Целулит - 12 тема

• 76 277
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм на трети масаж (в събота ми е 4ти) и съм малко със смесени чувства, явно съм очаквала че бързо ще се случат нещата при мен.
Качвам една снимка преди и след 3 масажа и  1 процедура криолиполиза на задно бедро (моля не ме цитирайте, за да я изтрия по-натам). Хем виждам подобрение, хем ми се струва че на места се е засилил. Като допълнение тренирам силово и правя кардио 3-4 пъти седмично, пия 2-3 л вода, в нас всеки ден масаж с вендузи и мага гел серума на Кройтерхов.

Ляво е преди, дясно е след, мисля 2 седмици е разликата между двете снимки. Свалила съм около 2 кг задържана вода за периода. От няколко дни пия и хидролесс слим, преди това пиех екстракт от Бяла бреза за отводняване.

# 226
На мен определено ми изглежда като подобрение

# 227
Определено се забелязва подобрение.

# 228
@PeachHoney, има разлика и то голяма само за 2 седмици.
При мен не видях никаква разлика в целулита нито след третия, нито след 9-тия масаж. Явно тази, при която ходих не е добра. Само дето ме боля и ходих синя.

# 229
  • в 1001-та нощ
Имаш голям напредък Simple Smile Браво!

Здравейте, някъде бях чела, че при антицелулитните масажи целулитът става доста по-видим около петата процедура и след още няколко кожата се изглажда. Ще съм благодарна да споделите дали и при вас се е получило така Simple Smile

Ако имаш целулит и задържани течности, с първите процедури се дренират те и после лъсва целулита. Тези течности са, като шпакловка на целулита - той потъва в тях и може да не се вижда. Дали и кога ще се ликвидира "голата истина под шпакловката"  е друг въпрос - срок няма.

# 230
PeachHoney, може ли да споделиш къде ходиш на масажи? Имаш видима разлика според мен!

# 231
PeachHoney, може ли да споделиш къде ходиш на масажи? Имаш видима разлика според мен!

И аз съм на същото мнение и ще съм благодарна за контакти

# 232

И аз съм на същото мнение и ще съм благодарна за контакти

Пускам ви на лично, за да не изглежда като реклама.

# 233
Може ли и на мен моля 💐

# 234
Едва ли е само от масажите този резултат. По-скоро е комплексно. Дамата сподели, че прави и други неща, включително и криолиполиза на задно бедро е правила.

# 235
Момичета, здравейте! Аз сега се зачетох в темата,тъй като досега се опитвах да игнорирам целулита тъй като все губя борбата с него последните години, демотивирам се и зарязвам всичко....Положението обаче става критично. От няколко дена правя сухо четкане, контрастни душове и масаж с вендуза. Моля ви кажете ми от кой гел/емулсия/масло сте  най-доволни.

# 236
Няма как да се каже че някой крем, гел или емулсия е помогнла. Цялата борба е комплексна - диета, спорт, масажи, процедури който може да си позволи. Ако ще се ползва мазило към останалите грижи, повечето от нас сме ползвали тези които са със загряващ ефект. Аз лично друг освен този Krauterhof Anti-Cellulite Massage Gel не съм ползвала. От предходните теми съм чела че има и бг аналог, но понеже не живея в БГ не съм си го записала.

# 237
Да ви споделя моето сравнение за две години.
Миналата година по това време правих Венус легаси, диета - ограничение на захар и хляб, вино и аперол си пиех редовно, спорт почти 0, имах резултат, но нищо особено.
Тази година почти цяла зима тренирам, кратки тренировки, но редовни, масажирам се с един евтин домашен масажор и крем против целулит от Лили или ДМ, пия вино 2-3 пъти в месеца, гледам да се придържам към ниско-въглехидратно и кето, смесено хранене. Краката са ми в много по-добро състояние.
Мисълта ми е, че трябва комплексен подход, дори не много натоварващ и стриктен. И постоянство!

# 238
Да, съгласна съм и с двете ви, че трябва и режим на хранене и спорт и масажи и т.н. Мисълта ми беше, че все пак има съставки, които помагат повече , миналата година се мажех с ретинола на The Ordinary, понеже така или иначе срока след отваряне е кратък и освен на лицето слагах и на бедрата  и дупето. За ретинола знам, че помага и се чудя от към състав кой е най-смислен.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 22:39 от atanassowa

# 239
  • в 1001-та нощ
Кремовете, които загряват, кремове на Collistar, Lerbolario (с ананас), на Elancyl, ако не са спрени вече.

Общи условия

Активация на акаунт