Целулит - 12 тема

• 76 280
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Аз ползвам freiöl Figuröl в момента и съм много доволна, но и аз правя тренировки и ям чисто, масажи, четкане и тн. Това за ретинола против целулит не го знаех.
Freiöl е много ефективно олио според мен в контекста на цялостната грижа, иначе Елансил едно време ми беше любимец. В Германия не мога да го намеря.

# 241
И на Eveline -лелее…🥵

# 242
На моя приятелка днес пластичен хирург ѝ казал, че лазерната липосукция премахва много добре и целулита. Някой има ли опит?

# 243
  • France
Здравейте, момичета. Записвам се при вас с надеждата да намеря добри съвети против нашия общ враг. Винаги съм имала целулит по бричовете. Явно при мен е и на хормонална основа. Когато кърмех положението беше станало Scream Сега е една идея по-добре, но имам още много път пред мен.
Не за първи път чувам за сухия масаж. Как го практикувате?

# 244
С четка за сух масаж. Аз го правя 2 пъти седмично по 10-15на минути от пети до чело.  Виж в ютюб dry brushing body/face.
Иначе много ефективно е и щипането на сухо. Тоест щипещ масаж, но без масло. Това помага, но не понася на всеки. Аз се опитвам всеки ден да се масажирам сама(различни техники), но с бебето имам макс 5 мин, които да отделя за това, иначе трябва да отрежа от тренировката. Имала съм периоди, в които се разтривам по 20 мин всеки ден и резултатът е топ. Отиди и на антицелулитен масаж, за да научиш някои хватки, които да прилагаш вкъщи.

# 245
Здравейте!
От къде да си взема хубава четка за сухо четкане?

# 246
  • Sofia
Имаше един БГ крем  ппреди доста време бях купувала на Евтерпа ако не се лъжа има ли го още имаше ефект

# 247
  • София
Здравейте!
Аз взех от Lifestore.bg

# 248
Някой по-назад беше споделил, че е правил криолиполиза в Дерма акт. Споделете дали има ефект.

# 249
Здравейте!

ДМ

# 250
Някой по-назад беше споделил, че е правил криолиполиза в Дерма акт. Споделете дали има ефект.

Аз правих преди точно месец на зоната под дупето (брич и почти цялото задно бедро) и определено има видим ефект, 2 см надолу съм като обиколка и под дупето вече имам “чупка” каквато преди нямаше заради натрупани мазнинки. Казаха ми че няма смисъл от втора процедура защото имам съвсем малко за чистене. Допълнително тренирам и правя и масажи, но със сигурност ефекта е от криото, защото там винаги съм си имала натрупване, което не изчезва каквото и да правя. При човек с повече мазнина за чистене сигурно ще има още по-осезаем ефект.

# 251
Здравейте!

ДМ
За мен тази в ужасна, твърда и не я понасям на кожата си.Не съм с тънка или чувствителна кожа.

# 252
За съжаление точно такава взех. Не ми се поръчваше он-лайн и понеже търпението не ми е добродетел и я исках веднага минах през ДМ.
Имаше наличен само този модел:
Скрит текст:

Вчера я пробвах за първи път и нямам нищо лошо което да кажа. Виждала съм и по-лоши изпълнения.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 03:40 от Lale_Lili

# 253
Моята е такава.
Нямам проблем .
С естествен косъм.
Но не помня от къде е купувана от една малка дрогерийя в града ни или от ДМ .

# 254
За съжаление точно такава взех. Не ми се поръчваше он-лайн и понеже търпението не ми е добродетел и я исках веднага минах през ДМ.
Имаше наличен само този модел:
Скрит текст:

Вчера я пробвах за първи път и нямам нищо лошо което да кажа. Виждала съм и по-лоши изпълнения.
Моята е различна.Радвам се, че ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт