са доста доволни, подчертавам на база познаване на настояще, познаване и насоки за здравословни проблеми. При някои от посетилите я, също вече се случиха неща. Но ще се радвам и ще съм благодарна, ако някои, които са я посещавали по-назад в годините и вече от позицията на отминалото време споделят какви са им впечатленията.

Понеже получих редица запитвания за Мариела, приема от понеделник по сряда в София, в офис в Красно село. Тел за записване, на който вдига секретарка 0888800525 . Таксата е 50лв. за 30мин, 100лв. за цял час.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 19:05 от allforone

# 571
  • София / Виена
allforone, разпитва ли Ви с подробности или в действителност Ви казва неща, които не са до догатки или силна интуиция? Останала съм с впечатлението, че почти винаги е второто - когато имат база информация и ти казват какво ли не.

# 572
allforone, разпитва ли Ви с подробности или в действителност Ви казва неща, които не са до догатки или силна интуиция? Останала съм с впечатлението, че почти винаги е второто - когато имат база информация и ти казват какво ли не.

Не, не ме разпиташе изобщо. Сама си казва доста неща, дори изпревари някои мои въпроси. Категорично за мен тази жена има способности. Разбира се, няма как да е на 100% за всичко. Ако някой иска допълнително инфо, в youtube има доста нейни видеа и интервюта. Доста е пряма и категорична. Аз се притеснявах дали ще мога да се справя за 30мин, защото нямах възможност да платя за цял час, но тя ''работи'' много стегнато и ми даде доста инфо. А специално за здраве хвана толкова специфични неща, говореше и с диагнози. Мисля, че здравето ѝ е най-силната страна. Даде ми и много насоки за здравето. Нека, ако отидат и други или са ходили преди да споделят.

# 573

Не, не ме разпиташе изобщо. Сама си казва доста неща, дори изпревари някои мои въпроси. Категорично за мен тази жена има способности. Разбира се, няма как да е на 100% за всичко. Ако някой иска допълнително инфо, в youtube има доста нейни видеа и интервюта. Доста е пряма и категорична. Аз се притеснявах дали ще мога да се справя за 30мин, защото нямах възможност да платя за цял час, но тя ''работи'' много стегнато и ми даде доста инфо. А специално за здраве хвана толкова специфични неща, говореше и с диагнози. Мисля, че здравето ѝ е най-силната страна. Даде ми и много насоки за здравето. Нека, ако отидат и други или са ходили преди да споделят.
Кой е канала и?

# 574
Здравейте. Мариела работи ли по телефона или трябва там да се отиде.

# 575
Тази Мариела е коментирана още 2013 и според анкетата в тема 14 никой не и е гласувал доверие.
Все пак парите са си ваши, вие си решавате. Но гадателка със секретарка и предварително записване с големи такси ми идва в повече, поне на мен ...

# 576
  • София
Тази Мариела е коментирана още 2013 и според анкетата в тема 14 никой не и е гласувал доверие.
Все пак парите са си ваши, вие си решавате. Но гадателка със секретарка и предварително записване с големи такси ми идва в повече, поне на мен ...
Два пъти съм била при нея....
Нищо съществено, нищо случило се. За здравето също.

# 577
Здравейте, искам да попитам за маг Фидан човека чудо? Дали е гледал на някой, че чувам разнопосочни мнения. И също какви пари взима

# 578
Аз не разбрах... Но нали съм русичка... Защо я напсува мислено?

Тази кукувица,и аз я знам.Много е груба и се мисли за голямата работа.Ходих при един човек да ми прави регресия  преди месец,и той ми се оплака от нея.Искала да и направи регресия онлайн но той казал че прави само на лични срещи,не онлайн.И тя била мноого възмутена.Как така той щял да и отказва,за какъв се мисли....Много,много груба и невъзпитана!!! На мен също ми се озъби един път във фейса и я отсвирих!

Може ли да попитам някой ходил при Любомир Алексиев в София за адреса до колкото имам спомен жената която ми записа часа каза че деня преди посещението ще ми прати смс така ли процедират?

Любомир Алексиев приема в Парк хотел Москва.Знам,че майка му приема заявки и записва по телефона.Но не знам номера.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 19:01 от Не се сърди, човече

# 579
  • в страната на чудесата
Аз го имах някъде, ще потърся. Записват часове след три месеца. Майката е доста арогантна.

