Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 677
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
В района на варна / добрич мога да дам кординати на две жени от които останах доволен тук изразих мнението си само за мадлен от варна, нямат такса и човек остава колкото има на съце.

# 661
В района на варна / добрич мога да дам кординати на две жени от които останах доволен тук изразих мнението си само за мадлен от варна, нямат такса и човек остава колкото има на съце.

Споделете за Варна, моля! 🙂

# 662
  • В.Търново
Здравейте! 🙂 Информация за добри ясновидци от Варна, които не смятат да съдират човешки кожи?!
А има ли добър, който да взема скъпо,но да е наистина добър от каквото каже това да се случва ?

За сега откривам само тип "времето е пари", "един въпрос е 50 лв"... 😏
Аз също се свързах с Ваня Спасова, сумата която иска е 70 лв
Щом взема толкова пари за мен е шарлатанка.

# 663
Здравейте
В Плевен и района имали врачка от
Което сте доволни
На лично споделяйте

# 664
Интересно. Кои са тези жени ?

# 665
Мадлен от варна и Керанка от Добрич,за повече инфо на лично.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 16:31 от retaer

# 666
Дайте координати на Мадлен, моля.

# 667
  • София
Мадлен от варна и Керанка от Добрич,за повече инфо на лично.

Без тези на лично!!!
Форума е за това всички да получат информация в темата,  а не само да си пишем лични съобщения!!!! Моля за коректност!!!

# 668
Посещавала съм и Мадлен и Керанка, грам познаваемост нямаше нито за минало, нито за настояще, нито за бъдеще, а и двете са много хвалени и тук, а и на самата опашка на която чаках докато ме приемат.  Аз ли съм заключена или просто успяват да налучкат проблемите при другите хора. При мен има нещо специфично, което само Красимира (център Варна) и Жоро (зеленчукова борса) успяха да прочетат, но по отношение на прогноза за бъдещето нищичко не им се получи.

# 669
0887389968 keranka
088 754 5424 чайка бл 18 вх,Д мадлен

@mamato ...възможно не знам наша приятелка беше ходила при керанка преди нас и толкова неща и каза за нея самата за близките и за това ,че ще има момиченце и така и позна за нея,има си момиченце на 3месеца и т.н ..явно е относителна работата кво да ти кажа всеки ако иска да пробва пък квото такова.

# 670
Някой посещавал ли е Валя от Пловдив? И какви впечатления имате от нея, има ли познаваемост?

# 671

При мен има нещо специфично, което само Красимира (център Варна) и Жоро (зеленчукова борса) успяха да прочетат, но по отношение на прогноза за бъдещето нищичко не им се получи.

А тези на какво гледат, за първи път чувам за тях?

# 672

При мен има нещо специфично, което само Красимира (център Варна) и Жоро (зеленчукова борса) успяха да прочетат, но по отношение на прогноза за бъдещето нищичко не им се получи.

А тези на какво гледат, за първи път чувам за тях?

Красимира на кафе и няколко вида карти, наистина на няколко пъти ми скри шапката за сегашната ситуация,но това за което беше категорична,че ще стане не се случи и няма как да се случи. Жоро гледа на карти също за настояще е много добър, но то настоящото си го знаем.

# 673
Някой допитвал ли се е до Десислава Кирилова Дес от ФБ?

# 674
Някой допитвал ли се е до Десислава Кирилова Дес от ФБ?
Здравейте, звънях току що на Мадлен, каза че до края на месеца няма да работи, била си е в Плевен и поради лични ангажименти не може да работи, за септември месец ще се обадя евентуално да се уточним за кой ден да отида, по телефона категорично отказва

Общи условия

Активация на акаунт