Целулит - 12 тема

• 74 804
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Пила съм Ликуид офф когато отслабвах и се детоксикирах.Не задържам вода по принцип, не пия и много на денонощие, не съм се обезводнявала, а го пих няколко месеца.
При потребителката по-горе с този проблем е абсолютно противопоказно да пие диуретици, такава беля може да си докара от това.
А при теб ми стана странно защо си го пила, след като не си задържала течности, може би с цел детокс? И ако да, каква разлика забеляза след употребата му?

# 421
Не си давайте парите за детокс и диуретици, едно че наистина може беля да си докарате, второ, колко по-добро отводняване и детокс от седмица на фрешове, салати и плодове Simple Smile ама салати от сурови зеленчуци със студено пресован зехтин или олио от авокадо, плюс лимон вместо оцет. Пробвайте само и ще видите! Стомахът става плосък, а ако добавите спорт, едно 3-4кг поне сте надолу - предимно излишната вода. Ако правите антицелулитни процедури, ще освобождавате всичко излишно през отделителната система!

# 422
Значи аз правих програма за детокс и режим след установена нетолерантност към храни, заради което имах метаболитен блок.Освен ликуид оф пиех ище няколко хр.добавки, свързани с регулиране на кръвна захар и стабилизиране на теглото.Плюс биорезонанс терапии.
Резултатът не -17кг за около 2г, които повече не върнах никога.
Ликуид оф беше включен за по-бързото изхвърляне на токсините, които отделях.
Но не съм имала здравословни проблеми, просто споменах, че поначало не пия вода, но тъй като препаратът се разрежда в 1,5л вода, то с него, плюс още 500-600гр, бях ок.
Един вид съпътстваща терапия за подпомагане на детокса беше ролята му.

# 423
  • София
"Детокс" е поредната модерна глупост, начин за печелене на пари. Организмът е съвършена система и сам се "детоксикира" благодарение на своите органи и системи.
Всеки знае как трябва да се храни и грижи за себе си правилно, друг е въпросът дали го прави. Не е нужно да дава пари на някого, за да се стимулира. Simple Smile

# 424
Дали мога след като нанеса гела на Кроитерхоф да масажирам с вендуза ?

# 425
Няма да стане. Първо масажирай с вендуза (и някакво масло разбира се), къпане и тогава гела. Гела не е толкова мазен и в един момент няма да можеш да движиш вендузата. Аз бях пробвала веднъж преди години гела и от горе да минавам с масажор. Нищо не стана. До едно време беше добре, но не след дълго гела взе да се рони като кир и голяма мизерия стана.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 17:55 от vici75

# 426
Дали мога след като нанеса гела на Кроитерхоф да масажирам с вендуза ?
Аз всички антицелулитни кремове ги нанасям след баня на мокра кожа и се масажи вам с вендузи.
Идеално ми е.

# 427
Да де, но това не е крем, а гел и както казах в някакъв момент почва да се рони като кир. Аз даже и вендузи не съм правила. Само движих масажора отгоре. Чудя се ако се смеси с някакво масажно олио...Но това не съм го правила, само ми дойде като идея.

# 428
Мисля, че кир ефекта се получава от количеството. Бях забравила една кутийка с малко гел и си го доизползвах, като понякога го имаше кир фекта и реших, че се дължи а това, че е стар. С чисто нов гел обаче, и нанасяне с ръце отново получих кир ефекта, като това което забелязах е, че с по-малко количество, което попива добре липва ронене.

# 429
Така е, но тя попита за вендузи. Като попие гела, вендузи няма как да се правят. Трябва да сложи повечеко, и от там ще докара и кир ефекта. И пак няма да стане. Мазнинка си трябва за вендузи. Тоя гел не е подходящ.

# 430
Здравейте, дами! От много време чета тук, но никога не съм писала, но ето че дойде и това време Simple Smile Наскоро родих и кърмя. Тренирах през цялото време на бременността и сега продължавам 2-3 пъти седмично, съответно смятам, че съм в добра форма. НО въпреки стегнатите крака, такъв целулит, никога не съм виждала и имала, направо е отчайващо!  Знам, че хормоните са главния виновник за този релеф.  Чудя се има ли какво да направя, докато кърмя?
Има ли процедури, които са breastfeeding-friendly?
Благодаря!

# 431
Привет момичета! И аз от известно време се боря с целулита. От началото на тази година съм вече и в менопауза. От година някъде и повече дори, голяма борба и то без почти никакъв резултат. Тренирам много, хранителни режими, купих си уред за домашна кавитация и го ползвам редовно, постоянно се мажа с някакви антицелулитни кремове, пих някакви ампули на мезоестетик за топене на целулит…..много съм изморена вече от всичко това. От тренировките фигурата ми и мускулите ми са в перфектна форма, кожата ми също ( аз се третирам с дерма пен зимата ръцете и краката) но тоя целулит разваля цялата ми визия. Обаче от две три седмици ходя на ръчен антицелулитен масаж и май виждам подобрение. Купих си ваучер за 10 масажа, които правим през ден. Ужасно боли, цялата съм в синини, но май това е моето нещо. Ай дано тоя път. Утре ми е последния масаж и ще си купя още една серия от 10 и пак така интензивно ще ги използвам. Купих си и едни билкови хапчета за по бързо отводняване на изтеклата  лимфа от масажа, пия много вода, продължавам да тренирам по много и ще пиша към средата на следващия месец да споделя до каква степен съм успяла. И сега имам резултат, но не ми е достатъчен.

# 432
И аз мисля, че масажите са ефективни. Вчера си взех това нещо за прочистване, вместо хапчета (изкуших се известно време с тестени изделия и сега оправям поразиите). Днес за обяд, зелева салата. https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010017689

# 433
Здравейте, дами! От много време чета тук, но никога не съм писала, но ето че дойде и това време Simple Smile Наскоро родих и кърмя. Тренирах през цялото време на бременността и сега продължавам 2-3 пъти седмично, съответно смятам, че съм в добра форма. НО въпреки стегнатите крака, такъв целулит, никога не съм виждала и имала, направо е отчайващо!  Знам, че хормоните са главния виновник за този релеф.  Чудя се има ли какво да направя, докато кърмя?
Има ли процедури, които са breastfeeding-friendly?
Благодаря!
И аз съм в същото положение … 🤷🏼♀

# 434
Привет момичета! И аз от известно време се боря с целулита. От началото на тази година съм вече и в менопауза. От година някъде и повече дори, голяма борба и то без почти никакъв резултат. Тренирам много, хранителни режими, купих си уред за домашна кавитация и го ползвам редовно, постоянно се мажа с някакви антицелулитни кремове, пих някакви ампули на мезоестетик за топене на целулит…..много съм изморена вече от всичко това. От тренировките фигурата ми и мускулите ми са в перфектна форма, кожата ми също ( аз се третирам с дерма пен зимата ръцете и краката) но тоя целулит разваля цялата ми визия. Обаче от две три седмици ходя на ръчен антицелулитен масаж и май виждам подобрение. Купих си ваучер за 10 масажа, които правим през ден. Ужасно боли, цялата съм в синини, но май това е моето нещо. Ай дано тоя път. Утре ми е последния масаж и ще си купя още една серия от 10 и пак така интензивно ще ги използвам. Купих си и едни билкови хапчета за по бързо отводняване на изтеклата  лимфа от масажа, пия много вода, продължавам да тренирам по много и ще пиша към средата на следващия месец да споделя до каква степен съм успяла. И сега имам резултат, но не ми е достатъчен.

Kruhan, какво е "дерма пен"? Може ли молко повече инфо?

Общи условия

Активация на акаунт