# 580
Здравейте нова съм в темата 🙂Може ли да ми препоръчате някоя добра ясновидка в София.Попринцип не вярвам на такива неща вярвам в Бог но съм в много тежко положение.Пиша ви със сълзи в очите.Накратко за моята история,омъжена съм от 6 години за мъжът на живота ми много го обичам имаме много проблеми вече 6 години. Немога да забременея проблемът е в него ходиме по лекари имаме един неуспешен опит инвитро.Той мина операция станаха едни проблеми през 2019година и го съдят беше в Гемето за 2 месеца живота ми беше ад.След това излезна беше почти година домашен арест след това го пуснаха и лека полека се посъвзехме,и минала година му пратиха писмо че към него е прекратено всичко няма дело падна ни камък от сърцето. Успокоихме се той си работеше започнахме пак да ходиме по лекари. попаднахме във болница Надежда минахме куп изследвания и всичко и много добре. Чакаме заповед за инвитро и вчера се случи отново Ада в нашия живот върнаха делото за преразглеждане към него и всичко почва от начало.Страхът и болката в сърцето ми са огромни нещата са на косъм той е всичко за мен първият мъж в живота ми. Много се обичаме никога не сме се разделя ли за ден дори.Мечтаеме да видиме рожбата ни а сега стана това много съм объркана.Само на 26 години съм накъде ще отиде живота ми,искам просто едно нормално семейство и един спокоен живот със нормалните проблеми в ежедневието .А не този ад страх ме е много че може да влезне да няколко години незнам как ще го преживея той ми е всичко. Всички наши приятели и роднини имат деца семейство и нормален живот ние копнеем за това но незнам какво се случва отчаяна съм много.😢Моля ако някой знае добра ясновидка която гледа на кафе или карти да ми каже. Страх ме е  но  просто вече това невидение ме убива,поне да знам какво ще стане с нас.Много ми се иска той да е баща на децата ми и са остареем заедно. Преди години идна приятелка беше ходила при една ясновидка в Люлин и и беше познала доста неща,гледаше на кафе но вече не общуваме и немога да я питам как се казва . Много ще съм благодарна ако някой сподели човек който му е помогнал лично на него  и е познал за бъдещето му.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 15:14 от Nansi Marinowii 633015

# 581
Давам идея -когато се споменава нова жена и започнат съмнения в нейните качества или самореклама или реклама чрез друг човек ,защо няколко човека ,които са участници в темата ,които се познават  не съберат пари ,ако таксата не е висока( за да не й се пълни джоба дори еднократно) и да я тестват и после да напишат коментар за нея като се представят кои са били (кои са събрали пари и са я тествали )

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 18:44 от 11-11-11

# 582
Давам идея ,когато се споменава нова жена и започнат съмнения в нейните качества или самореклама или реклама чрез друг човек ,защо няколко човека ,които са участници в темата ,които се познават  не съберат пари ,ако таксата не е прекалено висока( за да не й се пълни джоба дори еднократно) и да я тестват и после да напишат коментар за нея като се представят кои са били (кои са събрали пари и са я тествали )

Също давам идея - внимателно да се изчете всичко написано до сега в 42 теми и всеки внимателно да си анализира прочетеното. За много хора е писано в темите назад. Имаше и реклами, самореклами и доста народ изгорял с пари защото видиш ли се е появил човек с невероятна дарба. Имаше и анкети. Имаше тема и за измамниците ако не ме лъже паметта. Виждали сме какви ли не номера.
Така че всеки да си прави сам сметка.
За протокола - никого не познавам от форума, макар да пиша от години тук. Ходил съм при хора препоръчани от пишещи тук къде с известен успех, къде с чиста загуга на време и ресура.
Казвал съм го преди, казвам го и сега - човек имащ дарба няма никаква такса !
Който иска да ходи при тези с таксите които много познават - въпрос на личен избор.

# 583
Във форума съм от години. Надявам се,да не се сметне за реклама. Доволна съм от Труфка от с. Ведраре. Лее куршум и  казва по нещо за бъдещето,но само това, което вижда по куршума. Не е ясновидка.

# 584
Тези които леят куршум и наистина помагат, имат способността да кажат по отливката от какво идва уплаха , както и някой неща за човека на който леят. Не всички го правят но си е нещо съвсем реално. Да е жива и здрава жената и да помага на хората!
Но леенето на олово е нещо различно от гадаенето ! Там такса няма и е колкото оставиш.
Повечето които тук се рекламират са с фиксирани такси и това е меко казано нагло от гледна точка ,че не познават а искат пари.

Общи условия

Активация на акаунт