Целулит - 12 тема

• 74 799
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,някой да е пил подобни таблетки за детоксикация. Много им се чудя от 2 дни

# 451
Мляко и аз не пия от години. Вода толкова да мразя, че ми се повръща от нея. Никога не ми се пие вода. МОга да карам на чаша вода цяла седмица. Но се насилвам, уж за хубост. Стигам до 3 литра. МНого трудно, но стигам. Като единия литър ми е чай от лайка или джинджър. ПОнякога и трите литра са ми чай. Но ефект на краката не виждам, а от скоро и ръцете се оцелолитиха. И аз наближавам меното. Вероятно съм премено на 47. Хубавото е че други оплаквания нямам. Което с това което чета повсеместно от другите жени в тази възраст си е направо цвете. Но и аз много тренирам, конкретна диета не спазвам, но знам какво да ям, и кое с кое да комбинирам. Захар, бързи въглехидрати не консумирам изобщо от години. Над 10. Наднормено тегло нямам за сега. Ще видим като спре цикъла какво ще стане.

# 452
  • София
Ох, плаша се… Моят спря вече (пп-млада съм от теб…). Интересно ми стана за червата, ще почета по темата.

# 453
Честно казано мен по ме е страх от някое сериозно заболяване, което се появява в резултат на хормоналния дисбаланс. Разбира се и целулита ме дразни, но от него не се умира. До предната година, всяка година от 6 години на сам бях постоянно с някакви проблеми с гърдите, които никога не съм имала. А държавата в която живея, види ли се нещо, му се прави биопсия. Такова следене не желаят да следят. Та както и да е. Това ме притеснява повече с меното. По темите като чета, наборките са с непрестанни кръвотечения. Друга гадост. Пази Боже.

# 454
Алена,моля дай линк към този крем за хормоналния целулит,не съм срещала назад твое мнение за него.
Аз съм в мено,но целулитът ми е наличен от пре мено и беше жесток,откак ходя на масажи съм къде къде по-добре, сега смених и масажистката и съм още по-доволна. Прясно мляко не пия никога.
Понеже отслабнах целулитът още повече изпъква.

# 455
Три литра вода на ден и адьо целулит. Поне при мен така се разкара. Държах тялото си нон стоп хидратирано. Никакви сокове, прясно мляко и газирано.
Добре де, а какъв е така наречения "воден" целулит? Аз имам чувството, че като пия повече вода и по-целулитни ми стават кълките....
Извинявам се за тъпия въпрос, но не съм наясно наистина.

# 456
  • в 1001-та нощ
Воден целулит наричат задържането на течности + целулит. Течностите маскират фиброзите. Когато започнат процедури - течностите се дренират и фиброзите лъсват.

# 457
Точно и при мен, колкото повече се сбабушвам, толкова повече сякаш целулита избива в комбинация с отускане на кожата. Като съм по-пухкава, сякаш по не личи. Проблема е че тази младежка пухкавост повече не мога да постигна (вероятно това което липсва е колагена). Даже и да кача, не е равномерно по цяло тяло, а на конкретни места.

# 458
  • в 1001-та нощ
Точно така - всичко тръгва от колагена и по-точно естрогеновата доминация.

Естрогенът, когато е в излишък, разрушава колагеновите влакна в кожата и съединтиелната тъкан. А в допълнение към това – ароматазата в излишък разрушава фибробластите, които произвеждат колагеновите влакна. Затова и този крем - инхибитор на ароматазата - действа добре.

Но, разбира се - има доста какво да се направи по въпроса Simple Smile

# 459
  • София
a.l.e.n.a, четох за тези кремове, но хич не са безобидни. Не знам дали могат да се ползват на базата “проба-грешка”, без да си навлечем някакви по-сериозни последствия?

# 460
Аз мисля че са от типа на биоидентичния прогестерон. Аз от време на време мажа с него, но ефект никакъв не съм видяла. Но и нямам силно изявени странични ефекти от пременото, та дали нещо влияе, не мога да преценя. И тоя крем ще е нещо такова. Друго, сега е лято аз се пека, на солариум ходя от време на време. Тези кремове не се ползват при пряка слънчева светлина. Може на есен да се помажа малко. Но не залагам големи надежди. В тялото настъпват мощни процеси, едва ли с кой да е крем може да се стопират. Освен ако не се прилага хормонозаместваща терапия под лекарски контрол. Там определено играта би се обърнала, но си ме е страх.

# 461
Здравейте,

искам и аз да пробвам крем за хормонален целулит. От къде мога да си купя такъв? Благодаря,

# 462
По колко време правите масаж с вендузи ?
Какъв колаген пиете , в чуденка съм какъв да взема ?

# 463
  • в 1001-та нощ
По 15 - 20 минути на крак е достатъчно Simple Smile За колаген - различни взимам, т.е. гледам да не е един и същ. Последно пих този - https://aloha.bg/invita-skin-beauty.html - много му го похвалиха, заради начина, по който се добива и надеждния производител. Преди години взимах от iherb.

# 464
Аз колаген на Zint ползвам от iHerb с години. До сега никакъв ефект. И бръчки си имам, и целулит, и отпусната кожа. Което когато си му дойде реда, си се появи. Косата ми по рождение в хубава. Не мога да кажа че колагена е повлиял там. С него и без него, си е такава каквато ми е заложена генетично. Сума и пари съм издавала за колаген в годините. Смянам понякога с на Неосел. Понеже ми е лесно достъпен и не ме бърка да го купувам. Все още си инвестирам в колаген. Малко ми тежи че на гладно трябва да го вземам, а понякога вече съм пила кафе….

Общи условия

Активация на акаунт