Целулит - 12 тема

• 76 372
  • 762
  •   3
Отговори
# 300
  • София
Ей, това е тема, в която искаме да си помагаме, така че е важно да споделиш. Стресът също е виновник за целулита и за мнооого други здравословни проблеми. Вдигнеш ли кортизола - акне на 40+, удря в стомаха и т.н. Психически също. Lale, не се давай! Повечето от нас ежедневно сме подложени на страхотен стрес! Аз да не отварям дума - толкова хейт отнасям всеки ден от колегите, сама срещу всички. Плача си редовно. Семейни проблеми колкото щеш… Но си намирам някакви положителни занимания, странични. Лични!   Дори тук във форума е толкова интересно и има полезни теми. Много се мотивирам от момичетата тук, споделяме опит. Да, не са реални приятели, но пък вероятно са по-искрени от повечето в ежедневието. Трябва да обикнеш себе си, всички имаме недостатъци и това ни е различното и симпатичното. Опитай се да си поставиш някакви предизвикателства всеки ден вместо да се наказваш с храна. И споделяй с нас (сигурна съм, че никой няма против?). Всеки ден сменяй нещо за устата с нещо за душата. Игнорирай токсичната среда, търси хубави емоции - книга, филм, музика. Ще стане, ще видиш 😊

# 301
  • в 1001-та нощ
Проблеми в храненето и безсънието също отключват тревожност, депресия, нещастливост. И под безсъние нямам предвид само колко продължително спим, а дали сънят е качествен. Визирам най-вече дълбокия сън, когато се регенерират органи, като бял дроб, черен дроб, сърце, бъбреци. Те имат нужда да си починат, да се детоксикират, да се възстановят. Пред очите ми е човек с такива проблеми, който спи много, но се буди стотици пъти, докато спи и почти не влиза във фазата на дълбок сън (измерено). Ако го питате - спи много, но е неспокойно и се буди от повей на вятър.

Много е свързано всичко, затова е нужен холистичен подход, а не да се гледа на парче и да се замазва един или друг сигнал от тялото ни, че нещо не е наред.

# 302
Здравейте момичета!
Някой ползвал ли е маслото на Кокосолис? Дали има ефект?
При мен има лек целулит под дупето, но не се вижда на всякаква светлина..

# 303
Аз съм го ползвала, не видях ефект от него…

# 304
Здравейте момичета!
Някой ползвал ли е маслото на Кокосолис? Дали има ефект?
При мен има лек целулит под дупето, но не се вижда на всякаква светлина..
Аз изхабих вече 1 флаконче. Мирише много хубаво, след мен банята ухае на виолетки, доста е мазно и при мен попива бавно. Но върху целулита ефектът апоред мен е 0.

# 305
А може ли да споделите крем, който ви е подействал добре?

# 306
Здравейте ! Ползвали ли сте това олио на Кокосолис ? Какво ви е мнението за продукта ?

# 307
От този гел на Кройтерхоф съм много доволна. Само от него съм видяла реални резултати.

# 308
От този гел на Кройтерхоф съм много доволна. Само от него съм видяла реални резултати.
Аз също съм много доволна от него, съчетавам го и с шуслерови соли №5 ( 5 хапчета сутрин), №10( 5 хапчета на обяд) , №9 ( 5 хапчета вечер) за 3 месеца. Тази комбинация помага за прочистване на организма от токсини, изкарване на излишната вода, засилване на метаболизма и още много благинки за организма. В момента правя такъв курс, две години след раждане, защото на мен ми трябва доста време докато ми се нормализират хормоните след бременността, и първия път беше така, а и съм с Хашимито.

# 309
  • София
Никой гел не влияе върху целулита. Просто не достига до него. Евентуално може да се отрази на състоянието на кожата.

# 310
От къде го купувате ?

# 311
От къде го купувате ?
Аз от аптека, мисля, че във всички ги има.

# 312
А може ли да споделите крем, който ви е подействал добре?
Да, на галеник и на кройтерхоф, но само докато ги ползвам и то се отразява добре на общия вид, а не толкова на самия целулит. Също с домашен фоум ролер много добре се масажират дупе и бедра и според мен подобряват циркулацията в тези области,

# 313
Момичета , този гел на Крьойтерхоф , също ли има загряващ ефект като крема им ?

# 314
Момичета , този гел на Крьойтерхоф , също ли има загряващ ефект като крема им ?
Да

Общи условия

Активация на акаунт