Целулит - 12 тема

• 74 799
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
Привет момичета! И аз от известно време се боря с целулита. От началото на тази година съм вече и в менопауза. От година някъде и повече дори, голяма борба и то без почти никакъв резултат. Тренирам много, хранителни режими, купих си уред за домашна кавитация и го ползвам редовно, постоянно се мажа с някакви антицелулитни кремове, пих някакви ампули на мезоестетик за топене на целулит…..много съм изморена вече от всичко това. От тренировките фигурата ми и мускулите ми са в перфектна форма, кожата ми също ( аз се третирам с дерма пен зимата ръцете и краката) но тоя целулит разваля цялата ми визия. Обаче от две три седмици ходя на ръчен антицелулитен масаж и май виждам подобрение. Купих си ваучер за 10 масажа, които правим през ден. Ужасно боли, цялата съм в синини, но май това е моето нещо. Ай дано тоя път. Утре ми е последния масаж и ще си купя още една серия от 10 и пак така интензивно ще ги използвам. Купих си и едни билкови хапчета за по бързо отводняване на изтеклата  лимфа от масажа, пия много вода, продължавам да тренирам по много и ще пиша към средата на следващия месец да споделя до каква степен съм успяла. И сега имам резултат, но не ми е достатъчен.

Вероятно е хормонално. Бях писала преди време за хормоналния целулит в т.ч. през менопаузата в т.ч. за крем инхибитор на ароматазата. Ползва го дама в твоето положение. Всичко й се изглади.

# 436
Знаете ли къде се продава Celluless MD, но да не е втора употреба? Че в един сайт в коментарите четох, че са го получили мазен с олио.

# 437
Знаете ли къде се продава Celluless MD, но да не е втора употреба? Че в един сайт в коментарите четох, че са го получили мазен с олио.
В момента даже има отстъпка.
https://www.emag.bg/anticeluliten-ured-celluless-md-bjal-md1/pd/DG3BFNBBM/

# 438
В момента даже има отстъпка.
https://www.emag.bg/anticeluliten-ured-celluless-md-bjal-md1/pd/DG3BFNBBM/
Там го четох това.

# 439
  • Варна
Три литра вода на ден и адьо целулит. Поне при мен така се разкара. Държах тялото си нон стоп хидратирано. Никакви сокове, прясно мляко и газирано.

# 440
Вероятно е хормонално. Бях писала преди време за хормоналния целулит в т.ч. през менопаузата в т.ч. за крем инхибитор на ароматазата. Ползва го дама в твоето положение. Всичко й се изглади.
[/quote]

А.л.е.н.а., кой е този крем, това съм го изпуснала?

# 441
И от прясното мляко ли се появява целулит?

# 442
  • Варна
О, да. И от личен опит мога да потвърдя. Ще копна случаен  абзац от здравен сайт .
"..Млякото съдържа протеин казеин, който провокира възпаление и подуване. Ако направите аналогия, целулитът е същият (задържане на течности, възпаление на мастния слой). Прекомерната консумация на мляко може да провокира не само удари, ями, но и затлъстяване. Между другото, такава диета е малко вероятно да допринесе за загуба на тегло..."

# 443
Прясно мляко избягвам от много години вече.

# 444
Привет момичета! И аз от известно време се боря с целулита. От началото на тази година съм вече и в менопауза. От година някъде и повече дори, голяма борба и то без почти никакъв резултат. Тренирам много, хранителни режими, купих си уред за домашна кавитация и го ползвам редовно, постоянно се мажа с някакви антицелулитни кремове, пих някакви ампули на мезоестетик за топене на целулит…..много съм изморена вече от всичко това. От тренировките фигурата ми и мускулите ми са в перфектна форма, кожата ми също ( аз се третирам с дерма пен зимата ръцете и краката) но тоя целулит разваля цялата ми визия. Обаче от две три седмици ходя на ръчен антицелулитен масаж и май виждам подобрение. Купих си ваучер за 10 масажа, които правим през ден. Ужасно боли, цялата съм в синини, но май това е моето нещо. Ай дано тоя път. Утре ми е последния масаж и ще си купя още една серия от 10 и пак така интензивно ще ги използвам. Купих си и едни билкови хапчета за по бързо отводняване на изтеклата  лимфа от масажа, пия много вода, продължавам да тренирам по много и ще пиша към средата на следващия месец да споделя до каква степен съм успяла. И сега имам резултат, но не ми е достатъчен.

Алена благодаря ти че ми напомни! 🌹🌹🌹 Сега се сещам… бях почнала да търся даже, но май не можах да се ориентирам, имах намерение да ти пиша на лични да ми препоръчаш. Но после не знам какво стана… явно са ме помъкнали ангажиментите.

# 445

Kruhan, какво е "дерма пен"? Може ли молко повече инфо?
Alia1 това е уредче, което има за накрайник снопче от няколко иглички и прави микро убождания по кожата с цел да се стимулира производство на колаген и кожата се стяга. След убожданията се нанася серум, който подпомага този процес. Има тема в която това се обсъжда много подробно, ( уреди за домашна грижа се казала темата) но ще ти пиша на лични.

# 446
И от прясното мляко и до колкото съм чувала и от други млечни тип сирене, кашкавал.

# 447
  • в 1001-та нощ
Ще добавя и пропускливи черва. При мен се оказа и това. Бях писала за моите непоносимости, докато мъжът ми няма почти никакви. Чудно ми беше защо. Фецес диагностиката при мен потвърди пропускливи черва. През кр. съдове в червата в кръвта влиза протеин от недообработени храни. Мястото им не е в кръвта  следва имунен отговор, т..е хистамин, подуване и възпалителна реакция.

Предполагам, че като се справя с пропускливите черва - тези непоносимости ще се изчистят. Имам час втората половина на август - да видим лекарката какво ще каже.

# 448
  • София
Три литра вода на ден и адьо целулит. Поне при мен така се разкара. Държах тялото си нон стоп хидратирано. Никакви сокове, прясно мляко и газирано.
Ако става така...аз такива неща никога не съм пила, водата ми е поне толкова и полза няма...

# 449
  • Варна
Ако става така...аз такива неща никога не съм пила, водата ми е поне толкова и полза няма...

Да, знам и с право се съмняваш. Вероятно при мен е по-различно, не знам, Но е факт, че целулитът ми за година , откакто спрях изобщо да вкусвам прясно мляко, изчезна. И водата я пия ,когато не съм жадна .Не бях пила по този начин вода, но много ми помага при режима, който спазвам:)

Общи условия

Активация на акаунт